Selam kizlar...
Hafta basindan beri tartilmadim ama kendimi daha iyi (zayiflamis) hissediyorum. Bu gece pek vaktim yok. Dunden bu yana olan mesajlari okuyamayacagim. :) Napalim. Herkese guzel bir hafta sonu dilerim. En kisa zamanda daha da zayiflamis olarak gorusmek uzere...
Selammm,
ben her sabah tartılıyorum, dayanamıyorum bir kaç gün beklemeye, çok merak ediyorumm.
Gerçi kiloda oynama olmadıgını görünce bozuluyorum ama
şuanda acaip tatlı krizine girmiş bulunuyorum.Dukan'ın bana verdiği bir kase krem vanilya olmasaydı kötü yollara girmiştim inşallah bu geceyi sağ salim atlatırım
Krem vanilya tarifini açıklar mısın lütfenn ??
Krem vanilya tarifini açıklar mısın lütfenn ??
teşekkürler :) bana sanki sebze biraz fazla kaçtı gibi geldi ama mantar soteden de çok az yedim.
Arkadaslar vaktim yok dedim ama mailimde gorunce sizinle hemen paylasmak istedim. Gecen Dukan Diet web sayfasindan yulaf kepegini ulkemizde temin edememiz konusunda ve kendilerinin hepimize bir cozum olup olamayacagi hakkinda bir mail gondermistim. Az once gordum ki cevap vermisler. Birkac hafta icerisinde web sayfalarindan satisa sunulacakmis. Ayrica demisler ki (bence burasi onemli gercekten) YULAF KEPEGI yerine BUGDAY KEPEGI kullanabilirsiniz. Ilk agizdan bunu duymak cok guzel geldi bana.
Arkadaslar ben bir arkadas vasitasiyla yulaf kepegi edindim. Ancak sehrimde olmayan bir urunu temmuz 2012ye kadar getirtmek hatta omur boyu :) epeyce ugrastirici. Kisa surede tum buyuk marketlerde de satilacagini umdugum (herkes dukan diyetini konusuyor ve ticarilestirmeye calisiyor cunku) yulaf kepegini satilana kadar bir rafa kaldiriyorum ve yerine bugday kepegi ile yulaf ezmesi kullanniyorum arkadaslar. Haberiniz ola...
Sevgiler...
Hello ....,
Thank you for your email and for your interest in the Dukan Diet. I would suggest that you look for oat bran on the internet that will deliver it. Otherwise, it will be available for sale on our website when it officially launches within the next few weeks. I hope this is helpful. Otherwise, if you are unable to find oat bran, you can use wheat bran as a replacement. Please feel free to contact us if we can be of any further assistance.
Best Regards,
Kela Kexel
Your information
Subject : Product question
First name :
Last name :
Email :
Phone :
How did you hear about us ? : Books
Message : Hi. I am from Bursa, Turkiye. We have a forum and I read all the messages in 400 pages. But unfortunately there is no where to sell oat bran. Oat bran is new and there isn't in Turkiye. Only Istanbul and Ankara have 2 big markets (rossmann) for selling it. How can we buy in Turkiye? Please help to Turkish women.
The Dukandiet.com team
--
Regards,
Customer Support | Dukandiet.com - Diet Coaching, Inc.
