Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düğün 5 kişi ile de olur 10 kişi ile de olur 100 kişi ile de olur. Bizimde akrabalarla prob vardı eşimin ailesi izmirdeydi bi ankara bi izmirde oldu ankarada 100 kişi izmirde 150 falan oldu . Çok da gzl oldu. CK büyük bir mekan tutmazsiniz göze carpmaz. Elalem takılan takiyi getirip takmiyor. Benim eşimin taktiklari zaten fazlaydi trabzon seti taktı 10 bilezik künyeler inci takımı vs vs ailem de eşimin ailesi de taktı zaten doldum. Önemli olan mutluluk kimseyi dert etme . Kimse demicek yıllar sonra aa az kişi geldi diye .Mrb kızlar dert mi değil mi bilmiyorum ama son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. Seneye düğünüm olcak ama içimde hep bi korku düğünüme çok az kişi gelicek ve gelenlerede rezil olucam gibi. Babamın tarafından akrabalarla samimi değiliz hatta hiç gorusmuyoruz ama küste değiliz sadece annemle konusmuyorlar benle bi sorunları yok. Zamanında hepsinin dugunune gittik acaba onlar şimdi gelir mi? Bide annemin rahatsizligindan dolayi pek fazla kişiyle gorusmuyoruz ama küste değiliz. Zamanında babam çok kişinin dugunune gitti halada gidiyor annemle biz hiç gitmeyiz malesef.ben dugunlerde çok sıkılıyorum elimde değil bu yüzden gitmiyorum.Sizce babamın gittiği kişiler düğünüme gelir mi? Bide oğlan tarafina ve gelenlere rezil olmamam için en az kaç kişi gelmeli lütfen beni rahatlatan şeyler yazın düşündükçe kasiliyorum Birde merak ettiğim takı olayı.Yanlış anlamayın ben çok maddiyatci bi insan değilim ama çevremdekilerin konuşmalarına çok takarim.. Sizce en az kaç tane takı gelmeli aaa ne kadar az geldi dememeleri için?
Mrb kızlar dert mi değil mi bilmiyorum ama son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. Seneye düğünüm olcak ama içimde hep bi korku düğünüme çok az kişi gelicek ve gelenlerede rezil olucam gibi. Babamın tarafından akrabalarla samimi değiliz hatta hiç gorusmuyoruz ama küste değiliz sadece annemle konusmuyorlar benle bi sorunları yok. Zamanında hepsinin dugunune gittik acaba onlar şimdi gelir mi? Bide annemin rahatsizligindan dolayi pek fazla kişiyle gorusmuyoruz ama küste değiliz. Zamanında babam çok kişinin dugunune gitti halada gidiyor annemle biz hiç gitmeyiz malesef.ben dugunlerde çok sıkılıyorum elimde değil bu yüzden gitmiyorum.Sizce babamın gittiği kişiler düğünüme gelir mi? Bide oğlan tarafina ve gelenlere rezil olmamam için en az kaç kişi gelmeli lütfen beni rahatlatan şeyler yazın düşündükçe kasiliyorum Birde merak ettiğim takı olayı.Yanlış anlamayın ben çok maddiyatci bi insan değilim ama çevremdekilerin konuşmalarına çok takarim.. Sizce en az kaç tane takı gelmeli aaa ne kadar az geldi dememeleri için?
Mrb kızlar dert mi değil mi bilmiyorum ama son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. Seneye düğünüm olcak ama içimde hep bi korku düğünüme çok az kişi gelicek ve gelenlerede rezil olucam gibi. Babamın tarafından akrabalarla samimi değiliz hatta hiç gorusmuyoruz ama küste değiliz sadece annemle konusmuyorlar benle bi sorunları yok. Zamanında hepsinin dugunune gittik acaba onlar şimdi gelir mi? Bide annemin rahatsizligindan dolayi pek fazla kişiyle gorusmuyoruz ama küste değiliz. Zamanında babam çok kişinin dugunune gitti halada gidiyor annemle biz hiç gitmeyiz malesef.ben dugunlerde çok sıkılıyorum elimde değil bu yüzden gitmiyorum.Sizce babamın gittiği kişiler düğünüme gelir mi? Bide oğlan tarafina ve gelenlere rezil olmamam için en az kaç kişi gelmeli lütfen beni rahatlatan şeyler yazın düşündükçe kasiliyorum Birde merak ettiğim takı olayı.Yanlış anlamayın ben çok maddiyatci bi insan değilim ama çevremdekilerin konuşmalarına çok takarim.. Sizce en az kaç tane takı gelmeli aaa ne kadar az geldi dememeleri için?
aynen benimde yalnız değilmişim pehhBenim düğünümde benim tarafımdan bir ben vardım