Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

offf kızlarrr kalabalık olmuşuz yine eskisi gibi bu süper de yazdıklarınızı okumaktan yazamıyorum vallahiii :KK50:

hay senin ağzını öpeyim ne güzel yazmışsın :KK9:

Aliyem, ben de okudum ama yazamamıştım ben de öpeyim :)))

afiyet şeker olsun yağ olmasın bebeğimmm,çok sevindim :KK16:
valla benim de ilk kez bu kadar güzel oldu.bir dahakine içine vişne aroması ve tatlandırıcı koyarak lor tatlısı gibin bişey yapıcam bakalım o nasıl olacak :KK56:
bu arada ben dün ilk defa takita toz tatlandırıcı aldım,onu kullanabiliyoruz dimi ?
hem bu 500 gr 11.5 tl ,splenda 125 gr 25 tl. arada ciddi fark var doğrusu:KK50:
yahuu mahlepe bayılırım,bizim buralarda da var mıdır acaba mahlepli kabartma tozu,bilen var mı ?

canım yaa hala hafif hafif devam ediyor sancım ama düne göre çok daha iyiyim.normalde böyle ağrılı olmaz benim ki,farketmem bile acaba bu da mı dolunaydan ki la ? ne dolunaymış heee :KK9:

Sorma sorma, geçse de rahatlasak canım :)

hehehehe o bob'un kafasını kopartacağım sürünsün bakalım.dün akşam zır kapı baktım bu,elinde l,ght süt ve light limonata hastayım diye getirmiş yazık:KK16: ammaa ve lakin yumuşadım mı hayırrrr pekii yumuşayacak mıyım evetttt :KK1::KK1:

Haha, light süt ve light limonata, bayıldım cidden, hastanede hasta ziyaretine giderken de meyvesuyu ve süt götürürler ya :)) Çok mu hasta ziyaret etti annesiyle

canım o kadar yemeğe az bile almışsın bence de,neyse olsun sana da bir mola oldu.şimdi tam gaz devam edersin sorun yok :KK34:

canıım öncelikle yeni işin hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallahh :KK16:
canım yaaa bu diyetin en önemli kısmı bol su içmek.bol su içmediğin zaman böbreklerde hasar oluşabildiği söyleniyordu.bence az tükettinse ondan olmuştur sancıların.suyu arttırmışsın ama geçmezse bence hemen bir doktora görün,sağlık herşeyden önemli:KK34:

Haha :KK70: Nerde (+) işareti var yaa :KK70: Ben neden görümüyoom :)) Merak ettim şimdi.

Heee.. gördüm gördüm ben de, ama sende de var ki :)) Kendimde görmüyorum ben de. Anlamını bilmiyom ama :KK70:

Ben de bilmiyom canım:))))

ya kızlar sanırım benim vitamine ihtiyacım var. saçalarım dökülmeye başladı son zamanlarda. ne yapsam. vitaminler de çok pahalı ama uygun bişey var mıdır ki?

Ben soda içiyorum canım günde 2 tane, limonlu. Mineral var ya bana iyi geldi sanki. Ama eczacı arkadaşımız vardı ya, o bir vitamin söylemişti. Bulurum adını sana ben.

cnm ben istifa ettim ama suan ihbar süresindeyim malesef.ay sonuna kdr ihbar suremı kullanacagım..uygunsan ugra benim işyerime,,cıkacagın yer buralara yakınsa,,işyeri rahat sorun olmaz.

walla cnm sizlerin goruntu ayarı ıle ilgili bişi sanırım bu,,ben baktım nick.ime şimdi tekrar bende artı gorunmuor.:44:

cok tşk ederim cnm..umarım aynen dediğiniz gibi en kısa sürede hersey silinip gider beynimde.ewt baktım geçmişe bu benim yazdıgım tarif..bende hep bunu yaparak gecırmıstım seyiri,,kurtarıcım olmustu..bencede az bıle aldım,,yeniden disipline girmek zor geldı su 2 gundur ama napalım,,eski hallerime donmek istemiorum bidaha :KK16:

bu fotolarda hafta sonu kuzenimin kına ve dugununde cekıldıgım fotolar.kilo almıs halımle..bakın bakalım cok fark belli mi?? bana sankı kilo alınca direk göbegim cıkmaya baslıomus gibi gelior ama benim kafa yerinde olmadıgı ıcın kuruntuda yapıor olabilirim.siz bakın yorumlayın bakalım :)Eki Görüntüle 502861

