sen de hoşgeldin
ben yavaş veriyorum ve arada kaçamaklarım oluyor ona rağmen 1,5 ayda yaklaşık 7kilo verdim..sen de en azından bu kadar verirsin merak etme...genelde 2 ayda 9-10 kilo veriyorlar...birkaç hafta kaçamaksız devam et,kendini alıştır diyete sonra arada ufak meyve kaçamakları yaparsın..şimdiden moralini bozma bunun için bence...
sagol canım cevabın için.
o benim bu kiloları verdirsin ben ona iihanet etmem de.. kilolar gidince geri gelir diye korkuyorum. ömür boyu protein diyeti yapacak değiliz .. tek korkum bu. saglıklı beslenerek kilo verdim şimdiye kadar da.. tek beslenme diyetlere hep şüpheyle yaklaştım.. düşüncem bu yöndeydi.şimdi neden olmasın diyorum. burdan okuduum kadarı ile bir sürü arkadaş güzel kilolar vermiş ve almamış. umarım geri gelmez.
peki ben sadece atak dönemini yapsam ? sonra normal saglıklı beslenmeye dönsem meto hızlandırmak için ? olur mu acaba ?
bide şimdi yulaf kepegim yok. eşim izmirde çalışıyor. rossman onların müşterisiymiş. benim için karşıyaka magazasından yulaf kepegi alacak. cumartesi sabahına kadar ben sadece saf protein yapacam. olur sanırım... :26:
kaçamak yapmamakta kararlıyım. kilo konusunda gerçekten çok mutsuzum ve birşeyler yapmam gerektiğinin farkındayım. sadece işe yaramazsa diye korkuyorum
bu arada dün aktardan yulaf kepeği aldım. onlar un haline getirmişler. akşam krep yaptım yiyemeden çöpe attım çok iğrençti tadıyulaf kepeği tüketmem gerektiğini biliyorum en kötü bi kaşık ağzıma atıp suyla yutmayı düşünüyorum :)
arkadaşım ben bu port açmayı da yapamadım
Allahııımmmmm ben çok beceriksizimmmmm :93:
bunun başka bir yolu yok mu yafffff:2::2:
yok canım bir ay atak olur mu,aman deyim :)
hani atak yapıp bırakıcam dedin ya...ben de diyorum ki atağın bittikten sonra bırakma2-3 hafta gör bu diyeti...sevebilirsin..alışabilirsin ve baştan hızlı veremeyeceğin için bu şekilde devam et demek istedim...yani dukanı 1 ay yap demek istedim...bu arada ben de 10 gün atak yaptım ama pişman oldum..ilk 5 gün gidiyor kilolar sonra hiç gitmiyor...yani bence en iyisi 5 ya da 7 gün yapmak...
vuvuu nun dediği gibi dukan amcam için senin kilo ne ki
ömür boyu tabi diyet yapmayacaksın ama ömür boyu perşembe günleri protein günün olacak bunu sakın unutma 4.aşamadan itibaren bu şekilde ilerleyecek.
inan bana zor bir diyet değil bir süre sonra yaşam biçimi haline geliyor ve canın diğer yiyecekleri çekmiyor bile:)
ama sakın şunu yapma atakta 3-5 kilo verdim diye bırakma geri alırsın hatta fazlasıyla!!! bütün aşamaları tamamlaman lazım sağlıklı ve kalıcı olması için
haha alemsinsiteyi güvenilir kişilere emanet ettiğimi biliyodum! :90:
diyetimi bırakmak üzereydim, 2. aşama zorluyordu beni, 3. aşamaya geçerek kurtardım sanırım. henüz hedeflediğim kiloya ulaşamamış olsam da mümkün oldugunca dukanın sözünden çıkmayarak bişeyler yapıyorum işte. eve döndüğümde fotoğraf koymak istiyorum önceki halim ve şimdiki halim.. görenleri gaza getireceğinden eminim :78:
sen ne durumdasın nasıl gidiyor? hedefine ulaşıyor musun??
