• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğününde kolda renk eşitsizliği ?

Eskiden evde sürülen güneşsiz bronzlaştırıcular turuncumsu bir renk veriyordu. Çok uzun zamandır denemedim ama o şekilde yapmayı düşünüyorsanız önce bi görünmeyen yerinizde rengini denemedem komple sürünmeyin demeye geldim.

Yok yav deniz olsa bikaç saatte bile eşitlenir. Deniz yoksa sırf güneşle iki üç gün sürer bikaç ton atması koruyucu kullanmadığı sürece.
Ay koruyucu kullanmayıp kizardigini düşünsene felaket :skandal:cok beyaz tenliyse 15 spf 30 spf kullanır. Bence en iyisi şortu büstiyeri çekip balkonda güneşlenmek

Kızlar merhaba,
10 gün sonra düğünüm var. Gelinliğim askılı. Kol bacak için olan fondotenlerfen sürmeyi düşünüyorum. Bulaşma vs olur mu? Deneyen var mı?
Ayy benimde böyle bir anım aklıma geldi.bir arkadaşımı Biray gibi görmemiştim havalarda deniz havası değil.arkadasim öyle güzel bronzlasmis dedim sen nasıl böyle bronzlastin.bir krem markası satıyordu ozamanlar.iste ben bu kremi aldım sürdüm böyle oldum hemen banada yazdı.bende ozaman bir düğüne gidicem askılı elbise giyicem.dedim bunu süreyim bir gece önceden.onu çok güzel yedirmek gerekiyormuş.ben bunu sürdüm yattım.anam anam sabah bir kalktım kollarımda bacaklarımda parmak izleriiii.guzel yedirememisim kremi ama nasıl kötü bir görüntü anlatamam.aksamda düğün var.tabi hayal oldu askılı elbise giymek.ben öle parmak izleriyleriyle bir süre dolaştım.aman kremle yapacaksan güzel sur diyim

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Kol fondoteni deneyeceğiz artık. Bulunduğum yerde solaryum yok. Güneşlenmek için de düğğn öncesi misafirlerimizden dolayı şuan ortamım yok. Şu aşamada daha fazla yanmamak için gömlek giyiyorum uzun kollu.

Back