Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

sağol yolandacım...evet tabiiki bu konuda hem fikiriz..daha sabah yazdım motivasyonumuzu kaybedip kaçamaklara başlıyoruz,aslında sabretmemiz gerekiyor diye..hepimiz biliyoruz ki her diyette olduğu gibi bu diyette de kaçamaksız daha başarılı olunur ve daha hızlı verilir...ama motivasyon düşürücü ,moral bozucu,yasakçı tepkileri doğru bulmuyorum sadece...

bende sizlere katılıyorum arkadaşlar,çünkü bende arada bi olmuş ufak seyler için tamam cnm unut gitsin bidaha dikkat edersin diyenlerdenim kendi adımada hazır ayran tükettiğimide söylemiştim,peynirde 1 haftadır yörsanın %10 yağlı light peynirini alıyorum çünkü diğerlerini yiyemiyorum ne yapayım,light kaşarda yiyorum,nerdeyse hergün bi parça bitter yiorum ama çok şükür gayet güzel kilo veriyorum.ha ne var ben böyleyim die herkes böyle yapması gerekmez dediğin gibi uyabilen tamamen uysun ama ben nerdeyse 2 aydır vücudumun neye nasıl tepki verdiğini anladığım için bukadarcık seylerden bısey olmaz dıe dusunuyorum.he bide vaktim olmadığında keskinoğlu hazır tavuk dönerden ısıtıp yiorum arada

metabolizman yavaş filan değildir canım o 4-5 şekerdir işte sana kilo verdirmeyen. aman ne olacak ki deme

merhaba bu protein tozunu süreklimi kullandın yoksa herhangi bir öğünün yerinemi tok tutuyormu nerden aldın pardon biraz abarttım bu soru sorma işini ama...

tebrikler çok sevindim darısı bekleyenlerin başına

cnm magnezine calsine bi süre sonra bağımlılık yapıyor...yani bağırsakların florasını bozuyor...ve içindeki maddeler kana karıştı için zararlı...sana tavsiyem DUPHALAK veya OSMOLAK kullan kana karışmıyor ayrıca ilaç kategerisine girmiyor tamamen zararsız.....

geçmiş olsun canım gözümden kaçmış aksine benimki de çok düşüyo tuz yalayıp duruyorum

neyse ya bende evreleri kaçar gün yapacağımı buldum (sayenizde)ilk evre 2 gün 2. evre 43 gün 3.evre 61 gün..ilk evrenin 2 gün olması çok iyi çünkü ben sebze veya yeşillik olmadan yaşıyamamben de 2 gün dişimi sıkarım başlarda ilk evre 10 gün yapıloyor diye okuyunca korktum.....umarım bu kilolardan cümlemiz kurtuluruz da bu eziyetleri tekrar yaşamayız....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…