- 20 Eylül 2011
- 1.047
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarr;
gurmenetten yulaf kepeği istemiştim ben, bugün geldi... (Ru-sheim yulaf kepeği). bunu kullanan var mı? memnun musunuz?
kızlarr;
gurmenetten yulaf kepeği istemiştim ben, bugün geldi... (Ru-sheim yulaf kepeği). bunu kullanan var mı? memnun musunuz?[/QUO
]
Çoğunluk bu markayı kullanıyor. Güzel lezzetli ama gerçekten yurt dışındakilerle aynı emin olamıyoruz.
Slm arkadaşlar bugun atakta 6. Gunum ...sabah tartıldıgımda suana kadar toplam gıden rakam 3.100 kg ..inş. 5 gun içindede bı bukadar gıder..öpuyorum azmınız bol olsun
teşekkür ederim canım kitap yok bende pazar günü migrosa kitabı bakmaya gittim fakat kepekti lait ürünlerdi derken kitabı unuttum burayı okumakla şimdilik idare ediyorum bakalım.Bugünkü menüm ise kahvaltıda soğanlı lorlu omlet yulaf kepeğinden ekmek gibi puaça gibi birşey birde yeşil çay birazdanda tavuk haşlayıp yoğurtlu fırında pişiricem.Sirkeyi 20 gündür kullanıyorm soğanlı suya ise dün başlamıştım 1000 e yakın sayfa okudum sirke ve soğan selbest gibi geldi bana yasaksa bırakabilirim içmeside aç karna çok zordu zaten.İlgine tekrar teşekkür ederim canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/dukan-diyeti-yasanmis-bir-diyet-hikayesi-6830.html
kesinlikle okunası bir yazı : )
Sen iyisin canim yine. Ben naapiyim 11 kasimda basladim ve hala bu Sabah 2 kilo gitmis gorunuyor kitabi aldim dün 3 buçuk km yürüdüm kostum daha başlıcam bilmiyorum benim kilolarında gr gr gidecek sanırım daha cooook çalısmam lazım cooookyapmayin bayanlar sakin bozmayin diyetinizi
ben 16 kasim basladim 64.5 le 3 gun once kadar 61 dim simdi ise 61.5 olmusum neden bilmiyorum ama elimden geleni yapmaya calsiiyorum burda olmak ve yazilanlari okumaksa beni cok motive ediyor sizler cok hizli veriyorsunuz bense daha yeni basladim ve yavas yavas gidiyor sizler diyeti birakirsaniz benim gibiler napsin
lutfen birbirimize destek olalim ve bu kilolardan insallah kurtulalim en kisa zamanda
Sen iyisin canim yine. Ben naapiyim 11 kasimda basladim ve hala bu Sabah 2 kilo gitmis gorunuyor kitabi aldim dün 3 buçuk km yürüdüm kostum daha başlıcam bilmiyorum benim kilolarında gr gr gidecek sanırım daha cooook çalısmam lazım cooook
Sen iyisin canim yine. Ben naapiyim 11 kasimda basladim ve hala bu Sabah 2 kilo gitmis gorunuyor kitabi aldim dün 3 buçuk km yürüdüm kostum daha başlıcam bilmiyorum benim kilolarında gr gr gidecek sanırım daha cooook çalısmam lazım cooook
günaydınnnnnnnnnn
wawwwwwww, güne harika bir yazı ile başladım vallahi, eline sağlık desendesen.... nede güzel anlatmışsınnn
ben tartılmadım bu sabah, yarın artı 7li bir rakam görmek istiyorummmm
ama dün spor yapamadım, kömür taşırken belim acıdı azcık, zaten ayda yılda bir taşıyorum ondada ağır geldi galiba inşallah daha aağrımaz dün çok kötüydü, burada merkezi sistem ev çok az ve doğalgaz yok, bizim evimizde kat kaloriferli ve ben yakıyorum ((((((