Düğününüz için değişik fikirler

burcuoktay2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2010
17
0
36
İzmir
KIZLAR HERKES DÜĞÜNÜ COK GUZEL VE DİLLERE DESTAN OLSUN VE BUNUN İÇİN BİR SÜRÜ FİKİRİ VARDIR SUNU SÖYLE BUNU BÖYLE YAPALIM DERİZ ÖRNEGİN KİMİ ANI DEFTERİ KOYAR KİMİ SLAYT GÖSTERİSİ YAPAR KİMİ BALON UCURUR SİZİNDE BÖYLE DEĞİŞİK FİKİRLERİNİZ VARMI YADA EWLENEN ARKADASLAR BÖYLE DEĞİŞİK SEYLER YAPTINIZ MI HADİ BİRAZ YARDIMLASALIM KİM BİLİR NE FİKİRLER CIKACAK:dance::dance::dance::teytey:

canım güzel konu tam benlik teşekkürler...benim kır düğünü olacak nasipse..26 haziran 2011de.biz şöyle yapıcazz..15tane bayan servis elemanı var düğün yerine ait.herbirinin eline 2tane beyaz güvercin olacak..bizim de aynı şekilde..tam salona girerken hep beraber uçurucaz güvercinleri..düşünsene gökyüzü bembeyaz olucak :teytey:

Canım bak o fikirde guzelmıs bide bana söyle bi fikir verende oldu 2 kız 2 erkek 4 kucuk cocuk düşün bunlardan kız olanı gelınlık erkek olanlarıda damatlık giyiyor kızın biri damadın elını erkegın biri senın elını tutuyor diğer ikiside arkanda gelınlıgını tutuyorlar ve yanda olanlar etrafa kucuk bi sepete koydugun ciceklerin yapraklarını yada misafirlere guller atıyorlar bu da cok guzel bi fikir bence :)

Canım bak o fikirde guzelmıs bide bana söyle bi fikir verende oldu 2 kız 2 erkek 4 kucuk cocuk düşün bunlardan kız olanı gelınlık erkek olanlarıda damatlık giyiyor kızın biri damadın elını erkegın biri senın elını tutuyor diğer ikiside arkanda gelınlıgını tutuyorlar ve yanda olanlar etrafa kucuk bi sepete koydugun ciceklerin yapraklarını yada misafirlere guller atıyorlar bu da cok guzel bi fikir bence :)

hmm evett bu da güzel fikir neden olmasın yapılabilir yani..var mı başka aklna gelen değişik firiklerr canım?

Balonlarla ilgili var bir tane ama belkı duymusundur canım ben yinede diyim ucan balonlar varya onların ucuna 1 metre kadar ip baglayıp en ucuna maytap koyuyorsun herke senın istediğin bir anda o balonları maytapları yakıp havaya bırakıyor cok guzel görünüyo öle :):teytey:

benim eşim iranlı olduğu için düğünümüzde baya ilginç şeyler vardı kızlar..
1 düğün masası oluyor uğur getirdiğine inanılan şeyler oluyor üstünde çim ayna kuran mümkünse güvercin :)
nikah kıyılırkende çiftin üstünden bi örtü geriyolar o örtünün üstünden şekerleri birbirine sürtüyolar
nikah kıyıldıktan hemen sonra çitf birinin parmağına yüzük takıp yine birbirinin ağzına parmakla bal çalıyo :)

yine nikahtan sonra güvercinler özgür bırakılıyo salondan çıkarken :)

bi de misafir defteri var ... güzel kalın bi defter alınıp düğünde misafirler arasında dolaştırılıyor isteyen çitf hakkında bişiler yazıyor

benim düşündüğümü yapan varmı bilmiyorum ama bunu yapmak için ancak kır düğünü olması gerek. Eski türk filmlerindeki gibi allarla süslenmiş bembeyaz bir atın üstünde kırmızı kuşağın-başında kırmızı tülbentinle atın eyerinden eşin tutup yanında yürüyerek düğün mekanına o şekilde girilmesi güzel olurdu. çok nostaljik ve romantik bence:)

Hadi kızlar bi fikirde bendenopuyorumnanaktanDüğünde arabalara bağlanan havlulara bizim isimlerimizi ve düğün tarihimizi yazıp gelenlere teşekkürlerimizi ilettik herkes cok beğendi ve havlu fiyatına nakışı işlediler yani nakışa ayrıca bir para vermedik öpüyorum sizikaydirigubbakcemile5

benim de aklımda güzel bi fikir var bunu yapmayı düşünüyoruz,gelin alma olayını biliyorsunuz yani ben tam binadan çıkarken renkli balonları yukarıdan atmayı düşünüyoruz tabi baya bi balonla güzel renkli bi görünümm çıkıcak....

biz düğün deil nikah yapıcaz.o yüzden nikah salonunda nikahtan önce çalınması için karaoke şarkı söyleyip kaydedicez.erkek arkadaşım bana kenan doğulunu gel gelinim şarkısını bende ona gökselden senden başka şarkısını söylicem...bide murat evginin bir sarkısı var ben evleniyorum beraber onu söylicez...bu şarkılar çalınacak...gelin arabamız eski bir araba olacak...ucuna teneke kutu baglıcaz ve arabanın önünede gelinlikli bebek koymayı düşünüyoruz...

Back