Email: contact@dukandiet.com
Visit our website | Be a Facebook fan
bugün uzun zamandır görmediğim akrabalarımla görüştük uzun zamandır dediğim diyete başlamadan 1 hafta önce:)gördüklerine inanamadılar basenlerdeki belkirginlik azalmış göbek ve azcık olan ama yinede rahatsız eden yanlar gitmiş:)) çok zayıflamışşın dediler ve çooooook mutlu oldum
anladım sen bugün biraz proteine yüklen bakalım yarın ne olacak bendede benzer durum çok olduğu için çözülecegini biliyorum ama ilk zamanlar paniklemiştim
bak ben eylül ayında 71.9 kiloydum dogum yapalı yaklaşık 1.5 sene olmuştu 8.9 kilosu doğumdan kalmıştı ve çok çook mutsuzdum kilolar yüzünden çünkü benim hiç alışık olduğum birşey değildi
bir iddaya girdim mart sonunda 60 kilo olacağım diye benim için maddi ve manevi önemi çok büyük olan birşey için kaybetsem birdaha alabilme ihtimalim olmayan ve beni çok üzecek ya kaybedecek yada 2 ye katlayacaktım hatta daha fazlası diyetisyene başvurdum 4. kez ilk ay 4 kilo falan verdim sonra almaya başladım bu arada hiç kaçamak yapmıyorum liste neyse o 3 ay devam ettim 2 ayı al verle geçti 3 ayın sonunda bıraktım 3100 gr gitmişti sadece sonra ocak ayının 20 siydi sürenin bitmesine 2 ay 10 gün var ve benim 8800 fazlam dukana başladım ilk ay 5300 verdim sonra kaçamak durgunluk derken mart başlarında sanırm 4 kilo daha vermem gerekiyordu tam hatırlayamıyorum ama o aralar veremiyorum hiç artıyorda bazen tüh dedim kaybedeceğim galiba arada birde kötü hasta oldum 3 gün bozdum çok fazla meyve suyu tükettim çikolata da yedim önceki sayfalarda yazmıştım 15 gün daha süreye ekleme yaptık derken ben birden vermeye başladım nisanın 2 si yada 3 ydü sanırm 59.7 ye indim imkansız gibi gözüken iddaayı ben son anda kazandım ama hiç pes etmedim bazen umutsuzlaştım ama hep devam ettim bozduysamda durduysada devam ettim 57.9 lada güçlendirmeye geçtim düşünebiliyormusun arttığında yada durduğunda pes etseydim şimdi bu durumda olmayacaktım o yüzden pes etme hiç eninde sonunda inecek
şuanda acaip tatlı krizine girmiş bulunuyorum.Dukan'ın bana verdiği bir kase krem vanilya olmasaydı kötü yollara girmiştim inşallah bu geceyi sağ salim atlatırım
:92: heeyyy
senin adına çok sevindim süpperr
bana da dün bi kaç arkadaşım benzeri şeyleri söyledi, çok moral oluyor gercekten :))
Ya buarada dukan ile sana özendim simlanın krem vanilya tarifi ben de denedim..
Ama ne yalan söyleyeyim ben beğenmedim...Bana tatsız geldi...Bir de çok ağır geldi yumurta yüzünden...Üzüldüm..Kaseler dolapta duruyor,atacağım sanırım...
Light pudingi tek geçiyorum ben de hala tatlı konusunda...
Dukan yine de teşekkürler...
evet insanın bu diyeti ömür boyu yapası geliyor:))
biliyormusunuz dün akşam yemek yemeyi unutmuşum :)))
istemeseniz de yemek gerek ama sebze proteinden çok olmamalı bu önemli.protein sınırsız ama sebze yeteri kadar.meyve hepimizin özlemi herhalde özellikle bu mevsimde dayanmak güç.ben dut görene kadar dayanıcam ama dutlar olunca ilk kaçamağımı yapıcam ona dayanamam biliyorum. evet yürüyüş artınca bendede hızlanıyor kilo verişler.yola devam doğru yoldayız arkadaşlar yılmayın sakın.Teşekkür ederim berkmine,
bazen canım hiç istemiyor yemek yemek ya da unutuyorum.
dediğin gibi spor gerçekten farkettiriyor, örneğin ben yürüdüğüm günler 500 gr kilo veriyorum ama eğer hep evde isem 100-200 gr
aslınd abu diyetin sınırsız protein-sebze oluşunu seviyorum ama zaman zaman gercekten meyve özlüyorum
Bende unutuyorum bazen :)
Aksam yemeği unutmadıgım zamanlar da zaten genelde sütlü yulaf yiorum tatlandırıcılı :)
Çok güzel oluyor öneririrm
istemeseniz de yemek gerek ama sebze proteinden çok olmamalı bu önemli.protein sınırsız ama sebze yeteri kadar.meyve hepimizin özlemi herhalde özellikle bu mevsimde dayanmak güç.ben dut görene kadar dayanıcam ama dutlar olunca ilk kaçamağımı yapıcam ona dayanamam biliyorum. evet yürüyüş artınca bendede hızlanıyor kilo verişler.yola devam doğru yoldayız arkadaşlar yılmayın sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?