Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

bende şu fasulyeyi nasıl tüketmem gerektiğini kavrayamadım

dukan amca herkese yardımcı olur canım yeterki sen ona ihanet etme

sagol canım cevabın için.
o benim bu kiloları verdirsin ben ona iihanet etmem de.. kilolar gidince geri gelir diye korkuyorum. ömür boyu protein diyeti yapacak değiliz .. tek korkum bu. saglıklı beslenerek kilo verdim şimdiye kadar da.. tek beslenme diyetlere hep şüpheyle yaklaştım.. düşüncem bu yöndeydi. şimdi neden olmasın diyorum. burdan okuduum kadarı ile bir sürü arkadaş güzel kilolar vermiş ve almamış. umarım geri gelmez.
peki ben sadece atak dönemini yapsam ? sonra normal saglıklı beslenmeye dönsem meto hızlandırmak için ? olur mu acaba ?

bide şimdi yulaf kepegim yok. eşim izmirde çalışıyor. rossman onların müşterisiymiş. benim için karşıyaka magazasından yulaf kepegi alacak. cumartesi sabahına kadar ben sadece saf protein yapacam. olur sanırım... :26:

hoşgeldin aramıza
biz sana değil sen bize yol gösterici olacaksın aslında süper kilo vermişsin maşallah
57 kiloya ulaşman için 5.7 kalmış ve bu dukan için hiçbirşey değil

maşallah cnm çok sewindm adına....dukana başladım bnde ama bıraz problemliyim ben yaaa,hai şu diyet yapamayanlar war ya onlardan oldgmaa karar werdm atagı 1 hafta yaptım....2 kio werince snrm bozuldu....ölee arada biyerdeym suandaaa

merak etme bu diyette tek tip beslenme değil...hemen hemen herşeyi alıyoruz vücudumuza...ama tabii ne kadar yavaş verdiysen kiloları geri dönüşü o kadar zor olur..o yüzden bu konuda sen bizden daha şanslısın...
bir de sadece protein yaparsın ok sorun olmaz ama bence sen atakta öyle 3-4 kilo veremeyebilirsin...önceden de çok kilo verdiğin için daha yavaş inecektir...o yüzden ben derimki 1 aya tamamla bu diyeti ..ataktan sonra da seyire geç..hem zaten daha sağlıklı hem daha zevkli...
yulaf kepeğin bir gelsin bak onunla yapacağın şeylerle neredeyse hiçbirşeyden mahrum kalmadığını hissedeceksin...senin yaptığın diyetten bile daha iyi gelebilir...birtek meyve yok maalesef
neyse bunlar benim tavsiyem...sen daha iyi bilirsin tabiiki.

1 haftada 2 kilo verince mi sinirin bozuldu???inanamıyorum sana...bek ne diyorlar ayda 2 kilo veriyorum diyorlar...hadi topla kendini...zaten ortalama 2-2,5 veriliyor atakta..kaç bekliyordunki sen?
kilon kaçtı bu arada?

1 haftada 2 kilo verince mi sinirin bozuldu???inanamıyorum sana...bek ne diyorlar ayda 2 kilo veriyorum diyorlar...hadi topla kendini...zaten ortalama 2-2,5 veriliyor atakta..kaç bekliyordunki sen?
kilon kaçtı bu arada?

boyum 164 kilom 73.8di-71.8 oldu yaşım 23....ben 69.8 olmayı hayal etmiştim sanırım....metabolizmam filan hızlı dıe düşünerekten....
sayfayı okumayı bıraktım o ara koptum şimdi farkettim,neyse gene gaza geldim galiba ufaktan....
yarın başlıorum tekrardan ataga ama 2 gün yapçam oda ödem gitsin die bikaç gündür sağlam sapıttım çünkü

merhaba kızlar bugün başladım bu diyete sabah peynir ve bir bardak süt içtim öğlen 2 yumurta yulaf bir damla süt peynr karışımı omlet yedim arada bir brdak ayran içtim akşamda tavuk yemeyi düşünüorum sizce nasıl kitabı yurt dışında olduğum için alamıorum malesef atağıda 7 gün yapmayı düşüorum zorlanırsam 5 gün sizce başka neler yiyebilirim aklıma gelmio yaa ufff nette geziniyim biraz bakım tam olarak diyete

