ne yedıgını lütfen anlatır msın ben yemek konusunda çok sıkıntı yasıyorum.lütfen
ben protein sebze bölümüne geçtim. sanırım gün içinde tek öğünde sebze yeniyor(dukan ın örnek menülerinde öyle). peki 5 gün ataktan sonra 1 gün daha protein mi uygulamalıyım yoksa bu gün sebzeye başlamalımıyım? kitapta bu konu hakkında bişey bulamadım.
bu sabah çılbır yedim süper oluyor yemeye doyamadım :) atak döneminin 3. güünündeyim.
yağsız tavada yumurta pişirdim. yağsız yoğurdu ezdim tabağa yaydım üstüne yumurtayı döşedim biraz tuz süper oldu çatal çatal yedim vaalla :) tavsiye ederim. 70 den 68.5 e inmişim dün adetim geldi bugün kilo vermeyi ummuyordum ama 500 gr gitmiş çok heveliyim inşallah böyle devam eder.
sizlerin durumlar nasıl ?
bende kitap yok ama 5 gün atakdan sonra ilk gün sebze protein yapmalısın sonra protein diye devam edersin.
kızlar bişey soracağım bende kitap yok acaba salça serbest mi çorba yapacamda azcık renk versin diye salça katsam olur mu atak döneminde.
ben pek şekere dayanamayan biri değilimdir ama reklamlarda falan ne görsem canım istiyor :) yasak ya ondan. hiç görmediğim reklamları görür oldum :) ben 2 gündür çok şeker ihtiyacı hissedersem sütaşın üstünde 0 yağ, 0 şeker , 0 karbonhidrat yazan light çilekli yoğurdunu yiyorum. ama sadece meyve şekeri bulunur yazıyor üstünde o kadarda olsun artık dedim :)başka hiç şeker tüketmiyorum dün akşam eşim kazandibi yerken yanımda bende yarım bardak zero kola içtim. akşam yatmadan öncede 1 bardak yağsız süte 1 çay kaşığı kakao koyup içtim sütü şekerli içemem ben zaten böyle güzel oldu. hiç tatlandırıcı kullanmadım şimdiye kadar. yulaf kepeğimde yok
genelde haftada 1 yada 2 kez wc ye çıkarım bakalım bu diyet kabız yapıyor diyorlar ben o zaman 15 gün sonra falan ancak wc ye çıkarım gibi geliyor :)
bunu önlemek için sabahları 1 bardak sıcağa yakın su içiyorum işe yarar inşallah.daha çıkmadım wc ye
bana cevap verecek kimse yokmu
kızlar bişey soracağım bende kitap yok acaba salça serbest mi çorba yapacamda azcık renk versin diye salça katsam olur mu atak döneminde.
Kızlar et yemekten bıktım ya bi seçenek sunun lütfen artık midem bulanıyor atak dönemı çok zor
Atak döneminde ne çorbası yapacaksın sadece protein tüketmen gerekiyor sebzeye geçince çorba olabilir domates salçası yasak biraz biber kullanabilirsin.
canım nie sürekli et yiyorsun . Birazda süt ürünlerine agırlık ver. Ben öyle yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?