Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgili yasemin; ben de ordan 1 paket almıstım ama sonra burdan yulaf kepegının orıjınalını bılen arkadaslar onun orıjınal kepek olmadıgını soylemıslerdı.

gojy berry portakaldan 140 kat daha fazla C vit içeriyo ve daha neler içerdiği ve faydaları saymakla bitmez :) netten bakabilirsin koca bi liste çıkıyo.üstüne üstlük bide sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1 yemek kaşığı gojy yeyip üzerine ılık su içince tuvalete çıkmanizada yardımcı oluyo.meyve tüketemetiğimiz için vitamin konusunda gojy çok faydalı.demirin vücutta emilimi içinde C vit çok önemli oyüzden hergün olmasa bile bkaçgünde bir bile olsa tüketebilirsen çok faydası olur

tebrik ederim canımm çok sevindim inan durmak yok yola devam

1 günde 1,2 kg su mu ki acaba giden

atak döneminde gidenler su ama diğer evrelerde kilo kaybı yaşanıyor.

atağın amacı metebolizmayı şaşırmak seyirin ve diğer aşamalarının ki ise yemek alışkanlığını kazandırıp kilo kaybı yaşanması.

siz kitap almadınız mı.? almadıysanız mutlaka okuyup ona göre yapın bu diyeti

bak sana bişi diyeyim mi ben dışarda yersem yemeğimi ızgaradan şaşmıyorum.hatta tavuk ızgaradan şaşmıyorum.hatta okula falan gidiyorsam yanımda tavuk.tavk filetoyu kuşbaşı doğrayıp şalça,pulbiber,karabiber,kekik'le(ne seviosanız )bigüzel yoğurup doşapta biraz bekletiyorum.sonra üzerine birz süt koyuyorum sütü çekilene kadar altı açık oluyor ama süt tamamen çekilince altını kısıp 10 15 dk'da öle kavurup altını kapatıyorum.çok güzel oluyor.hem de soğukken de yoğurtla harika oluyor.sonra okulda kçk 1 yoğurt veya ayranla yiyorum harika oluyor.hem çok uğraştırmıyor hem de çok lezzetli ve taşıması kolay suyu akmıyor en azındn

merhaba kızlaaaaarrr, güzel haber vereyim..seyir evremin 3 günündeyim, nihayet 6 ları gördüm, 70,4 den bu sabah 69.9 çıktııım...toplamda da 8 günde 2,2 kg gitmiş oldu..sanırım biraz yavaş gidiyor ama en azından gidiyor ya

bugun ps günüm, etli türlü pişirdim, yememin sakıncası olmaz heralde(yanında bol yoğurt ile)..geçmişi okuyamadım henüz sizler neler yapmışsınız bakalııım

normaldede tuz kullanimim cok azdir benim.
aliskanlik haline geldi.tuz tukettigimde ellerim ve ayaklarim dev gibi olur.anlamadim ki yani.
birde oglumu gunde 6 7 defa emziriyorum.

süt veren anneler,bu diyet size göre değil hem kendinize hem bebeğinize zarar vermeyin.sabredin bi süre sonra başlarsınız.sizin bol meyve ve sebze yemeniz gerek.süt verme süreniz bitince tekrar başlarsınız ama bu arada sayfamızdan ayrılmayın motivasyonunuz bozulmasın.bizler daha uzun süre buradayız.yazışmaya ve sizi seve seve desteklemeye hazırız....bebeğe ve anneye sağlıklı mutlu günler dilerim..

Selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum birkaç gündür okuyorum kafam allak bullak oldu bugün başladım okuduğum kadarıyla zaman kaybetmek istemiyorum inşallah en yakın zamanda kitabınıda temin edicem ..Sizlerde yardımcı olursanız çok sevinirim ..Atak döneminde tavuk ciğeri de yeniyor mu birde ben çay olayını kafama taktım benim gibi çayı çok sevenler şeker olarak tatlandırıcı mı kullanıyorsunuz ??

Sevgili yasemin; ben de ordan 1 paket almıstım ama sonra burdan yulaf kepegının orıjınalını bılen arkadaslar onun orıjınal kepek olmadıgını soylemıslerdı.

allahım bu yulaf kepeği olayı çıldırtıcak beni bi de taktı mı takıyorum galiba bulana kadar huzur yok bana, bari aldığımı geri götüreyim de üstüne para verip gojiberryden alıyım

mysky gönderdikleri doğru ürün sanırım bari en kısa sürede ondan alıyım da içim rahat etsin

hoşgeldiin, evet atak döneminde tavuk ciğeri ve diğer sakatatlardan yiyebilirsin..kitapta daha detayları da mevcut.. tatlandırıcıyla içebileceğin tüm içecekler serbest...

onları dinlesekte dinlemesekte mutlu olmuyorlar ki.

amaaaan şimdiye kadar hep onları dinledik birazda kendimizi dinleyelim

oh oh ohhh valla harikasınız kızlar

ay bugün süper haberler geliyor valla çok sevindim.bende tartılmak istiyorum en kısa zamanda.(umarım bir süprizle karşılaşmam)

hoşgeldiin, evet atak döneminde tavuk ciğeri ve diğer sakatatlardan yiyebilirsin..kitapta daha detayları da mevcut.. tatlandırıcıyla içebileceğin tüm içecekler serbest...

Çok teşekkür ederim insan tavuk yumurtadan bıkar çünkü ciğerde bir alternatif :)Çok heyecanlandım .İnşallah başarırım

baak gördün mü sabrın sonu selamet işte sadece biraz sabretmek lazım gram gidiyor mutlaka...bırakmak yok tam gaz devamm

Günaydın,
300 gr daha gitti ve 7 li rakamlara kaldı 600 gr

tebriklerrr, nice giden 300 gr lara inşallah

olursun olursun, süper gidiyorsun walla ama kaçamakları baştan kabullenmek yok ööle, sen ona niye uyuyorsun kii allah allah yaa ömrümüz oonlara uymakla geçiyor, azcık da onlar bize uysun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…