afiyet olsun canım..ellerine sağlık...gayet güzel olmuştur eminim..çünkü bende yapıyorum tavuk suyu çorba...sadece ben terbiye yapar gibi suya yoğurdu ekliyorum..bir de yoğurt karışımına yarım limon ile 1-2 kaşık yulaf kepeği ekliyorum ki daha doyurucu olsun diye...ben hem limonla içtim,bir de sirkeyle sarımsakla deneyeyim bakayım...
boy 162cm kilom 79 yaş 37 dukan kitabını aldım .ama atak devresine kaçgün yapayım.seyir veresinde tatil var o sırada kaçamak yaparsam ve dönüşte kilo alırsam ,2-3 gün atak yaparak devam edebilirmiyim?..seyir evresi çok mu zor?.daha başlamadım desteklerinizi bekliyorum .hangi mevsimde başlamak daha uygun? ...
geri alacaksam hiç bi anlamı yok. yani ben komple diyeti bırakmicaktım sadece ataktan sonra az ve sık herşeyi yeme diyetime devam edicektim. ne bileyim korkuttu beni bu. en büyük korkumda bu
böyle de gitmiyor haftalardır aynı kilodayım. ben başlıyorum artık
peki bu yediklerimizin bir limiti varmi acaba
merhaba arkadaşlar...
dukan diyetinde bu 7 ci günüm aslında 5 ci sayılır çünkü pazar günü mecburen fazlasıyla bozdum
pikniğe gittik kahvaltımı evimde yaptım 2 yumurta vs vs ama pikniğe gittik misafir olarak tabi söylemesi ayı kuzu çevirmişler dedim ki ohhh bozmuycam ne güzel yerim diye.. ama nerde dışı pişmiş
içi lastik gibi oğlak eti yok anam hayatta alamam ağzıma. mecburen dolma ve poğçaya abandıkçok ama çok üzgünüm dünde dayanamadım 2 adet kurabiye yedim ne olcak şimdi benim 5 gün heba mı oldu yeniden atak yapmalımıyım ??? kilo verme durumuna gelince:) evimdeki tartı bozuldu yenisini almak bi türlü kısmet olmadı ama göbeğim bayağı indi yani inmişti
ye yapayım tecrübeli arkadaşlar???
1 hafta atak yaopayım mı tekrar ???
bide bişi daha siz kahvaltıda neler yiyorsunuz ??? öğle ve akşam yemeğini hallediyom da kahvaltıda haşlanmış yumurta yemekten çok sıkıldım yaaaa. krep de yapamıyorum fitiz marketten aldığım yulaf ile yapayım dedim olmuyo olmuyo olan yumurtalara oluyo yani bakalım yarın rosman dan 2 kutu yulaf kepeği gelcek bide onla deniycem.
bide bişi sorucam. atak döneminden sonra sebze serbest. mesela kıvırcık salata yenebilir mi akşam tavukla filan ?
öyle ise ben pekte değişiklik yapmamış olurum. zaten her akşam bu tür şeyler yiyorum akşam
Hmm çorbaya bayılırım bende zaten bu akşam yapamam eve gidince ama en kısa zamanda bu çorbayı yapim bende
limit yok diye biliyorum ama limit yok diyede günde 1 kg et yememekte fayda var :) zaten protein uzun süreli tok tutuyo ve kolay hazmedilemiyor. çok fazla yiyemezsin. acıktığında aralarda et yiyeceğine ayran yada süt iç. çok şişiriyo ve yemek yerkende çok yemiyosun.
atak evresinde konserve ton balığının yağı süzüp yenilebilir mi?
atak evresinde konserve ton balığının yağı süzüp yenilebilir mi?
evet haklısın call'ı ben de yapayım dedm.hatta sağolsun goldenvenus bana sitenin linkini de yollamıştı ama benim bilgisayar siteyi açmadı.eşim işyerinden indirmeye çalışmış ordan indiremeyince başka bir sitede 5-10 dklık tanıtımlarını bulmuştu falan derken öylece kaldı.ya aslında m beden giydiğimde göbeğim çok çıkmıyor ama s bedende göbeğim de değil ama yanlarım çıkıyor
light olanlarından yiyebilirsin onlar yağsız..
yolanda sebze serbest,sadece salata değil,sebze yemekleri de serbest..mesela yağsız kıyma ile ıspanak,kapuska,karnıbahar,karnıyarık vs.. çok güzel oluyorlar..
kıymalı şakşuka yapmıştım ben patlıcanlı,kabaklı,biberli çok güzel olmuştu...
ee ahiret soruları bunlar,boşuna zebani olmadın :)
canım yaşım 28, boyum 1,74 filan...kilomu söylemem
hemen hemen 3 yıllık evliyim,evlendikten sonra tam 16 kilo almışım meğersem,düzenli yemek mahvetti benibenim ideal kilom 63-65 arası aslında...
