offf kızlarrr kalabalık olmuşuz yine eskisi gibi bu süper de yazdıklarınızı okumaktan yazamıyorum vallahiii
tamam canım teşekkür ederim....peki surimi tarzı şeyler yediniz mi hiç..önerir misiniz..simlanın sitesinde görmüştüm..farklı şekillerde tüketilebiliyormuş...alsam mı diye kararsız kaldım????
canım ben yiyiyorum surimi,ne bileyim salatanın içine koyabilirsin yada işte o fırında yapılan cips hali var ama ben en çok canım bişeyler atıştırmak istediğinde alıyorum elime 1-2 tane öyle yiyiyorum işte.omlete bile koyuyorum bazen.şeyini çıkardım anlayacağın
canım ama ben burda defalarca içeriğini yazmıştım hatta yiyeyim mi içeriği bu diye de sormuştum herkese.
light yoğurt,light süt ve yoğurt kültürü diye bişeyle tatlandırılıyormuş demiştim.herkesin damak tadı da farklı olabilir tabiki ama ben çok seviyorum onu.en azından tatlı isteğimi gayet kesiyor.üstelik tatlandırıcı olmadığı için duraklatmıyorda,ayrıca işyerime çok yakın.mesela biri kafamı bozdu mu alıyorum bi küçük boy,mutlu oluyorum
mado yok yakınlarımda ama onu da merak ediyorum,orda meyveli de mi var,meyveli biz yiyebiliyor muyuz ki ?
belki de haklısınızdır. ama bu iddiada bulunmak için elinizde ya bilimsel araştırma sonuçları bulunmalı ya da bu diyeti yapmış insanlar arasında, bu diyet yüzünden metabolizmasının mahvolduğunu iddia eden kişilerin söyledikleri. her ikisi de yok sanırım. olsaydı bizde de olurdu bu bilgiler. çünkü cılkını çıkaracak kadar dukanla iç içe yaşıyoruz.
bu güne kadar diyetisyenlerin kapılarını aşındırıp, ellerine tutuşturulan düşük kalori diyetlerini yapıp sonuç alamayan, fizyolojik olarak çöken, depresif davranışlar gösteren pek çok kişiyle karşılaştım. hatta ben de bunlardan biriyim.
akupunktur gibi yöntemlere başvurup, iştah merkezinin dengesini bozan, bu yüzden de akupunkturu bırakır bırakmaz verdiği kiloyu misliyle geri alan kişilerle de karşılaştım. hatta ben de bunlardan biriyim.
10 seansta 6 cm safsatalarına kanıp, güzellik salonlarına avuçla para döken kişilerle karşılaştım. hatta ben de bunlardan biriyim.
içinde ne olduğu belli olmayan kapsülleri mideye indirip, yan etkileri yüzünden hastalanan, belki de bünyesi sağlam olduğu için ölümden dönen insanlarla karşılaştım. hatta ben de bunlardan biriryim.
cerrahi yöntemlere güvenip liposuctiondan mide kelepçesine bir sürü yöntem için ameliyat masanız yatan kişilerle karşılaştım. bazıları bu sebepten canından oldu. Allah'a şükür o kadar param yoktu da onlardan biri olmadım.
ama en çok kimlerle karşılaştım biliyor musunuz? bir insanın yapabileceği en zor şeylerden biri olan kilo vermeye bir tarafı yemediği için, bunu yapanlara çamur atanlarla ve de "az az sık sık yiyeceksin", "3 beyazı kessen yeter", "azcık gırtlağını tutsan ne var ki", "spor yap spor", diye öğütler veren ama bunların nasıl yapılacağı hakkında en küçük fikri olmayan, üstelik hayatında 1 kg bile vermemiş kişilerle... bir de tabi kilolu insalar üzerinden rant sağlamaya çalışan çakallarla.
kilolu olmanın tek bir sebebi yoktur. ne sadece çok yemek, ne az hareket, ne metabolizma, ne genetik, ne psikloloji.... hiçbiri tek başına sebep olmaz. o yüzden de tekli çözümler başarısız oldu bugüne kadar. bence bu diyet, şişmanlığın sebebi ne olursa olsun, şifreyi çözüp sorunun kaynağına ulaştı. ki bizim aramızda kilo vermesi çok zor olan şeker, troid gibi hastalıklarla mücadele edenler de var. onlar bile sonuç aldı. üstelik bugüne kadar saç dökülmesi, adet düzensizliği, kabızlık gibi, zaten en basit durumlarda bile ortaya çıkan sağlık sorunları dışında bir sıkıntı yaşayan da olmadı.
41 yaşındayım ve 5 yaşından beri kiloluyum. 15 yaşımdan beri diyetteyim. yediğim her lokma için suçluluk duyarak yaşadım bugüne kadar. ilk defa bir diyetten sonuç aldım. valla size açık söyleyeyim, şu an metabolizmam bir yerlerde benden habersiz çöküyorsa bile benim şikayetim yok.
hay senin ağzını öpeyim ne güzel yazmışsın
Medesammmmm bebeimmmm senin poğaçalar harika oldu, eşim de işe götürdü 3 tane bugün ama bu sefer süt tozunu koymayı unutmuşum kabarmadı
bir de mahlepli kabartma tozu koydum oyyyyhhh mis gibi kokuyo.
