Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

neredeyse aynı dedim ama benim 1 kilo fazlam var .26 mart ta başladım hiç kaçamak yapmadım.günde 3litre su içiyorum ve yürüyüş yapıyorum inşallah hedefe de birlikte ulaşır birbirimizi kutlarız.başarılar arkadaş.....

cnm süper walla çok sevindim 60 ları gördün artık devamı gelir inş

bunu okuyunca acaip mutlu oldum cnm hem senin adına hem bizlerin adına güçlenrmeye geçersem alırmıyım diye hep takılıp duruyodu kafama ama muhtemelen öyle bişey olmıcak gibi görünuyo

3. aşama herbir kilo için 10 gün şeklinde yiyecek çeşitliliği açısından daha basit ama kaçamaklar konusunda daha zor :) yulaf kepeğini sahibindende satıyorlar kanlı canlı dukan hemde 500 gr mı 28 liracık sende yeni başladığına göre önce bir karaborsadan sahte kepeklerden geçmen lazım bu diyetin olmazsa olmazı bu

şaka bi yana nerede yaşadığını bilmiyorum ama rossmann mağazalarına telefon açarsan onlarda var 2 çeşit organik ve normal

organik olan 6,5 lira diğeri 4.25 şuanda türkiyede bulacağın en iyi ve fiyatı en uygun kepek türkiye sınırları içerisinde:) yalnız söyleyim değerleri dukanınkinden az daha düşük alman malı kepek bu en iyisi filandiya ve kanadaymış dukan amca öyle der...

bu arada sebze protein günlerinde sebze sınırsız değil yediğin proteinden az olacak sana tavsiyem başka sitelere bakma fazlaca yanlış bilgi var bir kitap al ve okuyabildiğin kadar geçmiş sayfaları oku takılanıda sorarsın

teşekkür ederim.evet 12.3 kilonun hepsini dukan diyetiyle verdim. bu diyete 16 martta başladım 5 gün atakla 4 kg verip 21 martta seyire geçtim, 60-61 gün seyirle 7.3 gibi bişi verdim.ve 21 mayısta güçlendirmeye geçtim ve bugün itibariyle 1 hafta oldu güçlendirme de de 1 kg vermiş oldum
sevgiler

tebrikler valla süpersin bende dünden sonra yerime geri döndüm hiç almamış oluyorum yani :)

sen kaç kıloyu hedeflıyorun bırde ben 60 dan 86 ya kıcıp ındıgım ıcın dukana 74lerde basladım vucut daha dırendı ama kırılıyor dırencı ınsallah bu ay kavusuruz hedefımıze sanada basarılar

bunu okuyunca acaip mutlu oldum cnm hem senin adına hem bizlerin adına güçlenrmeye geçersem alırmıyım diye hep takılıp duruyodu kafama ama muhtemelen öyle bişey olmıcak gibi görünuyo

sağol canıım.valla ben en fazla 59 bekliyordum bugün ama görünce çok şaşırdım ki arada yediklerimi sen de biliosun güçlendirmeye geçtiğimden beri hep bir dilim fazla ekmek,1 dolma sayısını hatırlamadığım kadar pişmaniye ve çikolata yedim.ona rağmen düşüşü beni de çook şaşırttı.
e senin de az kaldı sen de güçlendirmeye geçersin yakında.

tebrikler valla süpersin bende dünden sonra yerime geri döndüm hiç almamış oluyorum yani :)

süpersiniz valla sıeze yetısmek ıcın acele edıyorum su 62 yı bır goreyım belkı 62 de bıle guclendırmeye gececegım görünüşüme gore karar verecegım hele guclendırmedede kılo verıldıgını duymak cok guzel.basarılarrr hadı gecınde guclendırmeyı kılo almadan bızede ılham olsun

walla bravo bravo çok güzel bir haber, senin adına çok sevindim..tabii bizim için de örnek teşkil ettiğin için daaha da bir ferahladım:)) hep soru işaretiydi bu ben de acaba güçlendirmede kilo alınıyor mu diye ama aksine veriliyormuş tebrik ederim walla günün ve dukanın yıldızısın

