Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

öyle de yaptım k kulübünün bir sayfasında arkadaşın biri sağolsun sayfayı vermişti kayıtlı bende yapıyorum yapıyorum olmuyo nerede hata yaptım acaba

atakta üç günü atlattıktan sonra herşey normale giriyor.ben kendimi hep böyle yaşamışım gibi hissediyorum.moralini bozma.senin de okuduğun gibi herkes vermiş .er ya da geç veriliyor.benim ünsilin direncim var ona rağmen verebiliyorum.insan önce hiç bir yere çıkmak bile istemiyor ama ben çantamda light süt ve yoğurt taşıyorum.yanımdakiler zararlı birşeyler yerken ben onları çıkarıyorum.artık herkes biliyor o yüzden ısrar da etmiyorlar. bi de evden çıkarken karnımı doyurup çıkıyorum.çok acıkmaya fırsat vermezsen hiç bir yiyecek o kadar da cazip gelmiyor.bir de bunu yersem kazancım ne olur diye birkaç saniye düşün zahten vazgeçiyorsun.kolay gelsin yılma bence hoşçakal

Dieti bozdu isen, atak evresi ile başlamanda fayda var.
Umarım tekrarlamak zorunda kalmzsın yine :)

Ne yazık ki çabucak pes ediyorum, bu kadar çabuk pes etmemiş olsaydım şimdiye kadar hedefime ulaşmıştım :)
Kaçıncı başlangıcım bilmiyorum, bir o diyet bir bu diyet deniyorum, artık kilolardan kurtulmaya can attığım için hangi diyete sarılacağımı şaşırmış durumdayım
Cevap için teşekkür ederim :)

Benim de farkım yoktu inan ki, ama ne zaman ki bu dieyte başladım(1 ay oldu), diğer dönemlere kıyasen çok daha istekliyim. Hergün kilo verdiğini belli eden bir diyet oluşu, izinli olan yiyecekler,n sınırsız oluşu beni vazgeçirmiyor.
Bozacak gibi oldugunda hemen o ortamdan uzaklaş ya da hemen su, kolay, kahve iç.
Internet başında isen hemen zayıf mankenlerin resimlerini aç :)

Zor biliyorum ancak sadece belirli bi süre buna katlanacaksın sonra hep rahat edeceksin onu düşün.
Hem zaten biraz kilo verip bunun dışardıaki insanlar tarafından gfarkedildiğini görünce mutlu olacaksın ve daha fazla vermeyi isteyeceksin.

3 Mayıs günü başladım nihayet... bugün 5 kilo gerideyim

6 gün atak 5 gün protein + sebze ile devam ettim şimdi saf protein haftamın ilk günü...

ilk 3 gün zordu gercekten sonra alıştım ve hatta sanki sürekli böyle besleniyormusum gibi geldi...

ağız kuruluğu ve sürekli susama dışında bir zorlugum yok cok sükür...

kabızlık problemi yaşayan arkadaşalar mutlaka yulaf kepeği edinsinler ben küçükyalıda bir aktarda buldum. ince öğütülmüş ve tüketilebilir bir ürün getirmişler üstelik fiyatı da uygun 2,5 tl lik paketlerde satılıyor. 1 defa yoğurduma kattım ve 1 defada omlet yaptım hem lezzetli hem doyurucu hemde inanılmaz bir hızda kabızlık gideriyor ki bu da kilo verme hızınızı etkiliyor...

bu aralar haslanmıs yumurta yemekten tiksindim o nedenle yulaf kepekli omlet yapıyorum kahvaltı için...

öğle ve aksam yemeklerinde genellikle light ton balığı ve tavuk ızgara veya tavuk fırın tuketıyorum...

gecen aksam yagsız kıymadan sadece baharat ve yumurta ile köfte yaptım klasik köfte gibi sekillendirdim ve borcam ile fırına verdim uzerlerı pişince terslerini dönderdim inanılmaz güzel ızgara oldu hatta üzerlerine light kasar peyniri bile koyabilirsiniz

sebze haftasında en keyiflisi sabah kahvaltıda domates ve salatalık yemekti...

bu arada bilginiz olsun şeker içermeyen light meşrubatlar abartmamak kaydı ile serbest ben 11 günde 2 adet ZERO içtim oda bir keyifti benim için...

hepinize basarılı ve azimli gunler diliyorum....