4 nisanda başladım diyete,ben 2 ayda 10 kilo veririm temmuz başı da biter diyordum ama en iyi ihtimalle 8 olacak sanırım,sonrası da en iyi ihtimalle geri almamak olacak sanırım saydığım sebepler yüzünden...o yüzden üzgünüm biraz bu aralar...
ufak kaçamklarım oluyor o yüzden vermiyorsun diyorsun belki de ama ben haftada en az 4-5 gün en az 1 saat spor yapıyorum..hem de aktif spor..ya koşuyorum ya bisiklete biniyorum yürüyüş de değil yani...o yüzden vermemem kötü
bir de benim sorunum da seninkinin tersi...bende göbek yok,üst taraf süper ama maşallah kalça-bacak çok:)
çok yazdım pardon,benden haberler bu kadar..şimdi seni dinleyelim:)
hım anlaşıldı senin neden rahat olduğun.boyun uzun kızım senin ondan böyle kaçamklarla geçiyor günlerin.eminim şu anda çok da göze batan bir yanın yoktur.sen de 65 bile süper durur. biraz dişini sıkarsan temmuz başına 65 olabileceğini düşünüyorum madem spor da yapıyormışsun.çok rahat verirsin bence.gelelim bana canım benim boyum 1.68 yaşım 26 henüz 10 aylık evliyim.son 3 yıldır 62-64 arası gidip gelirdim.hatta düğünümde 59.5-60 arsıydım ama maşallah bize 10 ayda 10 kilo aldık karı koca ve ikimizin de giyecek kıyafeti dahi kalmamıştı ve ben de 16 martta başladım.5 günlük atağımda 3.9 kg verdim ve tam 2 ay seyir yaptım toplamda 7.4'ünü de 2 ay seyirle verdim ve bugün güçlendirmedeki 4.günüm 200grcık da seyirde vermiş oldum böylece kilomu söylemiim ama toplamda 11.5 kiloyu 2 ay 9günde vermiş oldum
hım anlaşıldı senin neden rahat olduğun.boyun uzun kızım senin ondan böyle kaçamklarla geçiyor günlerin.eminim şu anda çok da göze batan bir yanın yoktur.sen de 65 bile süper durur. biraz dişini sıkarsan temmuz başına 65 olabileceğini düşünüyorum madem spor da yapıyormışsun.çok rahat verirsin bence.gelelim bana canım benim boyum 1.68 yaşım 26 henüz 10 aylık evliyim.son 3 yıldır 62-64 arası gidip gelirdim.hatta düğünümde 59.5-60 arsıydım ama maşallah bize 10 ayda 10 kilo aldık karı koca ve ikimizin de giyecek kıyafeti dahi kalmamıştı ve ben de 16 martta başladım.5 günlük atağımda 3.9 kg verdim ve tam 2 ay seyir yaptım toplamda 7.4'ünü de 2 ay seyirle verdim ve bugün güçlendirmedeki 4.günüm 200grcık da seyirde vermiş oldum böylece kilomu söylemiim ama toplamda 11.5 kiloyu 2 ay 9günde vermiş oldum
canım geçen ilkbahar düğünden önce hadi balayına gitmeden şu simitlerden kurtulayım die markete girdiğimde niveanın sıkılaştırıcı ve selülit kremini almıştım.düğünden önceki 2ay kullandım düzenli ben işe yaradı diye düşünüyordum ama şimdi görüyorum ki o zaman düğün telaşından zayıfladığım için bana öyle gelmiş.ve diğer kremlerin de işe yaramadığına dair yorumlar okumuştum ve kullanmayı bıraktım.hatta diyete başaldığımda bari günde 2 kez masaj yapmış olurum diye yeniden kullanmaya başladım ama zayıflamaya başlayınca şımardım sanırım birazzmerhaba simitler için inceltici kremler düşünebilirsin8:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?