ayyyy çok komiksin kuzum yaaa,sabah sabah güldürdün beniii
eveeettt en merakla beklediğiniz sorunun cevabı,ekmekçi 1 saat rötarla da olsa geldi dün akşam
veeee benn şu an kendime light kaşarla yaptığım tostumu yiyerek yazıyorum size,en sonunda yarabbimmm
aradı cebimden kusura bakmayın geciktim gelmek üzereyim dedi,valla ben de çıkmak üzereyim artık kahve içemeyiz ama ekmekleri alırım dedim.geldi.ama gelin görün ki yok yaaa olmaz.pufffffff ben biliyordum böyle olacağını
bi kere uzun boyun dezavantajını yaşadım yine,adam kafası yukarda bakıyor bana yani boyu kısa,dişleri ayrıkkk
yüzüğü yoktu ama neye yarar
buarada prensesim senin kapıda ödeme işini halletmeye çalışacak,yaptıracağız inşallah
bu arada adam da dukanla 25 kilo vermiş.mandıra,gıda işi falan yapıyormuş ama kızlar bizim hayalimizdeki gibi adam dukanla tanıştıktan sonra ürün yelpazesine bunları da eklemiş.
üstelik bana panini,muffin ve poğaça da getirmiş numunelik en beleşinden
kepek hakkımı tükettiğimden sadece uçlarından minicik ısırabildim ama muffin müthiş güzel görünüyordu,tadı da süpperdii
maça gelince kale arkasında falan değil,bildiğiniz açık tribünde oturduk.hayatımda işk kez maça gittim,çok istiyordum.2-1 de kazandım,bu da kaymaklı güzel oldu vallahi :))
şimdi kızlar başka bir maruzatım daha var.benim otururken kuyruk sokumum batar ve popom acır olduuu,lennn zayıflık da zor işmiş heee
dün ekim34 aradı,20 kilomu tebrik etmek için sağolsun canım arkadaşım,onda da öyle kuyruk sokumu batması oluyormuş.
kızlarrrr sizin de popişler acıyor mu,len kemiklerim mi batıyor noluyor anlamadım.bunu yaşayanlarınız varsa geçer mi buu acaba,demekki daha önce koca popolar minder görevi yapıyormuş yahuuu