sevgiler
(hedefine ulaşmışsın nerdeyse şimdi tickerini gördüm wooww tebrik ederim seniiii :)))) işte bu yaa )
aa süpermiş hiç haberim yoktu yenimi açılmış k yaka çarşıdamı oluyor bı ugrıyım çok sagolbuyrun adresi
Rossmann
İzmir Karşıyaka
Tuna Mah. 1710 Eshot Sokağı No27/A
Karşıyaka / İZMİR
(0232) 368 66 62 - 368 11 16
teşekkür derim
ben şu an adapazarındayım burda bitkisel ürünlerle ilgilenen bir magaza var ordaki arkadaşlar diyetisyenlerin kullandığı aletten getirmişler dükkana. kağıda döküyor ne var ne yoksa. yalnız avmlerde gördüğümüz aletlerden biraz daha farklı. varsa adapazarında olan birileri yeri tarif edebilirim.
kızlar bu diyet spor gerektirmedenmi böle kilo verdirio?:26:
atak evresinde 20 dk, ikinci evrede 30dk yürüyüş öneriyomuş kitapta
aa süpermiş hiç haberim yoktu yenimi açılmış k yaka çarşıdamı oluyor bı ugrıyım çok sagol
anladım cnm ozaman bende zaten sabaları 1 saat yürüorum akşamda egzersiz yapıorum inş faydasını görürüm birde bişi sorucam önceki sayfalarda sucukdan kıymadan filan bahsedilmiş onlardandamı yenilio uff kitabım olsaydı ne güzel bende okurdum yaa
sucuk sosis yasak. bunların içine nişasta konuyor çünkü. jambonlar serbest diye geçiyormuş kitapta ama her jambonun serbest olucağını sanmıyorum. markete gidip içinde en az karbonhidrat-nişasta ve yağı bulundurandan alabilirsin. ben biliç ve hindi jambonlarından aldım. bunların yağ oranları daha az. yinede hergün bunlardan tüketmemeye çalış derim.
bu arada bir tarif vermek istiyorum. menüyü çeiştlendirmede sıkıntı yaşıyorum belki sizde yaşıyosunuzdur. önceki sayfalarda yulaf kepeği ile yoğurt çorbası yapıyolardı. ona benzer bir çorba. bir tencerede yağları alınmış tavuk kalçadan 8-9 parça haşlayın.sonrasında soğumaya bırakın. bir tencereye süzme yoğurt, normal yoğurt ve bir yumurta koyup blendırdan geçirin. un koymadan yapılcağı için yuğurdu biraz çok olabilir ama yoğurt çorbasınınki kadarda çok olmamalı.
tencereyi ocağı alın. karışım fokurdamaya başlayınca soğumuş olan tavuğun suyunu ekleyin ve karıştırmaya başlayın. bir yandanda haşlanmış olan tavukları küp küp kesin ve çorba kıvam aldıktan sonra tencereye ekleyin. tuzu en son ocağı söndürmeye yakın katın ki yoğurt kesilmesin.
ben yerken üzerine kırmızı biber ve işkembe çorbası gibi sirke-sarımsak koyuyorum. sirke olarak elma sirkesi kullanıyorum ve bol bol döküyorum ki yağlarımı eritsin
bu arada içindeki tavuklar bol bol olmalı. normal bir tavuk suyuna çorbadaki gibi az olmamalı ki daha çok tok tutsun.
anladım cnm ozaman bende zaten sabaları 1 saat yürüorum akşamda egzersiz yapıorum inş faydasını görürüm birde bişi sorucam önceki sayfalarda sucukdan kıymadan filan bahsedilmiş onlardandamı yenilio uff kitabım olsaydı ne güzel bende okurdum yaa
sucuk yok...ama kıyma kullanabilirsin...marketten yağsız kıyma çektir,ondan al...ister köfte ister yemeklere kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?