- 10 Mart 2011
- 864
- 403
- 103
ehh adım üstümde ZEBANİhihihibu uyarıyı yapacağını biliyordum
teşekkürler datlımm..walla bu akşam yemeğe misafirlerim var,gayet bencil davranarak balık yapmaya karar verdimsebze çorbası yaptım(onlara unla bana kepekle) ama tabii onlara tatlı yaptım,e helva filan da olur..tatlılara saldırmam kendime de tatlı yaptım ama tek kötü yanı bugün protein günümdeyim...ve akşam balığın yanına süper salatalarımdan yapıcam,ve çorbam da sebzeli maalesef..sebze yemeden nasıl duruca bilmiyorum
ama umudum var,yarın fazla çıkmıycam söz sana
bide günde 2 çorba kaşığı yulaf yemen gerekiyo.ben kepeğini hiç edinmedim ama asıl olması gerek o..fakat bulmaz büyük sıkıntı..ben yulaf ezmesi kullandım...yumurtana çorbaya katıp yiyebilirsin çok fazla şişiyo zaten..yada sütle yoğurtla karıştırıp tüketebilirsin..atak zaten bu yani 3 gün yapacağın sırf protein diyetinin o aşamasının adı atak..sen şimdi 3+3 atağını bitir sonra seyire geçeriz:) kolaylıklar diliyorumŞimdi ben yarın başlayacam diyete sadece yağsız süt ürünleri yoğurt et ve balık yiyecem
dimi sınırsız
bunu kaç gün yapacağım 1. aşamayı
bi de atakları ne zaman yapacağım
bu arada teşekkür ederim cevapların için
asıl kiloyu seyir dönemimde veriyoruz..eğer çok su tutan bi yapısı varsa kişinin daha fazla su içmesi lazım benim düşünceme göre..eğer sebze kilo verdirmeseydi bu diyette emin olun ben veremezdim çünküs+p günlerimde deli gibi sebze yiyorum..ama çok fazla su içiyorumç..3-4 litre en az..ben su ve yürüyüşün çok etkili olduğunu gördüm kendimde..havalar çok güzel ve zayıfladıkca yürüyesi geliyo insanın..bence bağırsak faliyeti için sebze yenmeli ama protein mikatrı daha fazla olmalı
geçen cumartesi 59.2 ile güçlendirmeye geçmiştim ve bu hafta içerisinde 200 gr daha verip 59.0 olmuştum.ve siz de biliyorsunuz ki yaptığım onca kaçamaktan sonra dün sabah 59.4 çıkmıştım ve bu sabah ne göreyim 58.2(gözlerime inanamadım tartıyla bütün evi gezip durdum ama her yer aynı sonucu gösteriyor.ayrıca 3-4 güne hastalanıcam ona rağmen olabilir mi bu kadaan)hiç beklemediğim bir durumdu çünkü seyirde bile 1 haftada 1 kiloyu çok nadir verebiliyordum.bu nedir sizcee.
anam yoksa ben zayıflama hastalığına mı yakalandım
dukanda paketlendikten sonra sadece benim elim değmiş olup mutfağın başköşesinde camlı dolapta süzüle süzüle duran her gün itinayla microfiber bezle tozu alınmış en ufak bir çiziği olmayan dukandan gelen son paketimi açık artırmaya sunmuş bulunmaktayım talep durmunda alıcıların aralarında anlaşarak karara varmasıyla herbir taneyi tek tek satabilirim ama kutu bende kalacak o şartla :) elimde ayrıca cam kavonozda özenle sakladığım 2 gün önce açtığım ve içinden sadece 5 kaşık kullandığım yine dukana ait kepek var isterseniz onada açık artırma açabilirim
iyi düşünün bu fırsatı kaçırmayın yatırımlık bu kepekle hayatınızı garanti altına alabilirsiniz malum fiyatlar ortada yakında milyondolara falan çıkar bu gidişle
açık artırma fiyatı 1000.00 tl olup artırmaya katılmadan önce kepekbanka teminat yatırmanız gerekmektedir herkese bol şans
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyorum yaaaaaaaaaa zıplamak filan istiyorummmmm
walla süper shahdaroba yaaaa müthiş birşey bu,,üstelik bizler için de çok umut verici...atakta bile 1 günde 1,2 kilo olamaz ki...ay resmen istediğin kilodasın artık...maşallah maşallah maşallah
Anladım yani 1. aşamanın adı atak ve ben 3 gün yapıcambide günde 2 çorba kaşığı yulaf yemen gerekiyo.ben kepeğini hiç edinmedim ama asıl olması gerek o..fakat bulmaz büyük sıkıntı..ben yulaf ezmesi kullandım...yumurtana çorbaya katıp yiyebilirsin çok fazla şişiyo zaten..yada sütle yoğurtla karıştırıp tüketebilirsin..atak zaten bu yani 3 gün yapacağın sırf protein diyetinin o aşamasının adı atak..sen şimdi 3+3 atağını bitir sonra seyire geçeriz:) kolaylıklar diliyorum
geçen cumartesi 59.2 ile güçlendirmeye geçmiştim ve bu hafta içerisinde 200 gr daha verip 59.0 olmuştum.ve siz de biliyorsunuz ki yaptığım onca kaçamaktan sonra dün sabah 59.4 çıkmıştım ve bu sabah ne göreyim 58.2(gözlerime inanamadım tartıyla bütün evi gezip durdum ama her yer aynı sonucu gösteriyor.ayrıca 3-4 güne hastalanıcam ona rağmen olabilir mi bu kadaan)hiç beklemediğim bir durumdu çünkü seyirde bile 1 haftada 1 kiloyu çok nadir verebiliyordum.bu nedir sizcee.
