• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünümüz Burda Olacak İnşaallah:)

Canım süper bi mekan inşallah düğünün de hayal ettiğin gibi geçer.

Bi de ben bişey sorcam şimdi bi mekanı tuttuk yemekli bi düğün için sadece gelenlerin yemek menü ücreti+ diğer giderler mi ödeniyo yoksa orayı o gün kiralamak için ayrıca bi bedel de ödeniyo mu?

Canım süper bi mekan inşallah düğünün de hayal ettiğin gibi geçer.

Bi de ben bişey sorcam şimdi bi mekanı tuttuk yemekli bi düğün için sadece gelenlerin yemek menü ücreti+ diğer giderler mi ödeniyo yoksa orayı o gün kiralamak için ayrıca bi bedel de ödeniyo mu?

amiiiiin canım inşaallah çok teşekkür ederim:16:
hem yok canım sadece seninde dediğin gibi kişi başı menu fiyatı+ kişi başı masa süsleme fiyatı ve etrafın süslenmesi için ücret ödeniyor bidaha mekan için ayrı bi ücret yok ama bu havuz başı düğünü için hafta içi 400 hafta sonu 500 kişi isteniyor yani hafta sonu yapıyorsun sen diyelim senin misafir sayın 300 kişi ise mecburen 500 kişi olarak ödüyorsun ücreti
başka sormak istediğin bişey olursa yardımcı olurum:9:

Teşekkür ederim canım sormak istediğim o kadar çook şey var ki aslında:97:Evlenmek yuva kurmak çok güzel ama hazırlıklar da aynı şekilde stresli bi de insan çok özenince seçenekler arasında o kadar kalıyo ki

Biz o kadar kalabalık olmayız başka bi yer tutucaz ama herhalde sistem her yerde diye düşünüyorum yer için ayrı bir bedel ödenmiyodur.

Teşekkür ederim canım sormak istediğim o kadar çook şey var ki aslında:97:Evlenmek yuva kurmak çok güzel ama hazırlıklar da aynı şekilde stresli bi de insan çok özenince seçenekler arasında o kadar kalıyo ki

Biz o kadar kalabalık olmayız başka bi yer tutucaz ama herhalde sistem her yerde diye düşünüyorum yer için ayrı bir bedel ödenmiyodur.

evet cnm doğru çok güzel ama bi okadarda stresli inşaallah herşey gönlünce olsun canım hem evet sanırım her yer aynıdır ayrı bi mekan ücreti ödenmez:9: mutluluklar diliyoruuummmm:16:

evet cnm doğru çok güzel ama bi okadarda stresli inşaallah herşey gönlünce olsun canım hem evet sanırım her yer aynıdır ayrı bi mekan ücreti ödenmez:9: mutluluklar diliyoruuummmm:16:

Çok teşekkürler canım ben de sana bir ömür boyu mutluluklar diliyorum

:1:cnm çok yakında bende evleniyorum.ve heyecanını paylaşıyorum.hazırlıklarda kolay gelsn. Kusursuz Gelin die bir site var bana çok yardımcı oldu umarım seninde işne yarar.kolay gelsn :):3:

amiiiin canım hepimiz kusursuz olalım inşaallah:9: hem sağol canım benim bakacağım siteye:)

Havuzbaşı olması çok güzel hele de yazın olunca çokk güzel oluyo canım:nazar:

Cnm samimi cevabın için teşekkür ederim :) Aslındanda kır bahçesi diye bir yerden de bahsedildiğini duydum Florya İbb Tesislerin ama görme fırsatım olmadı. Yan taraftaki yeşil alan üzerine kuruludur diye hayal ediyordum kır bahçesini :) Dediğin gibi taşların üzeriyse en iyisi havuz başı demektir.

Senin yazdığın fiyatlar ile yemek ücreti ve buna ilave olarak 1.500 civarı süsleme sanırım başka ek bişey varmı ödenen ? Bir de merak ettiğim sinevizyon için ekran var mı :)
Bende oturduğum yerden bilgi almaya çalışıyorum hey Allahım :60:

Back