Yarın da aliyenin tarifni deniycem
kızlar varsa beğendiğiniz başka tarif diyiverin gari
afiyet şeker olsun yağ olmasın bebeğimmm,çok sevindim
valla benim de ilk kez bu kadar güzel oldu.bir dahakine içine vişne aroması ve tatlandırıcı koyarak lor tatlısı gibin bişey yapıcam bakalım o nasıl olacak
bu arada ben dün ilk defa takita toz tatlandırıcı aldım,onu kullanabiliyoruz dimi ?
hem bu 500 gr 11.5 tl ,splenda 125 gr 25 tl. arada ciddi fark var doğrusu
yahuu mahlepe bayılırım,bizim buralarda da var mıdır acaba mahlepli kabartma tozu,bilen var mı ?
saol cnm bende sizleri cok ozledım..bu arada ayarlada artk kendıni goruselım yuzyuze :)
aa bu tarif ztn benim yaptıgım tarifin aynısı..hatta yazış tarzı bıle benım yazıma benzıor..daha once soranlara yazdıgım tarif olabilir.
Medesa bu benim werdiğim tarif mi kız yoksa
bende 6000 kusur sayfa yok cnm,,4000 kusurlu sayfalarda.benim gorunum ayarlarım yuzunden sanırım.Link atsan bulundugun sayfanın öle baksam bende,,merak ettim :)
love01 hoşgeldiinnnn bebeğimmm kaybolma lütfen bir daha ama yaaaaa
özledik biz seni,merak ettikkkk
sıkıntılar hepimiz için ama illa ki bir şekilde yoluna giriyor zamanla valla bak
kuzuuu bu tarifle süpper oldu benim poğaçalar.valla ben sürekli sitelerden ordan burdan araştırıp kopyalıyorum bir köşeye,ilerde yaparım diye.açıkçası nerden aldım nerden çaldım bilmiyorum bunu.sonuçta tarifler gelende birbirine benziyor.belki de senin tarifindir olabilir,öyleyse de sağol kuzu iyiki paylaşmışsın
Love01 cim hoşgeldin, nasılsın?
Medesam, sancın nasıl oldu?
Rachelfine cım light olmayan yoğurtların şokunu atlattın mı? :)) O yaptığın süper poğaçalar medesamın cuma verdiği tariftenmiydi? Süperlerdi, eline sağlık.
canım yaa hala hafif hafif devam ediyor sancım ama düne göre çok daha iyiyim.normalde böyle ağrılı olmaz benim ki,farketmem bile acaba bu da mı dolunaydan ki la ? ne dolunaymış heee
Bence de izin al, hem kuzunu görürsün hem de anneciğin dinlenir hem de ders çalışırsın.
Sen profiline yapıştırdığın linki yazsana canım buraya.
Canım benim kiloların dolunaydandır :) ama kabusların bob dandır, yakında geçer inşallah. :)
hehehehe o bob'un kafasını kopartacağım sürünsün bakalım.dün akşam zır kapı baktım bu,elinde l,ght süt ve light limonata hastayım diye getirmiş yazık
ammaa ve lakin yumuşadım mı hayırrrr pekii yumuşayacak mıyım evetttt
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun bi aradan sonra,,burayı özlemişim..dün döndüm İst.e ama hala ii deilim,,elimde olsa dahada dönmezdim.umarım en kısa zmnda hersey yoluna girer benim için.yaklasık 17 gun yoktum we bu donemde hiç diyete uymadım.bilerek we isteyerek,,ztn cnm sıkkındı bide rejimi dusunerek kasmadım kendimi..bunda herkesin daha zayıflama yüzün cok koü olmus demeside etkili..bu süre boyunca nerdeyse hiç kepek tuketmedım,hergun tatlı,dondurma vs tukettım,yemekler yıne aynı sekılde.nutella bile sürüp sürüp yedim.resmen ayların hıncını cıkardım :) o kdr yememe ragmen bugun tartıldım sadece 1,5 kg fazla gordum bence yedıklerıme gore cok iyi bi rakam yinede.dunden itibaren sıkı bi biçimde geri basladım.o rahatlıktan sonra disipline girmek cok zor geldi ama napalım el mahkum :) benden haberler bu kdr.gecmısı okumam bunca zmndır mumkun olmadıgı ıcın umarım sızlerde eksili gunler gormussunuzdur.
mrb cnm.nasıl gıdıor guclendırme?bu arada su medesanın meshur poaca tarıfını bıdaha paylassanız,herkes bu kdr memnun kalmıs,merak ettim.bende yapayım ona göre aksam tarifi paylasırsanız..
canım o kadar yemeğe az bile almışsın bence de,neyse olsun sana da bir mola oldu.şimdi tam gaz devam edersin sorun yok
SELAM CANLARIIIMMMM
sizlere yeni dükkanımdan vınnn ile bağlandım.... akşam saat gece 3 e kadar da yazdıklarınızı okudum keyifler yerinde ben bu hafta baya zor durumdayım
benim oğlana anem bakıyodu şimdi evine baya uzaklaştık o nedenle alitunayı işe getirdim aman allahım bumu slu çıcuk dükanı tepeme indirdi hiç bişe yapamadım yok çişim geldi yok acıktım bilmeme ne derken akşamı zor eettim bugünde aradım babanneyi sen evde kal ben,m çok işim var dedim saolsun geldi şimdi onlar evde bende size bakıp kaçocammm
bu arada 1 kilo daha gitti 74,6 dan 73,5 im kızlar
bide size bişe sorcam özellikle eski arkadaşlar uzun süre oldu benim sayılır dukan 3 ay bitecek yanlız böbreklerim zannedersem çok agrıyor sırtımda ve bel boşluğumda bi aprı var tüm gün ve beni gece uyandırıyor suyu artırdım baya biraz azaldı agrım ama sizde böle şeyler var ı kızlar
öptüm efem
canıım öncelikle yeni işin hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallahh
canım yaaa bu diyetin en önemli kısmı bol su içmek.bol su içmediğin zaman böbreklerde hasar oluşabildiği söyleniyordu.bence az tükettinse ondan olmuştur sancıların.suyu arttırmışsın ama geçmezse bence hemen bir doktora görün,sağlık herşeyden önemli