aklıma geldide bu diyetin temeli allahtan protein ya dukan her gün her öğün mutlaka kepek yiyeceksiniz deseydi zayıflatan kepek olsaydı
aslında senin için en iyisi güçlendirmeye geçmek gibi geldi güçlendirme bittikten sonrfa istersen tekararlayabilirsin geri kalan kilolar için
noluyo yaa2 kişi bırakıyorum diyorr sağlık problemi olanlar tamam da yolanda sen neden bırakyorsun!! hayırr biraz daha sık dişini!
bıraz daha yapayım 63lerde cevrem herkes yeterlı dıyor ama ben 62 lerı 61 lerı bır goreyım nasıl durcak bende dıye merak edıyorum su an seyırde sorun yok .zaten ben meyveyı sevmem kırk yıl yemesem aklıma gelmez. ekmekte beyaz sevıyorum kepek ekmekgını yemesemde olur. sadce odul yemegı ıcın gecerım guclendırmeye.onuda ayarı tutturamazsam veremem. en ıyısı dayanabıldıgım kadar dayanıyım bu ara konsantrem hazır gelmısken bı 62de kendıme bakayım cokta zayıf durma dıyorlar cevrem boyum 1.70 oldugundan
ben az önce bi küçük kare bitter çuku bide muz yedimben bu protein diyetine devam edemicem zira yarında haşlanmış took yada köfte yemeyi içim almıyor üsgünüm
canım bende boy 1.68 çevremde kim görse 63 yeter artık diyordu da ben gene de devam ettim.hatta 58'e kadar devam edeyim dedim ama 59.2de bigün güzel bir yemek yiyince tamamdır dedim bu da benim ödül yemeğim olsun ve güçlendirmeye öyle geçtim(kaçamakların sonu gelmez gayrı diye düşündüm).bende simit sorunu var ama şimdi askılıları giyince de omuzumda kemikler bayağı kötü duruyor e göbeğim de çok dar giymedikçe göze batmıyor tamam dedim.aslında ben 58 diyorum ama 58 bende kötü durur sanırım boynumun etrafı falan çukur gibi duruyor bir de omuzlarım kemikli kemikli.demek dukan haklıymış 59.4 demekle sende de 61 -62 arası fena durmaz die düşünüyorum
yolandacım bırakmaa; bak ben de bıtter tadelle olsun pudıng olsun kacamak yaptım ama kacamaktan sonra o kacamakları yapan ben degılmısım gıbı yapıyorum; unut sımdı kacamaklarını; ve bence bırakma dıyetı, evet belkı surda bıraz et yemege sıkılıcaz ama sonra fıstık gıbı olacagız bırakmaa
e benn napam birakayim mi birakmayayim mi ?
yani diyeti kb olarak degistirsem mi ?
off hemoroidim çok fena oldu ama penac. bırakmiim dimi. yarın seyir gününe geçiyorum. 1+1 yapacam .. tavukları buzluktan çıkardım ...devam yani :26:
bak yolandacım ne güzel işte; etten sıkılmısken yarın yanında sebze de var
bende de kabızlık cok buyuk bır sorun gunlerce tuvalete cıkamadıgım oluyor. hatta denemedıgım sey kalmadı.
ama dun sabah gojıberry yıyıp uzerıne su ıctım ondan mıdır; yedıgım pudıng kacamagından mıdır cıkabıldım.
buna bır care bulalım beraberce ama sen sakın bırakma
sevgılı OCD; yanlıs hatırlamıyorsam senin tansıyon problemın var; tabii bu diyete baglı oldugunu dusunmuyorum ben ama sonucta doktor degılım.
Sadece sunu soyleyebılırım; bu dıyetten once kebapları nutellaları cesıt cesıt tatlıları hergun tuketen; ve sebze meyve tuketmeyen biri olarak; Dukan benim için saglıklı beslenme donemını actı yanı ben hıc olmadıgım kadar saglıklıyım ve ıyı hıssedıyorum bu dıyette.
ama bu dıyet eger sana saglık sıkıntısı yaratıyorsa ve de esın de bır taraftan baskı yaptıgı ıcın kı zaten mesela bu aksam meyve yemıssın daha farklı bır dıyete mı gecsen acaba?
yaşasın yeşil bişiler yiyicem
yarın salatalık domates ve çay içicem çok canım çekti iki gün
bugun daha iyiydi tansiyonum.sicaklardan sanirim.birde oglan cok hareketli nefes aldirmiyor resmen.
simdi ben dukani birakip kb ye mi devam etsem diye dusunuyorum.
hemen hemen ayni diyet bunlar fakat surec yok.daha once kb diyeti yapmistim ve 16 kilo vermistim.
ekmek tatli tuzlu yemiyorum zaten.bi meyve (getirip ikram etmedikleri surece aramam) sebze sikintisi var.sebze tuketmeyi severim.bugunde zaten sebze gunuydu.
yok yok ben devam edeyim diyetime degil mi ?
cilek yememide kacamak diye nitelendireyim ne kadar zorunlu olsada.
yarın aksam ıcın de mesela cok basıt bır tarıf var kı gecen gun dukanın sıtesınde okumustum; patlıcan yıyınce vucuttakı yagların atılımında yardımı oluyormus ya da ona benzer bırseyler hatırlayamadım tamama patlıcanı onerıyordu.
yarın aksam patlıcanı kozle ateste sonra tabagın altına kucuk kucuk kes; uzerıne yogurtlu sarmısak onun uzerıne de kofte ya da et parcacıklarını koy; kebap gıbı oluyor
ya da taze fasulye yapabılırsın boyle soganlı domateslı mısss
hmmm çok güzel olur dimi patlıcan. eşim de gelicek yarın hem oda yer, bayılır zaten patlıcana
fasulye bu sene hiç almadım ama nasıl özledim.:26:
marketttinn yooluu taştan
sen çııkardın beni beni baştan
peenaaac
ben yatıyorum yarın kan testi sonuçlarını ögrencem bakalım kilo vermek bende eksiklik yaratmış mıiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?