Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Yurtasız menemen tavsiye ediyorum.. ) Ben de kolesterol var o yüzden şöyle yapıyorum menemeni.
Yeşil sivri biber mantar, ( soğan da konabilir aslında ama ben sevmem) domates bir güzel pişirilir pişmeye yakın 1 kk light beyaz peynir atılır, karıştırılır. Süper olur .... Sahandan ekmek bandırılarak değil, tahta kaşıkla yenir ya da tabağa konur))

sabahları omlet yemekten bana da fenalık geldi:26::26::26: bu sabah kahverengi nin yaptığı ekmekle tuzlu kek arası olan tarifini yaptım...koca 1 bardak ılık süt ile birlikte tükettim...inanılmaz tok tuttu, sırf öğün atlamamak için yiyeceğim öğle yemeğini...oldukça da lezzetli..canım tekrar omlet isteyene kadar bundan yiyeceğim... 10 dk mı bile almadı yapıp fırına atmak...yummy yummmyyy çok güzeldiiiii

evet canım aynen öyle.herkese ve her bünyeye göre değişiyor bu süre.senin için en doğru ve ideal olanı dukan ın internet sitesine girerek bakabilirsin.11 soruluk bi anket var, onu cevaplayıp hangi evreyi kaç gün yapman gerekiyor öğrenebilirsin...sen kaç kilosun bimiyorum ama benim de 10 kg fazlam vardı 71 ile başladım, bana 4 gün vermişti atak evresini..ama boya, yaşa ve daha önce yaptığın diyetlere felan bağlı olarak değişiyor hep..

hmmm bu da lezzetli gözüküyor bi sonraki sebze günümün kahvaltısı belli oldu, ellerine ve aklına sağlık

kitapta der ki; " kilo fazlası daha az olanlara uygun diğer bir yöntem 2/7 oranıdır. Yani 2 gün, pazartesi ve perşembe saf protein; haftanın geriye kalan 5 günü de protein+sebze rejimidir. 2/7 nin diğer bir uygulanışı da 2/0 dır. Yani pztesi ve perş. saf protein, diğer günler de hiçbir diyet uygulamadan, fazla da yemeden normal beslenme. 2/0 özellikle vücudun üst kısmında kilo fazlası olmayıp, daha çok kalçalı ve baldırlı olanlara yöneliktir."

ister bu şekilde uygula istersen de 1 gün saf protein 1 gün protein+sebze şeklinde uygula..hangisi kolayına gelecekse..umarım yardımcı olabilmişimdir

çok teşekkür ederim benim göbek problemim var onun içinde uygun bir şey varmı?

Hoşgeldin hoşgeldin.-)) Soru neydi tekrarlar mısın acaba?

hoşbuldum....sorum şuydu...arkadaşlar herkese merhabalar...uzun süre sizi takip ediyorum ve hepinizi tebrik ediyorum..size birkaç sorum olacak,bana yardımcı olacağınıza eminim...abartmıtorum ben 2 aydır dukan diyetini araştırıyorum,internet sitelerinden büyük ölçüde anlamış olup,anlamadığım bazı şeyler var,bir tanıdığımda kitabı var ama oda arkadaşına vermiş,bana gelecek kitap ama ne zaman bilmiyorum..şimdi bilirkişi arkadaşlarıma,bu diyeti uygulayan herkese soruyorum,benim boyum 1.68 kilom 62 yani vermek istediğim 4 kilo kadar,65 kiloydum biraz dikkat ettim ve sadece haftada 2 gün spor yaparak 62 ye düştüm.fakat kilo vermeem durdu,daha doğrusu ben yemeye başladım,çünkü tansiyon düşüklüğü yaşadım.sizce kalan 4 kiloyu vermem için dukan diyeti uygunmudur?4 ten fazla vermek istemiyorum çünkü...birde 1+1,5+5 gibi şeylerden bahsediyorsunuz onlar hakkında bilgi edinebilirmiyim sizden...şimdiden teşekkürler....