Merhabaaa...
benimde dukan diyetinde ikinci günüm. çok ümit bağladım bu diyete. ilaçlar yüzünden 10 ay içinde 13 kilo aldım. son 3 aydır haftanın 4 günü spora gittim ve yediklerime çok dikkat ettim ama gram veremedim. iki hafta sonra arkadaşımın düğünü var, dün evdeki elbiselerimi bir deneyim dedim. geçen yaz aldığım elbiselerin fermuarı kapanmıyo ve basende oturuyo.
metebolizmam çok yavaş zaten, polikistik overimde var ama bu kadar spor yapmam ve yediklerimden kısmamın işe yaramamasına anlam veremedim. daha ciddi birşeyler yapmaya karar verdim ve dukan diyetini buldum. dersimi iyice çalıştım alışverişimi yaptım ve dün başladım. 1 hafta devam edicem atak evresine. kahvaltı haricinde zorlanmıyacağımı düşünüyorum. bir tek meyve yememek sıkıntı. tamda meyve zamanı
10 günde 5 kilo verebilirim inşallah

hoşgeldin aramıza
biz sana değil sen bize yol gösterici olacaksın aslında süper kilo vermişsin maşallah
57 kiloya ulaşman için 5.7 kalmış ve bu dukan için hiçbirşey değil

saglıklı beslenme ve sporlar buraya geldim ama kalanlar gitmiyor. çok sıkıldım .. accık hızlansa ne zararı var didim 57 ideal kilom hedefim 55 hatta olursa 52 moralim bozulmasın vermem gereken çok kilo var diye 57 yapmıştım

sagol canımcım
yahu hafta iki kilo süper bir olay. ben ayda o kadar versem şükrediyordum. lütfen şükredelim ben 9 nisandan beri 2,1 kilo vermişim. duymiim yani az kilo verdim filn

karşıyaka da rossman magazası var mı yulaf kepegı almak için

ben zaten öyle haftada iki filan görsem çıldırırdım herhalde
ben şimdi bir ay dukan mı yapim yoksa 1 ay atak mı ? 10 gün atak yapmayı düşünüyordum. sebzesiz dururum ama meyvesizlik zor. hele bide şimdi çilek filan çıktı çok zorlar beni .. neyse yarın başlim de gerisi gelir. off bide şu kitabı almam lazım.

Tamamdır hadi bakalım öyle hemen yılmak yok...2 kilo hiç fena değil..2-3 gün atak yap sonra başlarsın seyire...

sen de hoşgeldin
ben yavaş veriyorum ve arada kaçamaklarım oluyor ona rağmen 1,5 ayda yaklaşık 7kilo verdim..sen de en azından bu kadar verirsin merak etme...genelde 2 ayda 9-10 kilo veriyorlar...birkaç hafta kaçamaksız devam et,kendini alıştır diyete sonra arada ufak meyve kaçamakları yaparsın..şimdiden moralini bozma bunun için bence...

yok canım bir ay atak olur mu,aman deyim :)
hani atak yapıp bırakıcam dedin ya...ben de diyorum ki atağın bittikten sonra bırakma2-3 hafta gör bu diyeti...sevebilirsin..alışabilirsin ve baştan hızlı veremeyeceğin için bu şekilde devam et demek istedim...yani dukanı 1 ay yap demek istedim...bu arada ben de 10 gün atak yaptım ama pişman oldum..ilk 5 gün gidiyor kilolar sonra hiç gitmiyor...yani bence en iyisi 5 ya da 7 gün yapmak...

arkadaşım ben bu port açmayı da yapamadım

Allahııımmmmm ben çok beceriksizimmmmm :93:

bunun başka bir yolu yok mu yafffff:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…