Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Hmm çorbaya bayılırım bende zaten bu akşam yapamam eve gidince ama en kısa zamanda bu çorbayı yapim bende

en iyi zaman şimdiki zamandır.başarılar

bide bişi sorucam. atak döneminden sonra sebze serbest. mesela kıvırcık salata yenebilir mi akşam tavukla filan ?
öyle ise ben pekte değişiklik yapmamış olurum. zaten her akşam bu tür şeyler yiyorum akşam

ama dukanın özelliği bu 4 aşama ve hepsini tamamlaman gerekli yoksa boşa gider emeklerin.4 aşamadan sonra kilon sabit oluyor zaten.gitsin kilolaaaarrrr

peki bu yediklerimizin bir limiti varmi acaba

limit yok diye biliyorum ama limit yok diyede günde 1 kg et yememekte fayda var :) zaten protein uzun süreli tok tutuyo ve kolay hazmedilemiyor. çok fazla yiyemezsin. acıktığında aralarda et yiyeceğine ayran yada süt iç. çok şişiriyo ve yemek yerkende çok yemiyosun.

daha önceki sayfalara bak hindijambonlu peynirl omlet tarif etmiştim.hem gözü hem karnı doyuyor insanın

evet canım serbest sebze günlerinde:fasulye,salata türleri domates salatalık kuşkonmaz dereotu vs yiyebilirsin

evt cnm şimdide yogurtla yulaf yedim akşamda bol et yemeyi düşüorum bu diyet tam göre galiba 4 aşamalı benimde zaten toplam 5 buçuk hafta gibi zamanım var 8.5 kilom kaldı hedefime ozamana kadar ulaşabilirmiyim acaba ayın 29da gidicem

atak evresinde konserve ton balığının yağı süzüp yenilebilir mi?

normal ton balığında aşırı derecede yağ olduğu için yasak.light ton balığı serbest ama dukan amca çok zor durumda kalmadıkça yemeyin.yani çok zor durumda kaldığında acelen olduğunda yemek yepamadığında tüketebileceğini söylüyor

atak evresinde konserve ton balığının yağı süzüp yenilebilir mi?

light olanlarından yiyebilirsin onlar yağsız..

yolanda sebze serbest,sadece salata değil,sebze yemekleri de serbest..mesela yağsız kıyma ile ıspanak,kapuska,karnıbahar,karnıyarık vs.. çok güzel oluyorlar..
kıymalı şakşuka yapmıştım ben patlıcanlı,kabaklı,biberli çok güzel olmuştu...

merhaba simitler için inceltici kremler düşünebilirsin8:

sabahları domates- salatalık- zaytin serbest mi peki? serbestse bunları proteinle aynı anda tüketmemizde bi sakınca var mı?

kızlarrr bence ikinizde fıstık olmuşsunuz da farkında değilsiniz :))
çok çok tebrikler

arkadaşım valla tebrik koyuyorum2 ayda süpersin yaaaaabenim de 18 haziranda 2 ay olacak şimdilik 8.5 kg ama daha çoooook çalışmam lazım çooook:18::18::18::18::18::18:

merhaba simitler için inceltici kremler düşünebilirsin8:
canım geçen ilkbahar düğünden önce hadi balayına gitmeden şu simitlerden kurtulayım die markete girdiğimde niveanın sıkılaştırıcı ve selülit kremini almıştım.düğünden önceki 2ay kullandım düzenli ben işe yaradı diye düşünüyordum ama şimdi görüyorum ki o zaman düğün telaşından zayıfladığım için bana öyle gelmiş.ve diğer kremlerin de işe yaramadığına dair yorumlar okumuştum ve kullanmayı bıraktım.hatta diyete başaldığımda bari günde 2 kez masaj yapmış olurum diye yeniden kullanmaya başladım ama zayıflamaya başlayınca şımardım sanırım birazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…