Maşallah,.:nazar::nazar::nazar: kızım sen çıldırdın mı nerede göbek, büyüteç verirsen belki organ olarak görürüz :)

Kızlar ya,

Sizin nick lerinizin yanında neden (+) işareti var anlamadım ben.:44:

Sadece Dely olsaydı kilo verememesini direk ona bağlayacaktım ama Love01 bozdu bu teorimi :KK1::KK1:

Şimdi beni aydınlatın bakalım :)

ben + falan görmüyorum kendimde p ne ola kii :KK53:

ya kızlar, kilo vermenin kötü bir tarafını buldum. hemen size de yetiştireyim.
şimdi eskiden ben elbise, etek tişört gibi şeyleri, ütü masasına takardım. döndüre döndüre rahat rahat ütülerdim. şimdi taktım elbisemi, ütüye başladım. diğer tarafı çeviriyorum dönmüyor ki bir türlü. yavaş yavaş yırtmadan döndüreyim diye, ütü sürem 2 katına çıktı. ne yapsam acaba, 40 beden ütü masası mı alsam:KK60:

Yaaa dimi, bi de öyle sorunlar oluyor baksana, napalım canım Allah başka keder vermesin.:KK9:

Bebişim, hani ipekin ziyaretçileri saydığı yer var ya, orada dely de ve love01 de nick in yanında (+) var. İşim kalmadı da onu merak ettim bugün ben :) Online olduklarında görebilirsin. .ama seninkine baktım ben yokkk :)

bu fotolarda hafta sonu kuzenimin kına ve dugununde cekıldıgım fotolar.kilo almıs halımle..bakın bakalım cok fark belli mi?? bana sankı kilo alınca direk göbegim cıkmaya baslıomus gibi gelior ama benim kafa yerinde olmadıgı ıcın kuruntuda yapıor olabilirim.siz bakın yorumlayın bakalım :)Eki Görüntüle 502861

Dizinin biraz göbeği çıkmış onun dışında bişey göremedim ben :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: deli misin kız ne göbeğiiii maşallah süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kıııızzzzlaaarrrrr
selamlar herkese ay sonu ay başı derken çok yoğundum pazar 08.30 - pazartesi 19.00 arası aralıksız eczanedeydim
nöbet meselesi
şimdi yeni yeni normal hayatıma dönüyorum ama ayın 15 ine kadar yine bir yoğunluğum var doğru düzgün birşeyler paylaşamıyorum sizlerle
hem sıkıcı hem üzücü bu
ama tamamını beceremesemde yazdıklarınızı okuyorum hatta yazmayı bırakayımda okumaya devam edeyim
öpüyorum herkesi :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Bu arada kilomda azar azar değişiklik var ama 70 in altına düşmeden güncelleme yapmıycam :)))

Bebişim, hani ipekin ziyaretçileri saydığı yer var ya, orada dely de ve love01 de nick in yanında (+) var. İşim kalmadı da onu merak ettim bugün ben :) Online olduklarında görebilirsin. .ama seninkine baktım ben yokkk :)

Medesada da var + :KK9::KK9::KK9: ben de merak ettim bak şimdi, site yönetimine soralım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ya kızlar sanırım benim vitamine ihtiyacım var. saçalarım dökülmeye başladı son zamanlarda. ne yapsam. vitaminler de çok pahalı ama uygun bişey var mıdır ki?

Eveett :S O vitaminler çok pahalı. Ben de paraya kıyıp alamadım. Benim de çok saçım dökülüyo, ama vitaminin de geçireceğini sanmıyom zaten.