** Yulaf kepeği arayan arkadaşlar küçükyalıdaki aktarın bilgilerini özelde paylaşabilirim...

1 hafta protein, 1 hafta protein+sebze yapmak çok zor olsa gerek..
Ben önerildiği gibi 1+1 yapıyorum, böylece ızdırap gelmiyor :)
köfteye ekmek yerine yulaf katabilirsin, soğan ve baharatlarıda koydun mu aynı köfte

ama kararlılk we azimi gösteremiyorum...tam bir kısır döngü bnmkisi moraim bozuluyor yemek yiyorum,moralim bozuluyor çünkü kilo alıyorum...yemege dewam buna dur demem lazım farkındayım ewden çıkasım gelmiyo
bu kitabı geçen yıl almıştım bir heycan ile....bnm için hazırlandıgına emindim çünkü etoburdum we tam bana göre dedim kendi kendime...ama henuz tam yapamadm...

arkadaşlar atak evresinde veya seyirde diyeti bozsanızda aynen devam edin diyetin seyrini değiştirmeyin kendiliğinden düzene giriyor bozdum diye tekrar atak yapmanızın anlamı yok atak diyete başladıktan sonra sadece duraklama döneminde tekrar ediliyor tekrar tekrar atak yaparsanz gerektiğinde işinize yaramaz protein miktarını ve hareketinizi artırabilirsiniz

eeee, bu muhteşem bir haber demek buğday kepeği de kullanabiliriz.:81::81::81::81::81::81::81:

Ama sırf bu yüzden şimdi buğday kepeğinin fiyatı da artmasın

dukana ilk başladığımda bende onlara mail yazmıştım bulamıyoruz yerine alternatif falan diye
fransa sitesine bana alternatif yok diye cevap vermişlerdi sanırım ingiltere sitesisine yazdın fransa sitesinde satış var türkiyeye ben almıştım ama posta ücreti çok fazla

=Dukan;19184174]Arkadaslar vaktim yok dedim ama mailimde gorunce sizinle hemen paylasmak istedim. Gecen Dukan Diet web sayfasindan yulaf kepegini ulkemizde temin edememiz konusunda ve kendilerinin hepimize bir cozum olup olamayacagi hakkinda bir mail gondermistim. Az once gordum ki cevap vermisler. Birkac hafta icerisinde web sayfalarindan satisa sunulacakmis. Ayrica demisler ki (bence burasi onemli gercekten) YULAF KEPEGI yerine BUGDAY KEPEGI kullanabilirsiniz. Ilk agizdan bunu duymak cok guzel geldi bana.

Arkadaslar ben bir arkadas vasitasiyla yulaf kepegi edindim. Ancak sehrimde olmayan bir urunu temmuz 2012ye kadar getirtmek hatta omur boyu :) epeyce ugrastirici. Kisa surede tum buyuk marketlerde de satilacagini umdugum (herkes dukan diyetini konusuyor ve ticarilestirmeye calisiyor cunku) yulaf kepegini satilana kadar bir rafa kaldiriyorum ve yerine bugday kepegi ile yulaf ezmesi kullanniyorum arkadaslar. Haberiniz ola...

Sevgiler...

Hello ....,

Thank you for your email and for your interest in the Dukan Diet. I would suggest that you look for oat bran on the internet that will deliver it. Otherwise, it will be available for sale on our website when it officially launches within the next few weeks. I hope this is helpful. Otherwise, if you are unable to find oat bran, you can use wheat bran as a replacement. Please feel free to contact us if we can be of any further assistance.

Best Regards,

Kela Kexel

Your information
Subject : Product question
First name :
Last name :
Email :
Phone :

How did you hear about us ? : Books
Message : Hi. I am from Bursa, Turkiye. We have a forum and I read all the messages in 400 pages. But unfortunately there is no where to sell oat bran. Oat bran is new and there isn't in Turkiye. Only Istanbul and Ankara have 2 big markets (rossmann) for selling it. How can we buy in Turkiye? Please help to Turkish women.

The Dukandiet.com team

--

Regards,

Customer Support | Dukandiet.com - Diet Coaching, Inc.
Email: contact@dukandiet.com
Visit our website | Be a Facebook fan

[/QUOTE]

geçmişi unut ve tekrar başla ama bu sefer biraz gayret emeklerini boşa harcama.çokda zor değil sonucu harika oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…