Popüler Konu Dukan Diyeti Deneyimlerimiz

inşallah kazanırsın canı gönülden diliyorum

bugün güçlendirmemin 2. günü ama ben hala kendimi 2 . aşamada sanıyorum ekmek yemek için yada meyve yemek için elimi uzattığımda napıyorum diye düşünüyorum yedikten sonrada niye yedim diye dün akşam yediğim yarımdan daha az muz ve 1 susamlı çubuktan başka kaçamağım yok henüz pazartesi yada salı günü kilomu paylaşacağım şimdilik takipteyim :)

bende size katılıyorum,troit sorunum yüzünden ne yapsam kilo veremiyordumve bi sürüde olumsuzluk yaşıyordum.dukan sayesinde yavaşda olsa kilolarım beni terk ediyor.kendimi çok zinde enerjik hissediyorum.tembelliklerim uyuklamalarım bitti.herkes kitabı alıp okumalı önce galiba yanlış birşeyler yapıyorlar.

selam! ben geldim. Bugün seyir evremin 1.günü idi. Neler yedim söyliyeyim. Yanlışlarım varsa uyarın lütfen.

sabah; 1tane jambonlu krep, lor, yarım domates yarım salatalık

öğlen- balık, cola zero

akşam; domatesli biberli mantar sote, baharatlı tavuk, yoğurt, cola zero

Bunların hepsi yağsız ve az tuzlu. Yanlış bir şey yapmamışım değil miii :)

Herşey yolunda :))

Merhaba arkadaşlar,

sizce öngörülenden az yiyor veya sık yemiyor olmam kilo vermemi yavaşlatır mı??

benim de canım çok meyve istiyor son zamanlarda, goji bery yemeyi öneriyorsunuz sanırım, ancak ben hiç onun tadını beğenmedimm (

bir de ticker factory i nasıl eklediniz profilinize, ben bi türlü yapamadım

teşekkürler :) bana sanki sebze biraz fazla kaçtı gibi geldi ama mantar soteden de çok az yedim.

proteinli şeyler sebzelerden daha yoğun olursa sorun yok hatırladığım kadarıyla ama tuzu azaltmak selülitleri götürüyo gerçekten de bacaklarımdaki selülitler tamamen gitti nerdeyse

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html nasıl koyulacağını da bulunca link koyarım birazdann :)

proteinli şeyler sebzelerden daha yoğun olursa sorun yok hatırladığım kadarıyla ama tuzu azaltmak selülitleri götürüyo gerçekten de bacaklarımdaki selülitler tamamen gitti nerdeyse

ben zaten tuzu yok denecek kadar az koyuyordum. Bugün her zamankinden birazcık daha fazla koydum. ağız tadıyla bir yemek yiyeyim diye. Ama çok değildi yine de :)

Son düzenleme:

evet,az yemek ve sık sık yememek az su içmek kilo vermeyi yavaşlatıyor.birde spor hiç olmassa yürüyüş şart.goji berry yede alışılıyor be arkadaş bi süre idare etmek gerek .emeksiz olmuyor.....

evet,az yemek ve sık sık yememek az su içmek kilo vermeyi yavaşlatıyor.birde spor hiç olmassa yürüyüş şart.goji berry yede alışılıyor be arkadaş bi süre idare etmek gerek .emeksiz olmuyor.....

Teşekkür ederim berkmine,

bazen canım hiç istemiyor yemek yemek ya da unutuyorum.
dediğin gibi spor gerçekten farkettiriyor, örneğin ben yürüdüğüm günler 500 gr kilo veriyorum ama eğer hep evde isem 100-200 gr

aslınd abu diyetin sınırsız protein-sebze oluşunu seviyorum ama zaman zaman gercekten meyve özlüyorum

ben de bu diyeti yapıyorum bugün atak evresinin 4.günüydü 66 küsür ile başladım şimdi kaçım bilmiyorum 5.günün sonunda tartılacağım
ben fazla birşey yemiyorum evden dışarı çıkmadım bu 4 gün boyunca (
biraz hareket katmam lazım diyetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…