- 19 Nisan 2012
- 1.760
- 28
offf kızlarrr kalabalık olmuşuz yine eskisi gibi bu süper de yazdıklarınızı okumaktan yazamıyorum vallahiii
hay senin ağzını öpeyim ne güzel yazmışsın
Aliyem, ben de okudum ama yazamamıştım ben de öpeyim :)))
afiyet şeker olsun yağ olmasın bebeğimmm,çok sevindim
valla benim de ilk kez bu kadar güzel oldu.bir dahakine içine vişne aroması ve tatlandırıcı koyarak lor tatlısı gibin bişey yapıcam bakalım o nasıl olacak
bu arada ben dün ilk defa takita toz tatlandırıcı aldım,onu kullanabiliyoruz dimi ?
hem bu 500 gr 11.5 tl ,splenda 125 gr 25 tl. arada ciddi fark var doğrusu
yahuu mahlepe bayılırım,bizim buralarda da var mıdır acaba mahlepli kabartma tozu,bilen var mı ?
canım yaa hala hafif hafif devam ediyor sancım ama düne göre çok daha iyiyim.normalde böyle ağrılı olmaz benim ki,farketmem bile acaba bu da mı dolunaydan ki la ? ne dolunaymış heee
Sorma sorma, geçse de rahatlasak canım :)
hehehehe o bob'un kafasını kopartacağım sürünsün bakalım.dün akşam zır kapı baktım bu,elinde l,ght süt ve light limonata hastayım diye getirmiş yazık ammaa ve lakin yumuşadım mı hayırrrr pekii yumuşayacak mıyım evetttt
Haha, light süt ve light limonata, bayıldım cidden, hastanede hasta ziyaretine giderken de meyvesuyu ve süt götürürler ya :)) Çok mu hasta ziyaret etti annesiyle
canım o kadar yemeğe az bile almışsın bence de,neyse olsun sana da bir mola oldu.şimdi tam gaz devam edersin sorun yok
canıım öncelikle yeni işin hayırlı uğurlu bereketli olsun inşallahh
canım yaaa bu diyetin en önemli kısmı bol su içmek.bol su içmediğin zaman böbreklerde hasar oluşabildiği söyleniyordu.bence az tükettinse ondan olmuştur sancıların.suyu arttırmışsın ama geçmezse bence hemen bir doktora görün,sağlık herşeyden önemli
Haha Nerde (+) işareti var yaa Ben neden görümüyoom :)) Merak ettim şimdi.
Heee.. gördüm gördüm ben de, ama sende de var ki :)) Kendimde görmüyorum ben de. Anlamını bilmiyom ama
Ben de bilmiyom canım:))))
ya kızlar sanırım benim vitamine ihtiyacım var. saçalarım dökülmeye başladı son zamanlarda. ne yapsam. vitaminler de çok pahalı ama uygun bişey var mıdır ki?
Ben soda içiyorum canım günde 2 tane, limonlu. Mineral var ya bana iyi geldi sanki. Ama eczacı arkadaşımız vardı ya, o bir vitamin söylemişti. Bulurum adını sana ben.
cnm ben istifa ettim ama suan ihbar süresindeyim malesef.ay sonuna kdr ihbar suremı kullanacagım..uygunsan ugra benim işyerime,,cıkacagın yer buralara yakınsa,,işyeri rahat sorun olmaz.
walla cnm sizlerin goruntu ayarı ıle ilgili bişi sanırım bu,,ben baktım nick.ime şimdi tekrar bende artı gorunmuor.:44:
cok tşk ederim cnm..umarım aynen dediğiniz gibi en kısa sürede hersey silinip gider beynimde.ewt baktım geçmişe bu benim yazdıgım tarif..bende hep bunu yaparak gecırmıstım seyiri,,kurtarıcım olmustu..bencede az bıle aldım,,yeniden disipline girmek zor geldı su 2 gundur ama napalım,,eski hallerime donmek istemiorum bidaha
bu fotolarda hafta sonu kuzenimin kına ve dugununde cekıldıgım fotolar.kilo almıs halımle..bakın bakalım cok fark belli mi?? bana sankı kilo alınca direk göbegim cıkmaya baslıomus gibi gelior ama benim kafa yerinde olmadıgı ıcın kuruntuda yapıor olabilirim.siz bakın yorumlayın bakalım :)Eki Görüntüle 502861
Maşallah,. kızım sen çıldırdın mı nerede göbek, büyüteç verirsen belki organ olarak görürüz :)