ay inş cnm ya bu ara yine takıldı kaçamak yapmadıgım halde 300 gr arttı falan ama yılmadım inatla devam edıyorumdukanda çizelgemde 56 cıkarmıstı yıllardır 58 asagısına neredeyse hiç düşmedım ama boyumda uzun değil oyüzden bi bakıyım 56 lardan memnun kalırsam bırakıcam fazla zayıflayıncada yüzüm çok çirkin oluyo memnun olmazsam devam
tşkr ederim:)neden bıraktın sağlık sorunu falanmı oldu?
ben de seni tebrik ederim güçlendirme arkadaşııım
ay yediğimiz onca şeyden sonra almamış olmamız bir mucize benceben sabah markete girdim ve yarım yağlı süt aldım.artık yarım yağlıya dönücem ama kilom artışa geçerse gene light tüketirim.artık benim alt sınırım 58 üst sınırım 59 olsun.59'a çıkınca biraz dikkat ederim ama 58'in altına da düşmek istemiyorum çünkü kemiklerim pek de ince sayılmaz
gerçekten şaşılası bir durum onca kaçamağa ragmen :)
bende 10 gündür falan artık ligt ürün almıyorum kahvaltıda 2 3 zeytin yemeye başladım ve yemeklere azda olsa yağ ekliyorum dedimki hala yağsız devam edersem güçlendirmeden sonra belki normale dönünce kilo artar artacaksada ben şimdiden göreyim ona göre önlemini alırım hemde vücut alışmış olur
atak 5. gnümdeyim 2.100 gram verdim ...2 ay once 65 tim normal dıyetle 3 kg vermıstım zaten.. dukana basladım 5 .gnum..yarın seyıre gecıcem 35 gunde seyıre devam edıcem 57 ye ındımmı tamamdır ..56 da kabulum tabıkıhergun tartıda eksıldıgımı gorunce sok oluyorum yaa. seyırde 1+1 mı yapsam 5+5 mı karar veremedım 5+5 daha hızlı işliyomuş. off
Rossman bana nasıl ulaştıracak ödemesi nasıl olucak ilk duyuyorum rossman ı
3 aydan fazla sürcek bu diyet gözüm korktu biraz vazgeçicem gibi geliyor ooff yaa
müjdemi isteriim kızlaar
Çarşamba başladım Dukan'a veeee 2.1kg gitti
Muhtemelen ödem atıyorum ama olsun acayip motivasyon oldu bana
Anladım yani 1. aşamanın adı atak ve ben 3 gün yapıcam
Diğer aşamaları da kaç gün yapmalıyım onları da yazarsanız başka sorum olmayacak
Ama önce yulaf ezmesini bulup öyle başlayacam diyete hemen bugün aramaya çıkacam
Umarım pazartesiye başlarım Size de çok teşekkür ederim sağolun
dukana 74,5 la başladım.hedefim 60eh 5,5 kilo kalmışsen kaç kıloyu hedeflıyorun bırde ben 60 dan 86 ya kıcıp ındıgım ıcın dukana 74lerde basladım vucut daha dırendı ama kırılıyor dırencı ınsallah bu ay kavusuruz hedefımıze sanada basarılar
rejimde olmak tatlı yememize engel değil ya hani
canım tatlı istiyor bir dukan tarifi buldum için de mısır nişastası var
seyir evresinde mısır nişastası kullanabiliyor muyuz?
cnm süper walla çok sevindim 60 ları gördün artık devamı gelir inş
bunu okuyunca acaip mutlu oldum cnm hem senin adına hem bizlerin adınagüçlenrmeye geçersem alırmıyım diye hep takılıp duruyodu kafama ama muhtemelen öyle bişey olmıcak gibi görünuyo
tebrikler canımiradenle geldin bu işin üstesinden resmen iradenle bunu için ayrıca tebrik ederim.senin adına çook sevindim
süper kahverengi walla çok sevindim..kızım sana 2 haftadır atak yap atak yap demiyormuydum ben aaaa:)
bu arada ilk ataklar gerçekten çok işe yarıyor..ama ben sonra 2. yaptım o kadar yaramadı işe..atakların arasında en az 3 hafta geçmesi lazım gibi..kendimden biliyorum
e kahverengi öğrenci milletinin sınava çalışırkenki en büyük katığı nescafedir,öyle değil mi:)
bol bol sütlü tatlandırıcılı kahveler iç,hatta mümkünse nescafe yerine sütlü türk kahvesi iç (selülit yapmasın diye) şu yaptığın ekmeklerin madem tarçınlı sevmiyorsun kakaolu-tatlandırıcılısını yap kahvenin yanına ohhh mis gibi işte...
