• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünümüz Burda Olacak İnşaallah:)

Cnm samimi cevabın için teşekkür ederim :) Aslındanda kır bahçesi diye bir yerden de bahsedildiğini duydum Florya İbb Tesislerin ama görme fırsatım olmadı. Yan taraftaki yeşil alan üzerine kuruludur diye hayal ediyordum kır bahçesini :) Dediğin gibi taşların üzeriyse en iyisi havuz başı demektir.

Senin yazdığın fiyatlar ile yemek ücreti ve buna ilave olarak 1.500 civarı süsleme sanırım başka ek bişey varmı ödenen ? Bir de merak ettiğim sinevizyon için ekran var mı :)
Bende oturduğum yerden bilgi almaya çalışıyorum hey Allahım :60:

rica ederim cnm ne demek seve seve:9:
hem evet dediğim gibi yeşil bi zemin olmadığı için dediğin gibi havuz başı:):
canım süslemer kişiye göre değişiyor ama 1.500 den bayağı fazla tuttu bizim cnm bide istersen perde var cnm

Çok teşekkür ederim cnm cevabın için sana özel msj göndericektim ama mesaj sayım az olduğu için gitmedi.

Bu arada burası mekan olarak süper bir yer hem sahilde hem yeşillik içinde hem de havuzbaşı :) İnşallah çok güzel bir düğün olur Allah mutlu etsin ikinizi de.

Çok teşekkür ederim cnm cevabın için sana özel msj göndericektim ama mesaj sayım az olduğu için gitmedi.

Bu arada burası mekan olarak süper bir yer hem sahilde hem yeşillik içinde hem de havuzbaşı :) İnşallah çok güzel bir düğün olur Allah mutlu etsin ikinizi de.

amin cnm inşaallah çok güzel olur:9: bende size mutluluklar diliyorum cnm benim herşey gönlünce olsun inşaallah:16:

çok güzelmiş.. inşallah herşey gönlünce olur :16::16: bişey sorcaktım.. fotolarda sadece gelin masasını göstermiş.. oyun pisti falan büyük mü??

çok güzelmiş.. inşallah herşey gönlünce olur :16::16: bişey sorcaktım.. fotolarda sadece gelin masasını göstermiş.. oyun pisti falan büyük mü??

çok teşekkürler serenaacım:9: amin cnm senide inşaallah herşey gönlünce olsun piste gelince zaten havuzbaşı düğünleri genelde yemekli olduğu için çok oynamalı olmuyor resmi koydum cnm ama çok geniş değil çünkü yemekli olarak daha çok düşünülmüş sanıırm mekan

Eklentiler

• $17-07-08_-tile.jpg
    $17-07-08_-tile.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 45
çok teşekkürler serenaacım:9: amin cnm senide inşaallah herşey gönlünce olsun piste gelince zaten havuzbaşı düğünleri genelde yemekli olduğu için çok oynamalı olmuyor resmi koydum cnm ama çok geniş değil çünkü yemekli olarak daha çok düşünülmüş sanıırm mekan

cnm çok sağol, zahmet edip foto bile yüklemişsin.. mekan yemekli düğün için uygun, ama oynamak isteyen de yerim dar demeyip oynasın artık :23:

hepinize çok teşekkür ederim kızlar beğenmeniz çok mutlu etti beni :9: daha güzelleri sizin olsun inşaallah :16: speedy-gonzales, GamzeLim, aycan77,derfat, sadrain, _PuppE_, almor, nur_dan, EzgSmd, gaydirigubbak, mrvmerve, SweetSeptember, candiceee, kale07, GAMZEMISRA, ladybirddd,YAPIRESSAMI

Son düzenleme:
Fotoğraflar çok güzel gözüküyor özellikle hem havuz başı hem beyaz- turkuaz konsept çok iyi durmuş...
Sizin de düğün fotoğraflarınızı merakla bekleyeceğim :)
Mutluluklar:71:

Fotoğraflar çok güzel gözüküyor özellikle hem havuz başı hem beyaz- turkuaz konsept çok iyi durmuş...
Sizin de düğün fotoğraflarınızı merakla bekleyeceğim :)
Mutluluklar:71:

çok teşekkür ederim phoenix'cim bizim konsept rengimiz beyaz olacak inşaallah beyaz çiçekler ve yeşil yapraklar:16: beğenmene çok sevindim cnm çok sağol:9:

geçen hafta kuzenimin düğünü vardı kır bahçesi salonuydu sanırım burası daha güzelmiş tek dezavantajı çok sık uçak geçmesi bence

Masal gibi bir yer özellikle gelin masasının olduğu bölüme bayıldım mutluluklar :nazar:

geçen hafta kuzenimin düğünü vardı kır bahçesi salonuydu sanırım burası daha güzelmiş tek dezavantajı çok sık uçak geçmesi bence

Çok hoş bir mekan mutluluklar diliyorum. :71:

Masal gibi bir yer özellikle gelin masasının olduğu bölüme bayıldım mutluluklar :nazar:

çok teşekkür ederim NzLevet uçak geçiyor ama bizim havuz başı tarafına yakın geçmediği için seside gelmedi rahatsızlıkda vermedi kır bahçesini hemen hemen tam üstünden geçiyor o yüzden ses rahatsızlık vermiş olabilir cnm..

almorcum çok sağol cnm amin inşaallah

ecm evet benimde ilk gördüğümde en beğendim yer orası olmuştu havuzla kaplı dört bir yanı çok teşekkürler güzel yorumlarınız için kızlar:16:

Back