anam yoksa ben zayıflama hastalığına mı yakalandım
Anladım yani 1. aşamanın adı atak ve ben 3 gün yapıcam
Diğer aşamaları da kaç gün yapmalıyım onları da yazarsanız başka sorum olmayacak
Ama önce yulaf ezmesini bulup öyle başlayacam diyete hemen bugün aramaya çıkacam
Umarım pazartesiye başlarım Size de çok teşekkür ederim sağolun
çok güzel artık 70lere sakın çıkma bır etap gectın artık sende 60lıklardansınyavaş yavaş gider bak bende oralardaydım sımdı 65ın altı kısmındayım
aynı kilodan başlayıp neredeyse aynı kiloya gelmişiz ne kadar zamanda hallettin bu işi merak ettim.hedef kilomuzda aynı.ben iki aydır uğraşıyorum troit hastasıyım o yüzden çok zor gidiyor bende.
:))olsun zararın neresinden dönsek kar..ayrıca benim artık kaçamak yapma gibi bi lüksüm yoktu inan feci kilo almıştım..eşofmanla bile rahat edemez olunca insana bi hırs geliyo artık:))şöyle düşündüm yıllarca yedim yedim noldu..hep aynı şeyler sanki ben bilmiyomuşum kilo aldığımı gibi her gören çok kilo almışsın dedi ikide birartık el frenini çekmenin vakti gelip geçtiğinden karar verdim..en kötü bi sene allah ömür verirse yiyemicem kirazı eriği..eğer düzgün yaparsamda çabuk kavuşcam meyveye makarnaya die kendimi eğittim:)ve hızla sonuç alıncada hiç kaçamak yapmak cazip gelmedi..bi kere nutella kavanozuyla inanılşmaz savaştım ama yemicem ulen dedim:)napalım artık biraz daha sıkcaz dişimizi..çok zor sahiden ama isteyince gerçekten başarıyo insan..
:))olsun zararın neresinden dönsek kar..ayrıca benim artık kaçamak yapma gibi bi lüksüm yoktu inan feci kilo almıştım..eşofmanla bile rahat edemez olunca insana bi hırs geliyo artık:))şöyle düşündüm yıllarca yedim yedim noldu..hep aynı şeyler sanki ben bilmiyomuşum kilo aldığımı gibi her gören çok kilo almışsın dedi ikide birartık el frenini çekmenin vakti gelip geçtiğinden karar verdim..en kötü bi sene allah ömür verirse yiyemicem kirazı eriği..eğer düzgün yaparsamda çabuk kavuşcam meyveye makarnaya die kendimi eğittim:)ve hızla sonuç alıncada hiç kaçamak yapmak cazip gelmedi..bi kere nutella kavanozuyla inanılşmaz savaştım ama yemicem ulen dedim:)napalım artık biraz daha sıkcaz dişimizi..çok zor sahiden ama isteyince gerçekten başarıyo insan..
rica ederim..yulaf ezmesi kolay bulunuyor bütün marketlerde corn fleks satılan bölümlerden bulabilirsin etinin var mesela..ben metrodan yabancı bi ürün alıyorum daha uygun fiyatıda 1kg 10 lira..ataktan sonraki aşama seyir..onu kendin belirlemelisin..1 gün protein 1 gün sebze protein yada 2+2 sana kalmış..ben 1+1 yapıyorum..
Kepek yerine ezme yazmışım ama kepeğini bulamazsam ezmesini alırım artık napalım
Şimdi okudum 3. aşamayı verdiğimiz her kilo için 1.5 hafta sürdürecekmişiz
Yani ben 8 kilo versem 12 hafta boyunca 3. aşamayı yapıcam çok uzun süre gibi geldi ilkten ama çokta zor olmasa gerek
Bravo Sadeca..Ben de çok kilo aldım ve kendimden sıkılmaya başlamışım kiiii Dukan amca imdadıma yetişti. Ben atak da 1 kaçamak yaptım ( ciddi bi olaydı yani))Buna rağmen 7 günün sonunda 3 kg verdim. Ama şimdi yapmıyorum.
harikasııııııııııııııııınnnnnnn ay havai fişek atmak istiyorum
darısı başımıza darısı başımıza
ya sorma şok şok şokama ben artık zayıflamamı durduramamaktan korkar oldum.seyirde bir öğünde yanlızca sebze yesem 2 gün acısını çekerdim şimdi yiyorum ama gene de zayıflıyorum atak döneminde ben metabolizmayı şaşırttım ya güçlendirmede de o beni şaşırtıyor öcünü alıyor sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?