- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
Probise bayılırııımmmm Aaahhhh ahhh!!!Aklıma bir şey geldiiiiii Hani Probis var ya açılımı proteinli bisküviiii olan, biz protein diyeti yapıyorsakkk proteinli bisküvi yiyebilirizzzzz ahahahahaha yani probis yiyebilirizzz düz mantık
demek isterdim ama neysee
6 aydır burdayım :)) Yaşlandım valla hihihi Zaman nasıl geçti anlamadım ama Hoşgeldin, kolay gele..ayyy kizlar dukan testinde 3 gun atak dedi ama ben 10 gun dusunuyorum son aldiklarimi hemen vereyim istiyorum dukan amca nerden bilsin benim sabirsiz gaci oldugumu 7 aylik dogmusum ilk bebegimi 8,5 aylik 2.bebegimi 8 aylik 3. numarayida 8 aylik dogurdum neden cooooook sabirsizim asiri stres yapiyorum ondan erken doguyor yavrucaklarim allahtan bitti cocuk isi bende kurtuldum yanikilo konusunda ve [hamilelik] konusunda cok sabirsizim ben yaaa onun icin hemen verip kurtulayim istiyorum ama nerde daha 6 ay burdayim bu forumda yaslancam heeeolum var donmek yooook sloganim bu
29 yaşındasın ve 3 çocuğun vaarr Allah bağışlasın.. Elini çabuk tutmuşsun Ne de güzel anlatmışsın
soru yağmurları hahah Aynılarını soraqcaktım hahahSakin sakinnnnnnnn
3 çocuğun mu varrrrr, hay maşallah kaç yaşındasın çocukların kaç yaşında
ilk çocuktan sonra bir daha yapmam demiş miydin
Yok canım, ben anladım onu. Ama kaçamak yapmadığım sürece + görmekten korkmuyorum ben. +1000 olsa da 2000 olsa da. Korktuğum zaman da tartılmıyorum zaten. Kendini biliyorsun, 1 kilo alacak bir şey yapmadın sonuçta.. Tartı bozuk olabilir ama; bozuk olmasa bile stres yapacak bir durum yok yani onu diyorum. Hayatımız boyunca böyle gidecek artık çünkü. Her gün aynı kiloda çıkman imkansız. Her gün eksi çıkarsan, o daha da beter :S Zayıf değil artık zapzayıfsın sen. Boşuna telaşlanmana gerek yok.kızlar sanırım yanlıs anlasıldım 3 gundur sadece 300 gram fazla cıkmıorum.hergun 300 gram fazla cıkıorum yanı 3 gunde 900 gram yapıor nerdeyse 1 kilo hiç kacamak yapmadıgım halde 3 gunde yaklasık 1 kilo fazla cıkmam sinirimiz bozdu yoksa sadece 300 gr olsa sallamıcam. ama medesamın dediği gibi,bikaç inip cıkınca değişik gösterdi bide martta almıstım taa tartıyı,,bugun yeni pil alıp denicem bide.rachelfinecim işe dalınca aksine daha cok susuorum,daha cok içiorum suu..haydi ben tekrar kaçar kakılmıştırr benim adımmm,her yeri siler süpürümmmm moduna
Valla ben değil ama Love öyle bence :) Kalmıcak yakında Ben artık + çıkınca takmıyorum, gidiyo çünkü 58'e kadar. Sadece senin 69 istediğin gibi ben de 56 istiyorum. Bence de sen çıta gibisin Hey maşallaahhhher tartıldığında farklı çıkıyorsa kesin bozulmuş,ohhh rahatla hadi bak tartının pili bitmiş ondanmış canım
ayy hem face'ten de baktım senin resimlere geçen gün,valla dely de sen de zaten bir deri bir kemik kalmışınız,kiloluyum göbekliyim demeyin artık heeee psikolojim bozuluyor vallahiiiiiii
Halledersin sen İstediğin kiloyu görürsün inşallah.. Dikişinde nakışında da kolay gelsin Şimdiden hayırlı olsunselam kızlar. pek çok mevzu var ama yazmam çok zor. kedim klavyeye sardırdı bugün. üstünde yatamak istiyor. şimdi de onunla mücadele ederek yazıyorum. saçma bir şişlik ve iştah artışı var 2 gündür. 2 gündür sp yaptım. o yüzden 2 gün p ypacağım. biraz sıkılayıp perşembe günü bildirime, önceli sabah gördüğüm kiloyla gelebilmeyi umuyorum, hatta daha azıyla. (69.3)
yıllardır ilk defa kendime birşeyler dikiyorum. yakışmıyor diye boşa emek verip yapmıyordum. şimdi onu bitirmeye gidiyorum. diğer kedim de dikiş makinasıyla kavga ediyor. tıslıyor falan... bakalım nasıl başaracağım.
Müşteriye mi çıkcan
tamam canım ben de bakim geçmişe doğru, bu gece yalnızım yapim kendime
işler güçler var çok komik ben bayılıyorum, çok da gülüyorum bence yalan dünyadan bile daha iyi, bir de bu ara the newsroom izliyorum o da çok güzel, komedi değil ama çok başarılı, yabancı komedi istersen tavsiye verebilerem ama
ÇİKOLATALI-VİŞNELİ LOR KURABİYESİ
7 KSK Yulaf kepegi , 3 kaşık buğday kepeği
4 yumurta
1 pkt kabarma tozu
3-4 kaşık splenda
1/2 pkt tatlı lor ( tuzsuz)
3 ksk süt tozu
1 tepeleme yemek kasıgı yogurt
2 dolu tatlı kaşığı yağı azaltılmış kakao
10 damla vişne aroması
Tarif bu canım. Medesa 180 derecede pişirmiş, ben de 200'de pişirdim. Artık kendi fırınına göre ayarı bilirsin Afiyet olsuun
Bu arada ben de işler güçler, çok seviyoruumm :)) Perşembeleri oluyodu o. Bugün mü var?
Son düzenleme: