Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar balık yapacam nasıl yapıosunuz balığı bana anlatırmısınz ?? acele cwp
hu hhuuuuu kimse bilmio muuu??(
Selam kızlar :)
Bu sabah uyandım erkenden, kendime dukan ekmeğimi yaptım. Atak günümdeyim hala ama olsun ben gene de yaptım 4 yumurta, lor peyniri, dereotu, maydanoz, kabartma tozu, süt ve yulaf kepeği azcık da tuz kullandım. Çok güzel bir ekmeğim oldu. Fırından çıktığında bile doyurdu görüntüsü. O ekmekle, omletimi yedim. Omletime de 3 yumurta akı, azcık lor, az dereotu, az maydanoz ve tuz katmıştım. İncecik bir dilim ekmek, bitki çayı ve omlet doyurdu beni.
Artık omletlerde yumurta sarısı kullanmıyorum, kullansam da sadece bi yumurta sarısı anca..
Neysecime öğlen için 4 kaşık yağsız yoğurda çok az dereotu kıydım, minnacık bi diş sarımsak rendeledim, kuru nane ve pul biber ekledim, bi tutamcık da tuz tamamdır.. Yanında bi minicik dilim ekmek ve lor ikram ettim kendime
Tabi ki bi büyük kupa bitki çayı içtim. Çok şükür bu öğünü de atlattık. Doyurucuydu ve güzeldi. 6 kaşık yulaf kepeği kullanmıştım ekmeğimde. 10 dilim ekmek çıktı. İnce dilimler tabi. Günlük yulaf kepeğini aldım. Ekmeğe yarın devam edicem bugünlük yulaf kepeği yani ekmek sayfasını kapadım ama kızlar bu ekmeği tavsiye ederim, ben çok sevdim. Lor falan da koydum içine saman gibi falan değil gayet güzel tuzlu kek bildigiğiniz
fırında ızgara buğlama buyük balıksa canım ben temizledikten sonra tuzunu bir soğanı piyaz doğruyorum biraz limon dilimi yağlı kağıda onuda folyaya sarıyorum pişiriyorum enson üstünü açıp kızartıyorum .küçükse balık tepsinin altına yağ damlatıp siliyorum bir kaşık mısır unu ile harmanlayıp tekrar soğan limon dilimi fırın da pişiriyorum :) inşallah yardımcı olmuşumdur.
ızgarada fırında her türlü yapılarbilir
istersen facebooktan dukan diyet tariflerine girip albümlerine bi göz at bi sürü tarif var ben çok destek alıyorum tarif için süper bi yer mutlaka bakılmalı
merhaba
başladığından beri seni takip ediyorum,tabiii diğer arkadaşlarımıda
bişey sorcam,neden hala tartılmadın.ben olsam çatlardım
bir tartlsana şimdiyekadar belki 2 kg vermişsindir belkide
yoğurdu ewde mayalayabilir miyim gusel olur mu dersiniz
Selam kızlar :)
Bu sabah uyandım erkenden, kendime dukan ekmeğimi yaptım. Atak günümdeyim hala ama olsun ben gene de yaptım 4 yumurta, lor peyniri, dereotu, maydanoz, kabartma tozu, süt ve yulaf kepeği azcık da tuz kullandım. Çok güzel bir ekmeğim oldu. Fırından çıktığında bile doyurdu görüntüsü. O ekmekle, omletimi yedim. Omletime de 3 yumurta akı, azcık lor, az dereotu, az maydanoz ve tuz katmıştım. İncecik bir dilim ekmek, bitki çayı ve omlet doyurdu beni.
Artık omletlerde yumurta sarısı kullanmıyorum, kullansam da sadece bi yumurta sarısı anca..
Neysecime öğlen için 4 kaşık yağsız yoğurda çok az dereotu kıydım, minnacık bi diş sarımsak rendeledim, kuru nane ve pul biber ekledim, bi tutamcık da tuz tamamdır.. Yanında bi minicik dilim ekmek ve lor ikram ettim kendime
Tabi ki bi büyük kupa bitki çayı içtim. Çok şükür bu öğünü de atlattık. Doyurucuydu ve güzeldi. 6 kaşık yulaf kepeği kullanmıştım ekmeğimde. 10 dilim ekmek çıktı. İnce dilimler tabi. Günlük yulaf kepeğini aldım. Ekmeğe yarın devam edicem bugünlük yulaf kepeği yani ekmek sayfasını kapadım ama kızlar bu ekmeği tavsiye ederim, ben çok sevdim. Lor falan da koydum içine saman gibi falan değil gayet güzel tuzlu kek bildigiğiniz
Hazır sütle yapmayacak mısın sonuçta, yağ oranları aynı olmuyor mu sütle yoğurdun? Diyet yoğurt kullanıyorum sütle aynı değeri. Fiyat da fark etmiyor ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir. Eğer fark varsa tarifini alıp da biz de maya atalım
arkadaşlar teşekkür ederm hamsi alıcam diğer balıkları sewmiorum onuda yağda kızartmayı sewrm ama ona benzemicek sanırım fırında kızartma gibi olmaz demi
arkadaşlar teşekkür ederm hamsi alıcam diğer balıkları sewmiorum onuda yağda kızartmayı sewrm ama ona benzemicek sanırım fırında kızartma gibi olmaz demi
arkadaşlar ben bugün başladım. tabi internetten araştırdığım dolma fikirlerle. cumartesi gidip kitabı alıcam.sitesinden hesaplattım 3 gün atak yapmam gerekiyor.bugün başlayan varsa bana haber etsin. kontrollü gidelim.