hatunlar bir aroma muhabetidir gidiyor.rom aromasını denmedim kahveyemi katılıyor.türk kahvesimi diğer kahvemi.neyse zaten rom sevmem.alkolün hiçbitürünü istemem.zehir o ayol.sigara alkol.şeker tuz.un ve yağ bunların hepsi zehir.alkol dezenfekte maddesi.sıgara ve alkol kadını çabuk yaşlandırır.çünkü hücreleri mafediyor.sıgara kullanan bayanların ciltleri mat ve gözbebekleri gri oluyor.zayıflayıp sağlık ve güzellik elde etmeye çalışıyoruz kızlar bu aromalarında ne olduğu belli deyil.kimyasallardan üretiliyor.bende aldım.bukadar keskin olması için kimyasal olmalı.dikkat edin kızlar.kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.zaten diyet kola yeterince mafediyor.
yaf donbulcum tabii kimyasal hepsi aman bi süre kullanmaktan bişi olmaz. alkolden de fazla olmadığı sürece bişicik olmaz, kafa yapar stresi azaltır, stresten kaynaklanan hastalıkları önler en berbatı sigara 10 yıl içtim 2 yıldır içmiyorum şu hayattaki en büyük başarım ve kendime yaptığım en büyük iyiliktir sigarayı bırakmak. darısı tüm içenlerin başına.