- Konu Sahibi oooDIDEMooo
-
Cnm samimi cevabın için teşekkür ederim :) Aslındanda kır bahçesi diye bir yerden de bahsedildiğini duydum Florya İbb Tesislerin ama görme fırsatım olmadı. Yan taraftaki yeşil alan üzerine kuruludur diye hayal ediyordum kır bahçesini :) Dediğin gibi taşların üzeriyse en iyisi havuz başı demektir.
Senin yazdığın fiyatlar ile yemek ücreti ve buna ilave olarak 1.500 civarı süsleme sanırım başka ek bişey varmı ödenen ? Bir de merak ettiğim sinevizyon için ekran var mı :)
Bende oturduğum yerden bilgi almaya çalışıyorum hey Allahım
Çok teşekkür ederim cnm cevabın için sana özel msj göndericektim ama mesaj sayım az olduğu için gitmedi.
Bu arada burası mekan olarak süper bir yer hem sahilde hem yeşillik içinde hem de havuzbaşı :) İnşallah çok güzel bir düğün olur Allah mutlu etsin ikinizi de.
çok güzelmiş.. inşallah herşey gönlünce olurbişey sorcaktım.. fotolarda sadece gelin masasını göstermiş.. oyun pisti falan büyük mü??
çok teşekkürler serenaacımamin cnm senide inşaallah herşey gönlünce olsun piste gelince zaten havuzbaşı düğünleri genelde yemekli olduğu için çok oynamalı olmuyor resmi koydum cnm ama çok geniş değil çünkü yemekli olarak daha çok düşünülmüş sanıırm mekan
cnm çok sağol, zahmet edip foto bile yüklemişsin.. mekan yemekli düğün için uygun, ama oynamak isteyen de yerim dar demeyip oynasın artık
Fotoğraflar çok güzel gözüküyor özellikle hem havuz başı hem beyaz- turkuaz konsept çok iyi durmuş...
Sizin de düğün fotoğraflarınızı merakla bekleyeceğim :)
Mutluluklar
geçen hafta kuzenimin düğünü vardı kır bahçesi salonuydu sanırım burası daha güzelmiş tek dezavantajı çok sık uçak geçmesi bence
Çok hoş bir mekan mutluluklar diliyorum.
Masal gibi bir yer özellikle gelin masasının olduğu bölüme bayıldım mutluluklar
herkesin düğününü yapmak isteyeceği yerlerden biri. mutluluklar diliyorum:)
herkesin düğününü yapmak isteyeceği yerlerden biri. mutluluklar diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?