düğünümü nerde yapacağıma karar veremiyorum :(

gokceozdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2010
6
0
36
İstanbul
merhaba,
haziran ayı için düğün planımızı yapmaya başladık , gelinlik ev falan her şeyin kararı verildi. ama hala düğünümü yapabileceğim güzel bir yer bulamadım. Liman Lokantası'nın düğün paket fiyatlarının yemek ve limitsiz içki dahil 100 tl olduğunu öğrendim. manzarasına zaten diyecek bir sözüm yok. Liman Lokantası'nda düğün yapan var mı ?

gayet güzel bir mekan seninde içine sindiyse maddiyat anlamındada uyuyorsa burda yapabilirsin düğününü daha fazla düşünme derim ben bir an önce ayarlayın burayı

gayet güzel bir mekan seninde içine sindiyse maddiyat anlamındada uyuyorsa burda yapabilirsin düğününü daha fazla düşünme derim ben bir an önce ayarlayın burayı

bugün yeri bakmaya ve görüşmeye gittik nişanlımla , çok beğendik anlatılanlardan resimlerden çok daha güzel bir yermiş ... o boğaz manzarası anlatılır gibi değil ...
düğünümüzü liman'da yapmaya kesin kararımızı verdik , teşekkürler yorumun için ayrıca

Merhaba,

Liman Lokantası bence süper bir fikir, manzarasıyla, yemek ve servis kalitesi ile düğün organizasyonunu yapabileceğin bir mekan.

Kuzenim evlendi ve çok keyifli vakit geçirdik, herkes çok ilgiliydi zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Fiyatlarıda makul her talebe göre değişik fiyat seçenekleri sunuyor.

Şimdiden hayırlı olsun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…