aaaa gelinimizsin sen bizim...nasıl gelinsin sen öyle hiç gitmedin kocanın memleketine hıııı
:)))
hooopmemleketçilik yasak hepimiz türkiye dukanlıyız. dukancıyız ayrımız gayrımız yok
ayy walla haklısın canım..öyle birden herkes ben de oralıyım filan deyince uzadı muhabbet...hepimiz biriz hepimiz dukanız..memleket farketmez...bizim gönüller bir...ayrıca izmiri de severim yaniii
hım e oldu ozmanayy walla haklısın canım..öyle birden herkes ben de oralıyım filan deyince uzadı muhabbet...hepimiz biriz hepimiz dukanız..memleket farketmez...bizim gönüller bir...ayrıca izmiri de severim yaniii
ordan da çıkar bi muhabbet fazla kaşıma bence ..
benim eşim izmirde çalışıyor oraya taşınabilirz bizde
sonuçta türkiyeliyiz hepimiz
Ya bağırsaklarım coştu resmensalı günü akşamı 1 kez dün 2 kez ve bugün de 1 kez wcye çıktım birikmişler gidiyor sanırım ve muhtemelen yarın daha da az bir kilo söyleeyceğim! hem de atak yapıyor olmama rağmen! bugün atağın 3.günü
sahibindende yeni bir ilan var dukanın kendi paketlerinde kepek
ve fiyatı 28 liracık altına kilosu falanda yazmamış anladığım paketine istiyor 500 gr lık paketleri var dukanın buda 500 grlıktır tabi buna birde ödeyeceğiniz kargoyu ekleyin en iyi ihtimal 35 e gelir kilosunu aldık bu fiyatlarada 500 gr artık çok uçtuuuu
ve ben artık bu fiyata hiçbir yorum yapmıyorum hani illede dukan kepeği olsun isteyen varsa diye yazayım dedim
böyle karaborsaya para vermektense dukandan getirtir yol parası öderim artık akıllandımbakın her gördüğüm kepeği almıyorum (yorum yapmadanda duramadım )
linkide ekleyim bari
Unlu Mamüller / Dukan Diyetinin vazgecilmezi - YULAF KEPEGI sahibinden.com'da
vay be KK da ne cevherler var
dukanda paketlendikten sonra sadece benim elim değmiş olup mutfağın başköşesinde camlı dolapta süzüle süzüle duran her gün itinayla microfiber bezle tozu alınmış en ufak bir çiziği olmayan dukandan gelen son paketimi açık artırmaya sunmuş bulunmaktayım talep durmunda alıcıların aralarında anlaşarak karara varmasıyla herbir taneyi tek tek satabilirim ama kutu bende kalacak o şartla :) elimde ayrıca cam kavonozda özenle sakladığım 2 gün önce açtığım ve içinden sadece 5 kaşık kullandığım yine dukana ait kepek var isterseniz onada açık artırma açabilirim
iyi düşünün bu fırsatı kaçırmayın yatırımlık bu kepekle hayatınızı garanti altına alabilirsiniz malum fiyatlar ortada yakında milyondolara falan çıkar bu gidişle
açık artırma fiyatı 1000.00 tl olup artırmaya katılmadan önce kepekbanka teminat yatırmanız gerekmektedir herkese bol şans
vay be KK da ne cevherler var
espri yetenegin levent kırcaya taş çıkardır pirevoo diyorum soleilcim
iyi akşamlar herkese ben ceza aldım da yeni bitti süresi
bu zamanda sayfalar epey ilerlemiş okuyamam şu anda
siteye giremediğim zamanda göğsümde çıkan sivilce benzeri şeylerden dolayı doktora gittim
alerjik bünyen var protein diyeti senlik değil yaz sıcağı da geldi bırakmalısın artık dedi
yumurtaya alerjim var zaten
protein diyetleri iyi güzel de istanbul gibi şehirde yaşayana yaramaz be yavrum diye de azarladı beni
yüzümde falan çıkan minik minik kızarıklıklar da diyetten dolayıymış
dukan diyetini benim bünye kaldırmadı özetle
bu sabah 67 çıktım başka diyete başlamayı düşünüyorum inşallah verebilirim
herkese kolay gelsinnn
bugün protein perşembesisabah biraz peynir ve haşlanmış 2 yumurta(yanlızca 1'inin sarısını yedim)
öğle yemeğine tavuk haşladım yanında yoğurtla onu yedim.ve haala tavuğum var akşama da onu yiyeyim bari umarım yarın tartıdaki +400 de gitmiş olur
protein sahiden çok fazla tok tutuyor kızlar.ben dün evden çıkarken 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.2 dilimle de sandviç yapıp yanıma almıştım ama eve geldiğimde kurt gibi açıkmıştım.ekmek doyuruyor tok tutuyor diyenler yalan söylüyor kesinlikle daha çok acıktırıyor.bugün 2 yumurtayla öğlene kadar acıkmamama rağmen tavuğumu öğün atlamıyayım diye yedim.bir de sağlıksız diolar bu diyete ben eskiden 1 ya da 2 öğün yerdim.sabah kahvaltı yapmadan gider öğle arası 1 paket bisküvi akşama birsürü yemek yerdim ya şimdi evden erken çıkmak zorunda olsam bile sabahın köründe uyanıp kahvaltı yapıyorum.sırf kahvaltı yapmak için 5.45-6 gibi uyandığım bile oluyor(eskiden kahvaltı da neymiş canım 10 dk daha uyurum onun yerine derdim)
ben iki gün atak yaptım yarın ps ye geçmek istiyorum ama meyve ihtiyacıma engel olamıyorum napçam bilmiyorum kombine mi yapsam acaba ?
bende güçlendirmeye geçmek istiyorummmmmmmmm gerçekten bende et yedıgım gunlerde acıkmıyorum ama bugün sebze yedim hiç tok degılım.ekmek hele çok acıktırıyor guclendırmede ınsanı yoldan cıkarabılecek bır sey anı acıktırıyor.bende farklılık olsun dıye hıc yemedıgım sebzelerı yıyorum yesıl bıber yıyorum vıtamınlı diye.ınsallah yarın o 400 gramın gıtmıs olur.benımde 500 gıtse düz 64 olsma ama bugün seyırdi hareketsızdım çok bırsey beklememek
çok geçmiş olsun önce sağlık güçlendirmeye geçip verdiğin kadarını koruyup başka diyete geç istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?