Arkadaşlar az önce Nişantaşında Zencefil Aktar diye bir yerden yulaf kepeği buldum adamlar dukanı falan biliyorlar gerçek yulaf kepeği olduğunu söylediler bilmiyorum
500 gramına 5,00 TL verdim. Büyük bir paket içinde GojiBerry'de satılıyordu ama o 15,00 TL'ydi kıyamadım açıkcasıbu diyette gojiberrynin yeri neydi olmazsa olmaz değil onu biliyorum ama belki sonra alırım ondan da
Arkadaşlar az önce Nişantaşında Zencefil Aktar diye bir yerden yulaf kepeği buldum adamlar dukanı falan biliyorlar gerçek yulaf kepeği olduğunu söylediler bilmiyorum
500 gramına 5,00 TL verdim. Büyük bir paket içinde GojiBerry'de satılıyordu ama o 15,00 TL'ydi kıyamadım açıkcasıbu diyette gojiberrynin yeri neydi olmazsa olmaz değil onu biliyorum ama belki sonra alırım ondan da
Herkes ticker'ıma baksın!dün 78.2yi gördükten sonra diyeti bırakmaya karar vermiştim. ama bugün ne göreyim! 77.2! dün 2kere tuvalete çıktım :) bırakma der gibi 1 günde 1 kilo gitmiş :) atak yapıyorum 3.günü bugün :) yaşasın o zamansa!
1 günde 1,2 kgsu mu ki acaba giden
evetttttt
bugün seyide sebze günümdü...
ben ne yazıkki evde hazırlayıp getiremiyorum. ama kararlıyım bunuda yapıcam.
neyse size yediklerimi söylim sizce hatalı bişi vardı diyi verin bakalım.
4 adet tavuk köfte -ızgara
kapuska yemeği
salata-yağsız-limon ve nar ekşili(bu belki yasak olabilir)
1 kutu cola zero
sizce nasıl abartmışmıyım???*
1 günde 1,2 kgsu mu ki acaba giden
tebrikler :)))
goji berry`i normal meyve gibi tüketebiliyor muyuz. Belli koşulları var mı?
ben atak döneminde kullanmamıştım goji berry'i.seyirde ise s+p günlerinde1.5 kaşık p günlerinde 1kaşık tüketebiliyoruz
normaldede tuz kullanimim cok azdir benim.
aliskanlik haline geldi.tuz tukettigimde ellerim ve ayaklarim dev gibi olur.anlamadim ki yani.
birde oglumu gunde 6 7 defa emziriyorum.
Sevgili yasemin; ben de ordan 1 paket almıstım ama sonra burdan yulaf kepegının orıjınalını bılen arkadaslar onun orıjınal kepek olmadıgını soylemıslerdı.
Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum birkaç gündür okuyorum kafam allak bullak oldu bugün başladım okuduğum kadarıyla zaman kaybetmek istemiyorum inşallah en yakın zamanda kitabınıda temin edicem ..Sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim ..Atak döneminde tavuk ciğeri de yeniyor mu birde ben çay olayını kafama taktım benim gibi çayı çok sevenler şeker olarak tatlandırıcı mı kullanıyorsunuz ??
evet tanışması lazım zira tam 25 kilo aldı
bu erkeklere gerçekten yaranılmıuyor. iki lafın biri abartma da abartma. 75 lerdeyken bu ne böle çok kilo aldın diyordu şimdi de kemik torbası oldumay ben kendimi tamam iyi bu kadar diyinceye kadar devam onu bunu dinlicek deeliz
merhaba kızlaaaaarrr, güzel haber vereyim..seyir evremin 3 günündeyim, nihayet 6 ları gördüm, 70,4 den bu sabah 69.9 çıktııım...toplamda da 8 günde 2,2 kg gitmiş oldu..sanırım biraz yavaş gidiyor ama en azından gidiyor ya
bugun ps günüm, etli türlü pişirdim, yememin sakıncası olmaz heralde(yanında bol yoğurt ile)..geçmişi okuyamadım henüz sizler neler yapmışsınız bakalııım
hoşgeldiin, evet atak döneminde tavuk ciğeri ve diğer sakatatlardan yiyebilirsin..kitapta daha detayları da mevcut.. tatlandırıcıyla içebileceğin tüm içecekler serbest...
Herkese günaydın hanımlar
Dun dahil yaklaşık 12 gundur yasadıgım durgunlugumu biliyorsunuz.
Dun 1 paket puding kacamagım oldugunu onu bılmıyordunuz ama onu da sımdı bılıyorsunuz
Ama dun o pudıngı yedıkten sonra 2 kere tuvalete cıkabıldım belki 10 gündür çıkamamıştım.
Veee kızlar sabah kalktıgımda; tartıda ne goreyım gunlerdır durgunlugun sonucu yaptıgım kacamaga ragmen 700 gr gitmiş
Cok moral oldu valla; iyi ki varsınız da duragan doneme gırınce bırakmamısım ıyı kı; saolun kızlarr
Günaydın,
300 gr daha gitti ve 7 li rakamlara kaldı 600 gr
olursun olursun, süper gidiyorsun wallaGünaydın herkese,
Bugün itibarı ile atak evremin 1. gününü geride bırakmış bulunuyorum. ve bir günde -800 oldum. sonunda 61 kiloyu gördüm şükürler olsun.
mide bulantısı bende de oluyor. özellikle sabah kahvaltısından sonra. az önce büyükçe bir kasede haşlanmış yumurtalar ile kahvaltı yaptım. şimdi türk kahvemi içiyorum.
normalde tüketmediim kadar süt tükettiğim için tuvalet sıkıntım olmadı. umarım yien olmaz.
dukan amca sitesinde 2 gün atak yapmamı ve bunun sonucunda 700 gr kaybedicemi sölemişti. ama ben bir günde bunu da geçtim.
3 gün atak yapmak istiyorum. ondan sonra haftasonu geliyor ve benim tehlikeli zamanlarım. haftasonları eşime uyayım diye hep kaçamak yapıyorum yapmadığım haftasonu yok gibi.
verdiklerim geri gelcek diye çok korkuyorum. umarım bu kez nefsime hakim olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?