Selam kızlar,
bugün işyerinde köfte var diye yemege indim. bugün P günümdü ama ben unutarak köftenin yanında domates salatalık salata da yedim..
napçam şimdi ((

protein gününde olsa salatayı boşver, köftede yanlış secim.senin evde hiç yağsız kıyma ve kepekle yapacağın köfte olur ama dışarda köfte yağ ve bol karbonhidrat içerir.geçmiş olsun bunu kaçamak say birdaha dikkat edersen umarım sorunsuz atlatırsın.dünyanın sonu değil tabiii olan olmuş çokda takma bence yola devam.....

son salatalıkları yuttuktan sonra aklıma geldi yaa
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar. ben herşeyimi bugün P olacak diye hazırlamıştım. aynen devam edicem.. sebze eklemicem yine de..
yarın da saf P olacak.
napalım diyorum saglık olsun.

ben diyete başladığımdan beri dışarıdan köfte ve döner yedim açıkçası...hatta marketten aldığım köftelerden yapıyorum evde de..peçeteyle iyice yağlarını alıyorum yiyorum...yememek tabii daha iyi ama çalışan insanlar için çok zor bu...bu kadar çok didikleseydim inan motivasyonumu kaybederdim,ve çok zor olurdu benim için...bırakma ihtimalim yüksekti...ben başladığımdan beri hiç haşlanmış tavuk bile yemedim...en fazla kızarmış tavuk yiyorum dışardan alıp(bütün tavuklardan bahsediyorum)
ya da örneğin light puding yiyemeseydim başka tatlı şeylere saldırırdım...

Senin vermen gereken kg lar az. Bence biraz karbonhidratı şekeri kesip yürüyüş yaparak da verebilirsin. Vücudunu fazla zorlamadan.
Ben 20 kg vermeliyim. 2 hafta önce başladım 5 kg si gitti. Kesinlikle açlık hissetmiyorum canım pasta börek de çekmiyor ama haşlama tavukla beslenmekten sıkıldım.
İlk başladığımda 7 gün atak yaptım yani saldırı . Vücudu tamamen proeinle besliyorsun. Sebze dahi yok.2. hafta sebzeyi ekledim ama yağsız, tuzzuz ve unsuz) Bazı arkadaşlar yulaf kepeği kullanıyorlar, ( çorbalar kekler falan yapıyorlar) ayrıca kabızlık için de iyi geliyormuş. Ben kabızlık çekmedim o yüzden y.k kullanmıyorum
Bu hafta da sebze + protein ve haftada 1 gün sadece protein yapacağım. Ondan sonra da günde 1 dilim kepek ekmek ekleyeceğim diyetime

Aslında biraz sen ve bedenin beraber yapıyorsunuz diyeti. Mesela bu hafta yasak olmasına rağmen her akşam bir elma yedim

Hergün 1 elma doktoru eve sokma) Umarım yardımcı oldum sevgiler

ya canım benim de 10 kilo vermem gerekiyor....bide cnm dukanın internet sitesi ingilizce nasıl soruları anlıyıcam da cvb vericem...google den çevirisini yapıyorum abuk subuk anlaşılmaz şeyler çıkıyor...nasıl yapayım bilmem ki.....

slmlarr kızlarr bugün bi -100 daha gitti
Kahverengicim çok sevindim arkadaşın adına ne güzel bi duygudur
vuvuucum ve Massepaincim süper bi gelişme acaip çok sevindim gerçekten ikiniz adınada
penaccım sanada iyi yolculuklar yaptığın hazırlıklardan dolayı tebrik ediyorum,örnek dukancı ilan ediyorum seni
HaticeKaya hocam verdiğiniz bilgiler için teşekürler doktorların ağzından böyle sözler duyunca daha da içimiz rahatlıyo gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…