Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

gunaydın kızlar bugün dünki bir sürü kaçamaklarımdna sonra aynı kılodayım çok mutlu oldum ben dünde yazmıstım guclendırmeye gecıp gecmemekte kararsızdım sonunda seyır evresının 5/2 yapmaya karar verdım dukan azkılo fazlası olanlar ıcın bunu onerıyor ben zaten meyve sevmem 5 gun sebzelı proteın 2 gun saf proteın olarak uygulayacagım arada kepek ekmegıde yemegı dusunuyorum kı bagırsaklarım calıssın cunku rahatsızlıgım olustu bu konuda. yemeklerımıde az yaglı yapacagım. bakalım son kılolarda boylece gıdebılecek mı? uzun sure rejım yapacak arkadaslar mutlaka sulu yemeklerde tuketın. saglıklı kılo verelım.

iyi fikir canım yaa bence de 5/2 mantıklı gözüküyor...aynı kiloda olmana da sevindim...
bence de sulu yemekler çok önemli..hem diyeti çeşitlendirmek açısından,hem bağırsaklar açısından,hem de insan sulu yemek yerken hiçbirşeyden mahrum kalmadığını düşünüyor...
sanırım sedeca söylemişti ekşili köfte yaptım h.sonu...ben yoğurtla yaptım beyaz seviyorum çünkü..gayet güzel oluyor arkadaşlar...ama yulaf ezmesiyle yapıyorsanız daha güzel,ezme pirinç hissini daha çok veriyor,kepek o kadar vermiyor,ama yine de gayet güzel..bir de suyunu koyarken çok fazla koymayın kepek un gibi koyulaştırmıyor suyunu..ama ben zaten çorba gibi de sevdiğim için bu şekilde de hoşuma gitti...teşekkürler sedeca..

canım çok doğru söylüyorsunda şu kuru kayısı olayı bi bende işe yaramıyor sanırım

yahu dönüp birdaha baktım amma sen zayıfsın yahu..eminim fıstık gibisin di mi şuan:)
boyun kaç,bmı düşük baya demek ki boyun da çok kısa değil...
neyse insan kendini nasıl güzel hissediyorsa öyle olmalı zaten,ama hani yavaş veriyorsan üzülme fazlalığın yok cicim

gunaydın kızlar
sabah tartıldım daha ılk gunumde 2 kılo vermısım sok oldum yaaaa
ama acayıp sevındım kızlar

aksam tavuk ızgara yagsız yogurt yedım bol bol su ve yattım uyudummm

sabah kalktıgımda ınanamadım yaa cok mutluyummmmmmmmmm
kahvaltıda 1 yumurta yagsız peynır ve yulaf kepegınden omlet yaptım bıraz kekık koydum tat versın dıye
ben cok begendım yanına da acık cay ıctım sımdı su ıcıyorum bol bol

kızlar sızce normalmı ya
eskıye gore tabıkıde az yıyıyorum hatta soyle dıyeyıem fast food beslenen bırıydım ısyerınden oturu
sımdı acayıp gaza geldım kızlar yaaa

canım çok doğru söylüyorsunda şu kuru kayısı olayı bi bende işe yaramıyor sanırım

yediğim zaman bana da çok etki etmiyordu hele ki uzunca bi süre yiyorsam..ama içinde beklettiğim suyu içince hakkaten hareketlendirdi bağırsaklarımı..bakalım şimdilik etkili ama umarım uzun vadede de faydası olur.. bir de böyle dene eğer daha önce denemediysen, belki işe yarar

bence süper bir başlangıç yapmışsın; ben 2 kiloyu 5 gün atakla verdim neredeyse
zaten ilk etapta gidenlerin büyük kısmı vücudunun tuttuğu su ama rakamlar acaip gaz veriyor insana..hiç bozmadan devam

Bu arada ağzımda kötü tat bırakıyor,ne yesem tat alamıyorum diyen arkadaşlar,acaba yumurtayı çok mu yiyorsunuz? Çünkü ilk hafta tok tutsun diye her sabah yumurta yiyordum,bende de öyle oluyordu..
Sonradan bu ekmeklerden,keklerden,çorbadan filan yiyince geçti..diyetinizi çeşitlendirin bence...sabahları içebiliyorsanız çorba için...ya da tarçınlı filan krep yapın mesela...Akşam yemeklerini de çeşitli yapmaya çalışın..tamam atak günlerinde zor ama en azında sebze günlerinde etli sebzeli yemekler yeyin...Belki de hepsini yapıyorsunuz bilmiyorum ama ben ilk 10 günkü tecrübemden yola çıkarak yorum yapıyorum...

bence süper bir başlangıç yapmışsın; ben 2 kiloyu 5 gün atakla verdim neredeyse
zaten ilk etapta gidenlerin büyük kısmı vücudunun tuttuğu su ama rakamlar acaip gaz veriyor insana..hiç bozmadan devam

canım cok saol
tabı bılıyorum sudan gıtmıstır ama ben yınede cok sevındım yaaa
vermem gereken cok kıloo var
82 kıloyla basladım sımdı 80e dustum allahım hayırlısıyla daha da vermem lazım tabıı
yokkkk bozmak yokkk artıkkk hayırlısıylaa

walla tebrikler süper başlangıç..devamının gelmesini dilerim

benım oyle bır sorunum yok cok sukur
hatta hıc yumurta yemezdım ben ıyı oldu
oglen haslama tavuk yıyıcem yanına yagsız yogurtt
aksamda balık ızgara yapıcam kendımee yanına lıgt kola ıcebılırım degılmı kıtapta oyle yazıyordu
sızede bı sorayım dedımm

yarın sabah ne yerım ama onu bılmıyorum karar vermedım

şu disiplinsiz diyetsiz gecen 10 günüme rağmen hala kilo kaybediyor olmam bir dukan mucizesidir sanırsam ama bugün dizginlerimi tekrar elime aldım son kilololara savas actım alamanyadan yulaf kepeklerimde geldi bol bol var haydi bakalım yola devam hedef 3 asama belki cıtamı yukseltıp hedef kilomu biraz daha aşağı cekebilirim hiç belli olmaz

light tüm içecekler serbest tabii ki de..ben de 2 gündür yumurta yemiyorum, artık fenalık gelmişti, biraz ara verdim iyi oldu..

bu arada bişi sorcam kızlar ya, dün ayıptır söylemesi tavuk ciğeri pişirdim biberli felan, bugun de protein günü acaba sadece etlerinden yesem olur mu?? eşim pek yemez tavuk ciğeri, yarına bekletsem bozulur mu emin olamaadım, naapsam ki acaba

ne güzel sözler bunlar uzun zamandır böyle iltifat almamıştım (kendi kendime konuşmam dışında) canım fıstık kim biz kim:) dukan amca sayesinde olucam inşallah.zayıf olmasına zayıfım ama basenlerim var işte biraz onları yavaş yavaş eritiyorum bu diyetle.bu arada boyum 1.67

tickerden birşey anlamıyorum neyin ne anlama geldiğinide bilmiyorum sadece kiloyu anlıyorum valla

olur tabiii..benim de ekşili köftem havuçlu,p günümse havuçlarını yemiyorum mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…