arkadaşım, janbon, salam, sosis gibi ürünlerde mısır nişastası var. o yüzden yasak. ambalajdan içindekilere bak istersen. ayrıca 1 yumurta 1 dilim jambon yersen olmaz. bu diyet az yemek üzerine kurulu değil. 1 yumurta 1 dilim jambon kalbini, akciğerlerini böbreklerini, beynini, karaciğerini v.b. çalıştıracak gün boyu. üstelik form çayı içerek de yemeğin daha kısa sürede sindirim sisteminden geçip gitmesine de sebep olmuşsun. yani bu durumda kaçamak kaçınılmaz olur o kesin. ama daha kötüsü hergün bunu yaparsan çok yetersiz beslenmiş olursun.
Her gün böyle olmayacak tabii ama şu an elimden gelenin maksimumunu yiyorum. 3 öğün dışarıdan yiyorum ve Dukan' a uygun bulabildiğim tek şeyler bunlar oluyor kahvaltı için. İlk iki gün evdeyken krep falan yaptım ama dışarıdan yerken elbette mümkün olmuyor. Zaten ben kahvaltı problemli bir insanım,okul zamanı kahvaltı yaparsam tek yediğim şey poğaça-su/çay olurdu ki çoğu zaman yememeyi tercih ederdim. Yeni yeni kahvaltı alışkanlığı kazanmak kolay olmuyor ve midem almıyor zaten.