bu arada ben yaptığım sütlü türk kahvesinin içine 1 küçük çay kaşığı light pudinglerden koyuyorum(vanilyalı olandan) süper oluyor tavsiye ederim...ya da bulabilirsen vanilya aroması eklersin kahveye bütün tatlı isteğin gider...
geçen cumartesi 59.2 ile güçlendirmeye geçmiştim ve bu hafta içerisinde 200 gr daha verip 59.0 olmuştum.ve siz de biliyorsunuz ki yaptığım onca kaçamaktan sonra dün sabah 59.4 çıkmıştım ve bu sabah ne göreyim 58.2(gözlerime inanamadım tartıyla bütün evi gezip durdum ama her yer aynı sonucu gösteriyor.ayrıca 3-4 güne hastalanıcam ona rağmen olabilir mi bu kadaan)hiç beklemediğim bir durumdu çünkü seyirde bile 1 haftada 1 kiloyu çok nadir verebiliyordum.bu nedir sizcee.
anam yoksa ben zayıflama hastalığına mı yakalandım
Maliyetli bir diyet olucak et tavuk balık bunlar pahalı
Ayrıca kitabın fiyatı ne kadar?
tebrikler çok iyi bir başarı
çok teşekkür ederimm. 76yı görmeyeli en az 6 sene olmştur. ve hele de 6lı rakamları görmek! aman tanrım!!!!!!! o zaman çok mutlu olucam!! çok kalmamış değil mi :) 6 küsür kiloo
biraz aradan zaman geçsin istedim :)) vallahi işe yarıyor. sebzeye geçince geri almam sanırım. bugün atağın 4. günü. 6 gün yapıcam deil mi altın yumruk öyle oluyyordu
henüz tatlandırıcıya bütçe ayıramadımyağsız kakaom da yok :) light pudingle geçiştiriyorm tatlı krizlerimi. 1 paket yaptığımda 3 günde yiyorum :)
tebrikler! ya forumdan gidiceksiniz diye çok üzülüyorumbizi bırakmazsınız dimi! dimi dimi!
ben kitapyurdu sitesinden 12 liraya aldım. 2 gün içerisinde elimdeydi. kargo fiyatı ile 16 yı buldu. ben de öğrenciyim. ama idare ediyorum. belki benim şansım yanlız olmamdandır. yani o kadar da çok harcamıyorum. sebzeye meyveye vereceğim parayı veriyorum ete. öyle patlayana kadar da yemediğim için sorun yok. 5 liralık bir tavuk 3 gün gidiyor bana. yanında yaptığım ekmekçiklerle filan zenginleştirdiğim için. Ama ev kalabalıksa sen et yerken onlar bakamayacağından maliyetli olabilir. ben de okul kapanmasını hiç istemiyorum bu yüzden. bakalım ne olacak :)
yarın ve pazar da dahil olmak üzere 2 hafta boyunca aralıksız sınavlarım var bu arada bana başarılar dileyinhafta sonu olan sınavalr için çalşmam gerek 6 ders var daha ve ben hala burdaym D bağımlılık burası bağımlılık
merhaba kizlar bugun tartida 500gr daha gittini gordum bugun 4. gunum toplamda 1100 gitti cok guzel bir duygu gitgide hafiflemek atagi10 gun yapicam hepsini 10 gun yapmayi dusunuorum zamanim okadar zaten haziranin 29da ucaga binmeden incecik olmak istiorum nisanlim sasirsin istiorumkizlar bisi sorcam :44: meyveli yogurt yeme hakkimiz varmi birde cay kahveye tatlandiriciyla icebilirmiyiz
evet gerçekten çeşitlilik olunca zevkle yapılıyor..keşke vaktin olsaydı öbüt türlü sahiden zor ve sıkıcı..belki sana fikir olur..mesela ben çorbalarımı 2 günlük yapıyorum..normalde günde 2 kaşık yulaf yememiz gerektiğinden 4 kaşık yulaf ezmeli yapıyorum çorbamı..üstelik inan çok kısa zamanda pişiyo..öreneklemek gerekirse benim en sevdiklerimden..2 parça kemiksiz tavuk budunu yaklaşık yarım lt suda haşlıyorum..içine bütün soğan ve karabiber falan..sonra soğanı ve tavuklarını ayırıp yulafları ekliyorum..tavuklarıda didikledikten sonra içine atıyorum..yulaf hemen pişiyo zaten..1 yumurta sarısını yarım limonla çırpıp alıştırarak ilave ediyorum..kapatmaya yakın maydanoz doğruyorum sahiden süper oluyo..en azından akşamdan yapıp ertesi gün akşam yemeği niyetine yiyebilirsin belki..yada daha kolayı yayla çorbası benim 5 ay bunların arasında geçti hemen hemen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?