Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

Pinarcigim ati essegin yanina baglarsalar ya huyundan ya suyundan
cok gorusme benlen bak

senle ne alakası var kuzum ben zaten tatlıya çok düşkünüm
kendimi zor zapt etmekteyim ama sadece tatlıya karşı

o da koruma evresine geçip haftada iki gün ödül yemeğim tatlı yiyeceğimi hayal ederek ertelenmekte

hahahaha...

keske okusaymis. surasi cok komik.

CNN TURK: Dr. Pierre Dukan diyetin son evresinde istenen her şeyin yenebileceğini sadece perşembe günleri saf protein diyeti yapıldığında bir daha asla kilo alınmayacağını iddia ediyor. Bunun gerçeklik payı nedir?

TAYLAN KUMELI: “Düşünün ki, haftanın altı günü, günde üç ana-üç ara öğün yiyorsunuz... Bu öğünlerde, ‘istediğinizi’ yani, belki koca bir tabak patates kızartmasını, belki bir buçuk porsiyon iskenderi, belki de yüksek kalori ve kolesterollü fast-food menüsünü yiyorsunuz. Bu arada da nasılsa perşembe günü bitkisel ve hayvansal proteinlerimi alacağım diyerek, bolca işlenmiş karbonhidrat tüketiyorsunuz. Peki, ne zaman vücudunuz için gereken süt ürünlerini, yüksek lifli besinleri, taze meyveleri, iyi yağ asitleri içeren kuru yemişleri yiyeceksiniz? Perşembe günleri mi? İşte bu vücudumuza sağlığı haftanın yalnızca bir günü vermeyi kabul etmektir. Sağlıklı beslenme bir bütünlük teşkil eder ve haftanın bir günü değil, sürekli olarak belli bir bilinçle beslenme davranışını sergilemenizi sağlar. İşte gerçeklik payı olan da budur.”

ya ben de dun lıght vanılyalı dondurma bıze ne kadar uygun dıye sormustum ama bılen yok mu

Selam

Ben gecen cumartesi Madodan 3 top light dondurma yedim. Visne, sade ve cikolatali.

Pazar algidanin cocuklar icin cikardigi buzlu cubuk gibi bir dondurmasini yedim. 60 kalori yaziyordu.

evde light meyveli yogurttan dondurma yapiyorum.

dun de ikeadan dondurma yapma kaplari aldim. onlara da evde yapacagim.

dondurma yiyorum yani.

Bugun 21. gunum ve 5 kilo verdim bu surecte. yarin sabah daha da dusuk cikacagimi dusunuyorum. bugun aksam yemekten sonra cunku 86,7 ciktim. sabah umarim 1 kilo inmis gorurum.

dun sebze gunumdu. ben sebze gunlerimde daha kolay veriyormusum gibi geliyor.

:))))))

madonun light dondurmasini yemeden once soru yagmuruna tuttum onlari. yagsiz sut ve sakarinle yapildigini soylediler. bilmiyorum dogru mu.

algidanin light dondurmasi var. cartedore gibi kutuda satiliyor.

callanetics egzersizlerini mi yapsam ne dersiniz kizlar ?

ben bi ara başladım 5 gün kadar yaptım tam vücudumda alışmıştı hiç biyerim acımadan yapıyodum ki tartının 5 gundur durması hatta artması rahatsız etti,sürekli protein alıyoruz vücudumda kas oluşturmaya çok müsait oyuzden gözüm korktu iice iri yarı bişey olmayım diye bıraktım güçlendirmeye geçince başlıcam ama herkesin vücut yapısı farklı tabi sizlerde nasıl etki gösterir bılemıyorm,ama güçlendirmeye geçene kadar leslie tarzı yürüyüş falan daha iyi gelebilir diye düşünüyorum.

Tebrik ederim. Neden 6 aydir hicbirsey yazmadin buraya?

Bence bir tuhaflik var. Hadi hayirlisi. Kendimi dusunuyorum. Ben cok yogun bir tempoda calisiyorum. Evde hastalar, cocuk, ev isleri. Ne iste ne de evde bugune kadar forum takip edebilme sansim olmadi. Sonrasinda bu rejime basladim. Baktim kacamak yapiyorum, ne ile kacamak yapilabilir arayisina ciktim. Orasi burasi, simlanin tarifleri derken baktim ki bana cok iyi geliyor bu forumda yazilanlar. Bastan sona okudum. Ve kacamak yapmayi da biraktim. Bugun 21. gunum ve 2 kez (ama zehir resmen) kacamak yapmisim. Bunu nasil basardim forumu takip ederek, yazarak, sizlerle motive olarak, paylasarak. Nasil kisi 6 ay okur da tek kelime yazmaz? Onca yulaf kepegi sorusuna bile bile cevap yazmaz? Bilmiyorum. Alinan alinsin. Icımden geleni soylemeden yapamadim. Ssoleil sana katiliyorum ve sana coooooooook guveniyorum siber arkadasim.

başarınız için kutlarım.umuyoruz bizde yaşarız aynı duyguyu.şu kepek işi nedir nerde nasıl buldunuz bizde ulaşabilirmiyiz doğru ürüne(bendeki çongar ın ürünü at yemi galiba öğütüp öyle tüketmeye çalışıyorum mecburen)yardımlar burada çok önemli şimdiden teşekkürler.

Arkadaslar, endokrinden bir doktor arkadasim bana bu sirada body building yapmami soyledi. Cok sasirdim. Epeyce anlatti nedenlerini. Aklima da yatti ama evde yapilabilecek birsey degil ki bu. Salona gidecek hic vakit de yok. Dusunmekteyim.

kepek en kolay yoğurtla yeniyor bide onu denesen.yemekleri aksatma az yersen kilolar gitmiyor .ne kadar protein o kadar kilo:)

Dukan diyeti cikali musterisi azaldi sanirim

Arkadaslar, endokrinden bir doktor arkadasim bana bu sirada body building yapmami soyledi. Cok sasirdim. Epeyce anlatti nedenlerini. Aklima da yatti ama evde yapilabilecek birsey degil ki bu. Salona gidecek hic vakit de yok. Dusunmekteyim.

Tam olmasada yapila bilir..Dumble lazim bir de duz sekilde uzanabilecegimiz kucuk bir sira..evde yapilabilecek pek cok hareket var..ozellikle biseps,triseps ve gogus calismalari icin

Kizlar bu arada ozur dileyerek gojiberry fiyatini ogrenemedigimi belirteyim..Dukkanin onunden bile gecemedim..cok yogundum bugun hala oyleyim..biraz mola icin oturdum..yarin soz yazacagim..bu arada 2,5 kilo almisim (adet donemimden dolayi siskinligim var)bitince gorucez neticeyi..

canım mendil cebimde elim cebimde bekliyorumeminim yakında çıkaracağız mendilleri netten halaya tutuşacağızama halay başı sen olmalısın vuvuu
valla en azından sen sebze günündeydin de fazla çıktın ben kaçamaksız bir protein günümde bile fazla çıktım.ve bugün s+p yapıyorum sabah iyi bir kahvaltıyla çıktım ama öğle yemeğimi 2küçük süt ve 1kçk yoğurtla geçiştirdim.az önce eve geldim amacım ıspanak yapmaktı ama önden bir salata yerim sonra ıspanak yaparım dedim ki saltama ton balık ekleyip yanında ayranla yedim yoğurtlu ıspanağı da üstüne yedim.biraz pisboğazlık yaptım sanırım.aman olsun madem düşmüyor tartı yicem ben de napiim.hatta aklımda çikolata var ondan 1 parçacık alsammı die de geçiyor aklımdan doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…