- 30 Mart 2022
- 55
- 66
- 18
- 27
- Konu Sahibi kiboshanim
-
Valla ister istemez oluyor havalar çok sıcakAmele yanığı mı oldun çen
Kaliteli, kalıcı, akma dağılma yapmayan bir fondöten al, üzerine saç spreyi sık.
Garantisi yok, bulaşabilir. Ne kadar var düğüne? Bikaç seans solaryuma falan mı girsen acaba?Valla ister istemez oluyor havalar çok sıcakyolda yürürken yanmışım. Gelinliğe eşimin damatlığına bulaşır mı falan diye de kara kara düşünüyorum
10 gün yaşadığım yerde küçük solaryum yokGarantisi yok, bulaşabilir. Ne kadar var düğüne? Bikaç seans solaryuma falan mı girsen acaba?
Deniz var mı diye sormuyorum10 gün yaşadığım yerde küçük solaryum yokBöyle de bi durum
normalde önermem ama böyle özel zamanlarda hayatda 1 -2 kere yapılırsa birşey olmaz emin olduğunuz merkezde solaryuma gidebilirsiniz en düşük ayarda maksat aradaki rengi kırmak için , sadece kollar gibi bölgesel uygulanabiliyorValla ister istemez oluyor havalar çok sıcakyolda yürürken yanmışım. Gelinliğe eşimin damatlığına bulaşır mı falan diye de kara kara düşünüyorum
O zaman askılı giyip tekrar yanın güneşte 10 güne kapanır aradaki fark10 gün yaşadığım yerde küçük solaryum yokBöyle de bi durum
Yok yav deniz olsa bikaç saatte bile eşitlenir. Deniz yoksa sırf güneşle iki üç gün sürer bikaç ton atması koruyucu kullanmadığı sürece.Kuaförde sürdür bence üzerine de sabitleyici sprey sıktır kuruyunca bulaşmaz. Bu kadar kasmayın bence. Zaten bulassa bile dikkat çekmez. Düğün bitince de kuru temizlemeye verirsiniz. Güneşte gezmekle en fazla 1 ton fark olur 3-4 fon fark etmez.
Arac kullanırken kolunu camdan sarkitanlardan misin sende :)Kızlar merhaba,
10 gün sonra düğünüm var. Gelinliğim askılı. Kol bacak için olan fondotenlerfen sürmeyi düşünüyorum. Bulaşma vs olur mu? Deneyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?