............
..............
walla cnm sizlerin goruntu ayarı ıle ilgili bişi sanırım bu,,ben baktım nick.ime şimdi tekrar bende artı gorunmuor.:44:

............
.......
bu fotolarda hafta sonu kuzenimin kına ve dugununde cekıldıgım fotolar.kilo almıs halımle..bakın bakalım cok fark belli mi?? bana sankı kilo alınca direk göbegim cıkmaya baslıomus gibi gelior ama benim kafa yerinde olmadıgı ıcın kuruntuda yapıor olabilirim.siz bakın yorumlayın bakalım :)

Kız delirmee :)) 5 kilo daha alsan bile olur sana :) 1,5 kiloymuş... O sadece şişliktir. 3-5 güne bişi kalmaz. Zaten sen kalmamışsın, nerdeyse kilo al dicem :KK70: Bi de göbek diyo yaa :KK70:

(+) lar da aşağıda. Topiği ziyaret edenlerin yazdığı yerde, isimlerin yanında :KK66:

öğle yemeğimi yedim :KK56: kıyma kavurdum yağsız tavada, tabağın altına yoğurt yaydım evde sarmısak kalmamış, kesin eşim attı çöpe :KK1::KK1: ona dokunuyo ben yiyince de kokuyo ona haliyle :KK9::KK9: üztüne kıymayı koydum, kıymanın üzerine de domates sosu döktüm, kekikle kırmızı pul biberle pişirmiştim :KK56::KK56::KK56: ohh mis gibiydi valla iyi gitti :KK34:

şimdi de sütlü tarçınlı nescafe içiyorum kitabım bitmek üzere onu bitireyim oğluş uyanmazsa callan yapıcam inşallah :KK76::KK76::KK76::KK76:

cnm ben ACE Plus kullanıorum.fiyatıda uygun.deneyebilirsin.

boşver rahat rahat oturup sohbet edeceğimiz bir yere gideriz.haftasonuna ayarla görüşelim. ben müsaitim.

tmmdır,haberleşelim o zmn.

ya kızlar, kilo vermenin kötü bir tarafını buldum. hemen size de yetiştireyim.
şimdi eskiden ben elbise, etek tişört gibi şeyleri, ütü masasına takardım. döndüre döndüre rahat rahat ütülerdim. şimdi taktım elbisemi, ütüye başladım. diğer tarafı çeviriyorum dönmüyor ki bir türlü. yavaş yavaş yırtmadan döndüreyim diye, ütü sürem 2 katına çıktı. ne yapsam acaba, 40 beden ütü masası mı alsam:KK60:

alemsin ya cok guldum :KK1:

ya ne farkı, ne göbeği. fıstıksın inan ki. evet ayrıca daha da zayıflama

Maşallah,.:nazar::nazar::nazar: kızım sen çıldırdın mı nerede göbek, büyüteç verirsen belki organ olarak görürüz :)

Dizinin biraz göbeği çıkmış onun dışında bişey göremedim ben :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: deli misin kız ne göbeğiiii maşallah süpersin :nazar::nazar::nazar::nazar:

Kız delirmee :)) 5 kilo daha alsan bile olur sana :) 1,5 kiloymuş... O sadece şişliktir. 3-5 güne bişi kalmaz. Zaten sen kalmamışsın, nerdeyse kilo al dicem :KK70: Bi de göbek diyo yaa :KK70:
:KK66:

cok tşkler arkadaslar moralımı duzelttınızzz,,saolunnn hepiniz :KK16: :KK16: bu arada rachelfine dizinin göbegı kısmına koptummm,alemsin :KK1:

Günaydın canım,

Şimdi sen haziranda bıraktın tekrar kilo aldın mı? Ne kadar vermen gerekiyor? Ne kadar süre yaptın ki, tarif siteleri var bir sürü değişik tarifler yaparsan mutlaka seveceğin birşey çıkar.

