Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Kabızlık için mi kullanıyorsun?onu içmek gerçekten çok zor.ben günde bir bardak bitki çayı içiyorum bana iyi geliyor.istersen bir dene.(sadece diasada bulunuyor green island form)

merhaba arkadaşlar iyi geceler hepinize
ben devam etmekteyim ama bu dönem fazla kaçamaklar yaptım

67yi görüyorum 19 günde 5 kilo şu ana dek verdiğim kilo

yalnız bir sıkıntı var ağzımın hiç tadı yok önce anjin oldum ondan diye düşündüm ama
1 haftayı geçti anlayamadım benim gibi olan var mı tatlı ya da tuzlu her şey saman gibi geliyor

ben de yaklaşık 3 hafta önce forumdan dukan diyetini okumuştum ve hemen kitabı aldımokudum canım
söylediklerinde çok haklısın ama ne bilim işte biraz endişelendim :26:

ağzımın tadı yok demişsin ya benim de durumum aynı. bu diyet iştahımızı kesiyor. sebep bu. sen hasta olduğun için de biraz daha fazla hissetmiş olmalısın. bazen hiç yemek istemiyorum ama öğün atlamayayım diye yiyorum. bu güzel birşey değil mi? daha önce aldığım çikolatalar gofretler ben eve gelmeden bitmiş oluyordu. şimdi evdekilere getiriyorum. onlar yerken de hiç ama hiç canım çekmiyor. protein günlerinden sonra domatesin tadı çok hoşuma gitti. hiç tuz koymadan da çok lezzetli geldi bana. tad alma duyumuz değişiyor bence. eskiden ne bulursam yiyordum şimdi seçiciyim... ayrıca bu günlerde regl olacağım enteresan olan da hiç canımın tatlı çekmiyor olması. inan geçen ay yediğim çikolatanın haddi hesabı yoktu. benim için en tehlikeli günler bunlar hayatım hep bu sürelerde kendimi kaybedip kilo almakla geçti. onun için diyette olmak çok işe yarıyor. zararlı şeylerden uzak duruyorum böylece. kolay gelsin...

cok cok gecmıs olsun dukancım; en kısa zamanda saglıgına kavusup aramıza gerı donersın ınsallah.

canım ben yarım bardak suya 3 olcek karıstırdım kı orda da oyle yazıyordu eve kırec gıbı ıctım ustune hemen gojıberrylerımı attım agzıma :)

ertesı 2 gun boyunca cok guzel cıktım ve rahatlattı benı.

ben dukanın tavsıyesıyle almıstım hatta alırken de eczacı bayan sıze tavsıye eden kısı bu ısı bılıyormus dedı

bu gojiberi nedir?

dukancım çok geçmiş olsun...sen yokken gözlerimiz seni arıyor wallahi...istanbul havasımı yaramadı yoksa sana yaw?
merak etme sen 3 günde verirsin o 1 kiloyu...

cok cok gecmıs olsun dukancım; en kısa zamanda saglıgına kavusup aramıza gerı donersın ınsallah.

Cok tesekkur ederim arkadaslar. Hastalik bir yana hayatimda cok guzel gelismeler var. Herkese aynisi dilerim.

dukan diyetinde tukettıgımız kuru meyve, boyle ufak ufak mayhos ben cok sevıyorum tadını.

c vıtamını deposu(bunun yanı sıra bır cok faydalı ozellıgı var mesela antı agıng bıle yazıyor ozellıklerı arasında); bu dıyette onemlı.

Bır de bana o yondne bır etkısı olmasa da sabah kahvaltıdan 15 dk once alıp uzerıne ılık su ıcıp tuvalete cıkma konusunda faydasını goren arkadaslarımız var.

bu gojiberi nedir?

Gecen sabh tesadufen bir doktorun soylediklerini izlemistim..Eger kilo vermek istiyorsaniz dedi ekmek ve meyve yemiyeceksiniz..sabah kahvaltinizi cok guzel yapin,sucuklu yumurtanizi,kendi avuc buyuklugunde beyaz peynirinizi yiyin ama ekmek yok dedi..Boylece Dukan diyeti bir daha onaylanmis oldu..Belli bir sure ekmek,meyve v.s yok sonra var ama

öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun ben 20 gündür hergün tartılıyordum ama bi alıp bi varmek beni üzdüğü için artık haftada tartılmaya karar verdim 20 günde 5 kilo verdim cumartesi tartılacam tam 1 hafta olmuş olacak bakalım ne olacak inşallah hüsrana uğramam bu arada kabızlık büyük sorun bende bahsettiğiniz tozdan içiyorum kireç gibi ama işe yarıyor ama buna bitkisel bir çözüm bulsak daha iyi olacak alışkanlık yapacak bide goji beri yiyince vitamin almaya gerek varmı? birşey daha soracam sebze günleri kahvaltıda da sebze yiyormusunuz ? kitapta verdiği örnek menüde yokta.bide maden suyuna izin varmı? bunları cevaplarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Simdi arkadaslar,kusuruma bakmayin dugun dernekti derken hic vaktim olmadi siteye girmeye..bildiginiz uzere yulaf kepekleri geldi simdilik dukan,ssoleil,yazyagmuru ve biri daha istedi sanirim..msn de bir turlu karsilasamadik...onlari nasil gonderelim konusmamiz gerek.

Not:haziran ortasi ben gelecegim isteyen olursa yulaf kepegi ve goji berry getirebilirim( ama goji berry'nin kilosu 45 lira,bilgilerinize.)

Son düzenleme:

ASLINDA hepsi onaylacak ta...bükemedikleri bileği öpmek zor geliyor diyetisyenlere. tutturmuşlar bir dengeli her şeyden yenmeli diye. iyi de ben 16 gündür diyetteyim ve hiç midem kazınmadı. hiç kaçamak yapmadım. ve kendimi çook ama çok zinde hissediyorum. sabahları kalkmak hiç zor gelmiyor bakın saat kaç...hala ayaktayım. ben öyle günde 6 dilim ekmek diyetleriyle başarılı olamıyorum. diyetistenlere de selam olsun....hastaları senelerce oyalayıp vizite parasını çıkardıkları için tebrik etmek lazım. bu kadar insan aptal mı yani? hele bir doktor var sinir oluyorum. ne zaman çıksa tv ye. hızlı kilo vermek kansere yol açıyor falan diye söylüyor ya...böyle gidersem kanserden değil ama kalpten ölecektim. bunu da söyleseler ya çıkıp...

Kabızlık için mi kullanıyorsun?onu içmek gerçekten çok zor.ben günde bir bardak bitki çayı içiyorum bana iyi geliyor.istersen bir dene.(sadece diasada bulunuyor green island form)
öyle 1 hafta çıkamadığım filan olmuyor ama 4 gündür çıkamamıştım onun için almştım. ama akşam çıktım şükür ki. :) diasaya gittiğimde bakarım tavsiyen için teşekkürler..

genelde toz ilaçları içmekte çok zorlanırım ama bu hakkaten hepsinden beter. ağzıma aldığım gibi çıkardım yutamadan.

Gecmis olsun,en kisa zamanda eski sagligina kavusmani dilerim..

merhaba,merak etme hüsrana uğramıcaksın bence,eğer kilonda değişiklik yoksa bile böyle duraksamalar olabilir hiç moralini bozma aynen devam et sonra patır patır gidiyolar:) ben arada bi gojjy yiyorum ayrıca bi vitamin ihtiyacı hissetmıyorum eger herhangı bi problem hissetmıyosan bence gerek yoktur ama yine senin tercihine kalmış bişey,gojjy yi sabah kahvaltıdan yarım saat önce yeyip bolda ılık su içersen kabızlığada iyi geliyor.sebze günlerinde ben sabahları domates salatalık yıyorum onda bi yasak yok yiyebilirsin ama proteininide eksik etme,maden suyuda doğal katkı maddesi olmayan bi su olduğu için onuda içebilirsin

kızlar bir kez diyetisyene gitmiştim. gittiğimde en iyi hastanız ben olacağım dedim. inşallah deyip inanmadan öyle bakmıştı bana. tartıldım 107 kiloydum. bana bir liste verdi. sabah öğle akşam 2 şer dilim ekmek vardı listede. doktor bey ben normalde de bu kadar ekmek yemiyorum dedim. yok ,yemek şart dedi. yemedim...sadece sabahları yedim. ve 3 ay sonunda 22 kilo verip ayrıldım ordan. gerçekten de en iyi hastam siz oldunuz demişti. keşke başlangıçta resminizi çekeydik koyardık şuraya demişti. sadece birine hesap verirsem daha kolay sürdürürüm diyeti diye gitmiştim oraya. yoksa liste yazmayı ben de çok iyi biliyorum....motivasyondan ne haber?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…