- 3 Ocak 2008
- 215
- 1
Bugün protein gunüm ve benhep aynı seyleri yemekten biktimfarkli birseyler yemek istiyorum yumurta krep offf başka fikri olan varmi?????
tost, sucuk, kıymalı börek bunlar geldi aklıma :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün protein gunüm ve benhep aynı seyleri yemekten biktimfarkli birseyler yemek istiyorum yumurta krep offf başka fikri olan varmi?????
Tostmu dedin ohh çıtir citir bir ekmekler sucuk ve sahanda az pişmiş yumurta .bugün kendimden geçtim. aslında aklımda birsey var ama onuda sarimsakli yoğurtla severim bugün sarımsak yiyemem Cilbir ,yani kaynayan suya kırılmış yumurtalar üstüne sarmisakli yoğurt ve azicicik yağla bir sos ama bugün sarımsak yememem lazım belki aksama yaparım bir çiftlik dolusu tavuk yemiş gibi hissediyorum kendimi. Ve nedense bugün hay diyetinede ... diye başladım güne ben bu hafta sonlarını gercekten hiç sevmiyorum bütün düzenim bozuluyortost, sucuk, kıymalı börek bunlar geldi aklıma :44:
Tostmu dedin ohh çıtir citir bir ekmekler sucuk ve sahanda az pişmiş yumurta .bugün kendimden geçtim. aslında aklımda birsey var ama onuda sarimsakli yoğurtla severim bugün sarımsak yiyemem Cilbir ,yani kaynayan suya kırılmış yumurtalar üstüne sarmisakli yoğurt ve azicicik yağla bir sos ama bugün sarımsak yememem lazım belki aksama yaparım bir çiftlik dolusu tavuk yemiş gibi hissediyorum kendimi. Ve nedense bugün hay diyetinede ... diye başladım güne ben bu hafta sonlarını gercekten hiç sevmiyorum bütün düzenim bozuluyor
içine minik mantar ve kırmızı biber parçaları konulmuş kaşarlı omleti denediniz mi pizza gibi oluyorrrr
Selam cnm,
ben hep kabızlık sorunu çekiyorum, diyet henüz etkilemedi 10 gun oldu başlayalı.. öncelikle çok geçmiş olsun...
nerede oturuyorsun, ben goji berry buldum istanbulda, istersen sana yollayayım?
biraz diyeti bozmak da olsa sabahları açkarnına 2-3 kuru kayısı ve yanında 350-400ml ılıksu (gerçekten oda sıcaklığı değil, ılık olması önemli, içebildiğince sıcak) içebilirsin, bende işe yarıyor ancak aç olmak,ılık su içmek ve sonrasında 1 saat kadar bi şey yememek önemli ki o kayısılar hazmedilsin tek başlarına..
ya da ilaç kullanmak ister misin bilmem ama eczanede tozlar var bununla ilgili.. ama söylemeliyim ben kayısıdan gördüğüm etkiyi hiç bi şeyden görmedim :) bi de prebiyotik yoğurtları deneyebilirsin...
bu işi çözmen çok önemli.. çok ciddi sorunlar yaratabilir..
çok farklı yöntemler deneyen arkadaşlar var yemekten önce 2-3 küçü+k acı biber turşusu yesen, bu ishal bile yapıyor
yine kayısı vekuru siyah erik ten faydalananlar var
ilaçlar var
ve form çaylarıda laksatif görevi görüyor. akşam yemeğinin üstüne yarım saat yürü
yürüyüş barsakları çalıştırır.(Narkozlu ameliyat sonrasında felç olan barşakları yürüyüşle aktif hale getiriler bilirsimniz)
kabızlığa başlangıçta müsade etmemek lazım, kanamalar başladıysa hemoroidde başlattınız demektir.
benzer bir diyeti eşim 25 yıl önce deneyim hemoroid oluşturmuştu ne yazıkki, ameliyat olmak zorunda kaldı.
seyir evresinde daha çok lifli sebze çeşitlerini tüketmenizde faydalı olacaktır
çok geçmiş olsun . dilerim kısa sürede atlatırsınız sıkıntılarınızı
Ii aksamlar herkese arkadaslar bı sorum olacak ti bilgi verirseniz sevinirim. Ben iki gun üst üste p s yaptım. Yarın kalorilerine dikkat ederek p yapsam olurmu sizce çok feci mı deldim dukani? cevaplarinizi bekliyorum
Çok TSK ederim icim rahatladı bu aralar çok kaçamak yapmaya başladım zaten sinir oluyorum kendime. bir ay oldu arada geliyorlar böyle durduramiyorum kendimibende bi kaç kere öyle yapmıştım bi sorun olmaz merak etme sen yarın devam et p gününden canım...
ben güçlendirmedeyim canım sen benim kaçamaklarımı görsen hep eşim yüzünden çokoprens yedim yaa bıktım valla öyle şeyler görmek istemiyorum sinirim bozuluyor..seyirde atakta hiç böyle şeyler olmadı şimdi neden böyle bilmiyorum deliricem resmen allhtan kilomda değişklik olmuyor =)))Çok TSK ederim icim rahatladı bu aralar çok kaçamak yapmaya başladım zaten sinir oluyorum kendime. bir ay oldu arada geliyorlar böyle durduramiyorum kendimi