Rossman bana nasıl ulaştıracak ödemesi nasıl olucak ilk duyuyorum rossman ı
3 aydan fazla sürcek bu diyet gözüm korktu biraz vazgeçicem gibi geliyor ooff yaa

ay inş cnm ya bu ara yine takıldı kaçamak yapmadıgım halde 300 gr arttı falan ama yılmadım inatla devam edıyorum dukanda çizelgemde 56 cıkarmıstı yıllardır 58 asagısına neredeyse hiç düşmedım ama boyumda uzun değil oyüzden bi bakıyım 56 lardan memnun kalırsam bırakıcam fazla zayıflayıncada yüzüm çok çirkin oluyo memnun olmazsam devam

ben de seni tebrik ederim güçlendirme arkadaşııım
ay yediğimiz onca şeyden sonra almamış olmamız bir mucize benceben sabah markete girdim ve yarım yağlı süt aldım.artık yarım yağlıya dönücem ama kilom artışa geçerse gene light tüketirim.artık benim alt sınırım 58 üst sınırım 59 olsun.59'a çıkınca biraz dikkat ederim ama 58'in altına da düşmek istemiyorum çünkü kemiklerim pek de ince sayılmaz

cancağazlarıımmmm geçmişi okumayı yeni bitirdim

sanırım ben dukana çok yanlış bir zamanda başlamışım onu farkettim

çok uzun zamandır ikinci bebek konusunda eşim çok ısrar ediyordu ben hep arteledim (kızım 7 yaşında) ama artık yeter dio (( ve ben bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum

şimdi nasıl bi yol izlicem çok kafam karıştı tamamen bırakmak istemiyorum...

iki seçenek var kafamda

hamile kalana kadar seyiri devam ettirsem sonra da dukanın önerilerine uysam diyorum
yada bırakım hamilelik ve emzirme dönemi sonunda tekrar başlayayım ki buda 2-3 seneyi bulur

ayyyy napıcam kızlar yaaaa:44::44: oofffff offffff keşke senenin başında dukanı tanımış olsaydım en azından

teşekkürler canım sanada başarılar inşallah en kısa zamanda senide 3. aşamada göreceğiz

çok teşekkür ederim.ama bence bu kadar sevinmek için henüz çok erken daha 1 hafta oldu güçlendirmeye geçeli.haaala koskoca 116 günlük yolum var bu da 3 ay demek.inş hiçbirimiz birdaha asla geri almayız ömrümüzün hiçbir döneminde

boşver sen takma.bak ikimizde de hep aynı şeyler oluyordu 1 hafta takılıp 1-1.5 kilo 2-3 günde düşüyordu.senin de yeniden düşüşün yakındır.bu arada konuyla alakasız olucak ama senin düğün ne zamandı zayıflaman gelinlikte falan problem yaratmicaktırinş dukan gelin

Rossman bana nasıl ulaştıracak ödemesi nasıl olucak ilk duyuyorum rossman ı
3 aydan fazla sürcek bu diyet gözüm korktu biraz vazgeçicem gibi geliyor ooff yaa

hmm aslına bakarsan aktif olarak kilo vereceğin dönem zaten 3-4 ay kadar, daha sonrasında da zaten tamamen eski yeme alışkanlığına dönmemen gerekiyor. yani hayatında bazı şeyleri değiştirmeyi göze almalısın..3 ay yaptıktan sonra bırakırsan verdiklerini fazlasıyla alma riskin var.. kitabı okuyabilirsen ya da hiç olmadı buradaki geçmişte yazılanları okusan bile epey fikir verir.

bu arada diyetin masraflı olduğunu söylemişsin ya, evet light süt, yoğurt, tavuk, et vs bunlar başta extra masraf gibi gelebilir ama diyetten önceki alışkanlıklarını düşündüğünde( kendi adıma söylüyorum) aslında çok da fark olmadığını görüyorsun..üstelik tartıda gördüğün rakamın azalması paha biçilemez diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…