Hazirandan beri hiç protein tüketmiyor musun?

hazirandan beri protein ağırlıklı besleniyorum aslında..hamurişi yok denecek kadar az ama yaz meyvelerinin hepsini bol bol tükettim :) 2.5 ay yapıp 6 kilo verdm bunun 1.5 kilosunu geri aldım malesef :KK43: evde yapıp işyerine getirebileceğim çeştli tarifler denedim ama yokk olmuyor tavuk görünce kaçasım geliyor resmen... bu diyeti insan omrunde 2 kere yapması en sağlıklısıymış..sanırım benim 2. ye başlamam için en az aradan 6 ay geçmesi lazım :KK43: bir arkadaşaım da harfi harfine uydu dukana ama brakınca ramazanda 3 kilo aldı..korkuyorm verilen kilolar hemen alıncak diye..:18:

hazirandan beri protein ağırlıklı besleniyorum aslında..hamurişi yok denecek kadar az ama yaz meyvelerinin hepsini bol bol tükettim :) 2.5 ay yapıp 6 kilo verdm bunun 1.5 kilosunu geri aldım malesef :KK43: evde yapıp işyerine getirebileceğim çeştli tarifler denedim ama yokk olmuyor tavuk görünce kaçasım geliyor resmen... bu diyeti insan omrunde 2 kere yapması en sağlıklısıymış..sanırım benim 2. ye başlamam için en az aradan 6 ay geçmesi lazım :KK43: bir arkadaşaım da harfi harfine uydu dukana ama brakınca ramazanda 3 kilo aldı..korkuyorm verilen kilolar hemen alıncak diye..:18:

rAMAZANDA 5 KG VERDİM...

cnm ben istifa ettim ama suan ihbar süresindeyim malesef.ay sonuna kdr ihbar suremı kullanacagım..uygunsan ugra benim işyerime,,cıkacagın yer buralara yakınsa,,işyeri rahat sorun olmaz.

cok tşk ederim cnm..umarım aynen dediğiniz gibi en kısa sürede hersey silinip gider beynimde.ewt baktım geçmişe bu benim yazdıgım tarif..bende hep bunu yaparak gecırmıstım seyiri,,kurtarıcım olmustu..bencede az bıle aldım,,yeniden disipline girmek zor geldı su 2 gundur ama napalım,,eski hallerime donmek istemiorum bidaha :KK16:

kızz ne kilosu diyosun hallaaaa,hani şımarık kızlar olur ya bi deri bi kemiktir de ayyy göbeğim çıktı derler hehhh öyle işte şımarıkk seniiii,süpper görünüyorsun hele kırmızı elbiseli haline bayıldım,bade işçil gibi çıkmışsın vallahi :KK23:
saçlarını mı kestirdin sen bakemmm ????

Medesada da var + :KK9::KK9::KK9: ben de merak ettim bak şimdi, site yönetimine soralım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

galiba kilo +larım onlar,hissediyor yönetim zannımca :KK50:

artılar arkadas lıstenızde olanlar:KK1:

amaniiiin o zaman herkes beni + görsünn :KK76:

kızz ne kilosu diyosun hallaaaa,hani şımarık kızlar olur ya bi deri bi kemiktir de ayyy göbeğim çıktı derler hehhh öyle işte şımarıkk seniiii,süpper görünüyorsun hele kırmızı elbiseli haline bayıldım,bade işçil gibi çıkmışsın vallahi :KK23:
saçlarını mı kestirdin sen bakemmm ????

ahahahah,,cok tsk ederim cnm,,acayip gaza geldim bu bade işcil benzetmesine,,gercekten cok saoll..:KK16:bu arada amma dıkkatlisin,,ewt kestirdim cnm (depresyona giren herkes gibi,hoho:KK1: :KK1: )

rAMAZANDA 5 KG VERDİM...

aslanım benim :KK9:
ahahahah,,cok tsk ederim cnm,,acayip gaza geldim bu bade işcil benzetmesine,,gercekten cok saoll..:KK16:bu arada amma dıkkatlisin,,ewt kestirdim cnm (depresyona giren herkes gibi,hoho:KK1: :KK1: )

dikkatliyimdir bennnn ama baksana sence de benzememiş mi aynı vallahiii cillop gibi :21:
ben de doğurunca kestircem inşallah saçlarımı,ayyy sizce kestirebilecek miyim kiiiii :KK50:

X