• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğününde kolda renk eşitsizliği ?

kiboshanim

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2022
55
66
18
27
Kızlar merhaba,
10 gün sonra düğünüm var. Gelinliğim askılı. Kol bacak için olan fondotenlerfen sürmeyi düşünüyorum. Bulaşma vs olur mu? Deneyen var mı?

Kuaförde sürdür bence üzerine de sabitleyici sprey sıktır kuruyunca bulaşmaz. Bu kadar kasmayın bence. Zaten bulassa bile dikkat çekmez. Düğün bitince de kuru temizlemeye verirsiniz. Güneşte gezmekle en fazla 1 ton fark olur 3-4 fon fark etmez.

Valla ister istemez oluyor havalar çok sıcak 😀 yolda yürürken yanmışım. Gelinliğe eşimin damatlığına bulaşır mı falan diye de kara kara düşünüyorum
normalde önermem ama böyle özel zamanlarda hayatda 1 -2 kere yapılırsa birşey olmaz emin olduğunuz merkezde solaryuma gidebilirsiniz en düşük ayarda maksat aradaki rengi kırmak için , sadece kollar gibi bölgesel uygulanabiliyor

Bende çok fena amele yanığı olmuştum :olamaz: dış çekimden önceki gün bi kaç saat denize gidince epey bi toparlamıştı. Varsa yaşadığınız yerde imkanınız denize tek seferde kapatıyo

Kuaföre gitmeyecek misiniz makjaya? Orda dekolte ve kol makyajı yapılıyor. Damatlığa bulaşıyor hem de sıcak havaysa o yüzden çok sıkı sıkı sürtünme damatlığa.

Otobronzan (güneşsiz bronzlaştırıcı) kullanmalısın. Güneşe gerek yok. Evde sürüyorsun kahverengi oluyorsun. Otobronzan yazıp arat, seçenekleri görürsün. Ben kullanmıştım daha önce ama markasını hatırlamıyorum ki önereyim. Zaten o zamandan bu zamana formüller gelişmiştir

Bacak fondötenleri bulaşma yapmıyor, çok tecrübe ettim sabun vb madde ya da ıslak mendille silinmediği sürece çıkmıyor.

Kuaförde sürdür bence üzerine de sabitleyici sprey sıktır kuruyunca bulaşmaz. Bu kadar kasmayın bence. Zaten bulassa bile dikkat çekmez. Düğün bitince de kuru temizlemeye verirsiniz. Güneşte gezmekle en fazla 1 ton fark olur 3-4 fon fark etmez.
Yok yav deniz olsa bikaç saatte bile eşitlenir. Deniz yoksa sırf güneşle iki üç gün sürer bikaç ton atması koruyucu kullanmadığı sürece.

Bir zamanlar Ajda Pekkanın reklamlarında oynadığı bir kapatıcı vardı Sprey şeklinde, bacaklara sıkılıyordu kollar için de olur herhalde araştırın isterseniz.

Bacak fondotenlerinin bulaşma yapmadigini soyleyen biliyorum. Bir bakın isterseniz.

Bu sicaklarda güneş kremsiz nasıl cikarsiniz. 😬 Ben evden cikmadan ustume boca edip bi de yanima aliyorum bir kaç saatte bir surunuyorum. 😂

Back