57'yi bir göreyim çok çok büyük ihtimalle 54'e çekeceğim hedefi.Sen iyi veriyosun ya maşallah Bence aşağı çek gitsin Bana seyir arkideşleri lazım daha en az 1 ay daha hihiih
Aaa! Hem sen 5+5 yapıyormuşsun.. Ben de onu denemek istiyorum. Nasıl oluyo nasıl? Arada sebze kaçamakların oluyo mu p günlerinde? Rahat yapıyosun demeekk.. :44: Ben de öyle deniyim yaaa :44:
Canım ben başladığımdan beri 5+5 gidiyorum ve sıkılmadım hiç. Kaçamaklar hariç duraklama da yapmadı.
Öyle çok sebze insanı olmadığımdandır belki ya da tavuktan sıkılmadığımdandır :)
Ben balıkta tüketmiyorum hiç düşün.
Sebze kaçamaklarım olmuyor.
Sadece geçen hafta 5 gün sp günüde tavuğuma semizotu koyduğum günler olmuştu. Kaçamak sayarsak bu sadece.
Tekdüze olduğundan pek sağlıklı değil 1+1 gibi ama deneyebilirsin istersen
Kızçelerim şu minnak acı biber turşuları varya onlardan yiyebiliyor muyuz, yemek yicem de şimdi
Ben tüketiyordum onları ilk başladığımda hatta atakta, aliyeciğimin de dediği gibi bağırsakları çalıştırıyor ve kiloya olumsuz bir etkisini görmedim ben.
Şimdiyse salatalık turşusu tüketiyorum arada.
yok kızlar yaaa asıldığı falan yok öyle biri değil sağolsun,benim işimle ilgili de bir sıkıntı yom yani yanlış yada kötü yaptığım bişey yok bence o beni başının üstünde taşımalı sayemde serveti oldu adamın,hoş önceden de vardı ama ben onları çoka katladım
neyse yaaa belki de regl falan durumlarımdan dolayı gereğinden fazla hassas düşünüyorumdur.
ama anlamadım yaaa niye önce benle görüşmek istedi,diğerlerinin duymaması gereken de sadece benimle özel konuşacağı ne olabilir ki ? yani şu müşteriye saldıralım dese bunu diğerlerinin yanında da söylerdi. puffffffff
umarım 14.30'u da ertelemez yoksa cidden çatlıcam
Canım bence olumsuz birşey değildir, takma kafanı.