Şunu anlamıyorum hiç, düğün sevmiyorsanız ve bu sebeple kimsenin düğününe gitmediyseniz neden nikahla yetinmiyorsunuz?
Bende düğünlerden nefret ederim hiç sevmem ve hiç bir zaman öyle bir hayalim de olmadı bana saçma geliyordu ve hayalim en samimi arkadaşlarla ufak bir gece eğlencesiydi.
Fakat bizde erkek tarafının ilk düğünü olduğundan beni ikna ettiler mecbur düğün yapıyoruz. Ama ben gitmediğim kimseden gelmesini beklemiyorum. Ben sıcak, samimi olduğum en yakınlarım gelsin mutluluğumuzu paylaşsın yeter diyorum.
Annemin ben gittim çağıralım dediklerini bile beklemiyorum açıkçası. Ki samimi olmadığım da gelmesin umurumda da dğil. Benim kuzenlerim, teyzelerim amcalarım fln yeter bana. En sevdiğim arkadaşlarım gelsin eğlenirim zaten. Düğününe bile gitmediğin dıdının dıdısı gelse ne gelmese ne?
Yani beklentini anlayamadım. Bu işler de biraz karşılık vardı, beklentinin olması bunu bu kadar takmanı anlayamadım. Ben eylülde yapıyorum düğünü rahatım gelmeyen gelmesin diyorum, zaten düğün sevmem ben de gitmedim kimseninkine beklemeye hakkım yok dedim geçtim. Şimdiden bu kadar takmanı anlamadım, düğün sevmeyip düğün yapmanı da anlamadım. Madem düğün önemliydi senin için gidecektin yani. Kendim yapar eğlenirim elaleminkini sevmem demen tuhaf geldi