Düğünüme kimse gelmezse?

Sen davetiye gönder...kk cak geliriz, doldururuz düğününü :21:

Evlenmeyi düşünen kızlar, davet edildikleri düğünlere giderek insan biriktirmeli.

Evlilik düşünmüyorsunuzdur, kimsenin düğününe de gitmezsiniz o zaman. Bu mantıklı. Ama dediğim gibi, evlilik düğün dernek hayalleri olanlar, başkalarının düğününe mutlaka gitmeli. Düğünlere gitmem diyen kızlara duyurulur :)

Mrb kızlar dert mi değil mi bilmiyorum ama son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. Seneye düğünüm olcak ama içimde hep bi korku düğünüme çok az kişi gelicek ve gelenlerede rezil olucam gibi. Babamın tarafından akrabalarla samimi değiliz hatta hiç gorusmuyoruz ama küste değiliz sadece annemle konusmuyorlar benle bi sorunları yok. Zamanında hepsinin dugunune gittik acaba onlar şimdi gelir mi? Bide annemin rahatsizligindan dolayi pek fazla kişiyle gorusmuyoruz ama küste değiliz. Zamanında babam çok kişinin dugunune gitti halada gidiyor annemle biz hiç gitmeyiz malesef.ben dugunlerde çok sıkılıyorum elimde değil bu yüzden gitmiyorum.Sizce babamın gittiği kişiler düğünüme gelir mi? Bide oğlan tarafina ve gelenlere rezil olmamam için en az kaç kişi gelmeli lütfen beni rahatlatan şeyler yazın düşündükçe kasiliyorum :KK43: Birde merak ettiğim takı olayı.Yanlış anlamayın ben çok maddiyatci bi insan değilim ama çevremdekilerin konuşmalarına çok takarim.. Sizce en az kaç tane takı gelmeli aaa ne kadar az geldi dememeleri için?
Düğün 5 kişi ile de olur 10 kişi ile de olur 100 kişi ile de olur. Bizimde akrabalarla prob vardı eşimin ailesi izmirdeydi bi ankara bi izmirde oldu ankarada 100 kişi izmirde 150 falan oldu . Çok da gzl oldu. CK büyük bir mekan tutmazsiniz göze carpmaz. Elalem takılan takiyi getirip takmiyor. Benim eşimin taktiklari zaten fazlaydi trabzon seti taktı 10 bilezik künyeler inci takımı vs vs ailem de eşimin ailesi de taktı zaten doldum. Önemli olan mutluluk kimseyi dert etme . Kimse demicek yıllar sonra aa az kişi geldi diye .

Benim düğünüme annem babam teyzem kardeşim dışında akraba sıfatından kimse katılmadı. Aile dostlarımız, benim ve kardeşimin yakın arkadaşları geldi. Toplamda 1 masa ettik ancak.
Bunun lafını yapanı duymadım, ha teyzeler amcalar çok sever konuşmayı boşver konuşsunlar. Millet göbek attı ben iki döndüm baktım eşim arkadaşlarıyla rakı içiyor hooop bensiz ha dedim rakı içtim amaaan banane be, düğün benim koca benim.

Mrb kızlar dert mi değil mi bilmiyorum ama son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. Seneye düğünüm olcak ama içimde hep bi korku düğünüme çok az kişi gelicek ve gelenlerede rezil olucam gibi. Babamın tarafından akrabalarla samimi değiliz hatta hiç gorusmuyoruz ama küste değiliz sadece annemle konusmuyorlar benle bi sorunları yok. Zamanında hepsinin dugunune gittik acaba onlar şimdi gelir mi? Bide annemin rahatsizligindan dolayi pek fazla kişiyle gorusmuyoruz ama küste değiliz. Zamanında babam çok kişinin dugunune gitti halada gidiyor annemle biz hiç gitmeyiz malesef.ben dugunlerde çok sıkılıyorum elimde değil bu yüzden gitmiyorum.Sizce babamın gittiği kişiler düğünüme gelir mi? Bide oğlan tarafina ve gelenlere rezil olmamam için en az kaç kişi gelmeli lütfen beni rahatlatan şeyler yazın düşündükçe kasiliyorum :KK43: Birde merak ettiğim takı olayı.Yanlış anlamayın ben çok maddiyatci bi insan değilim ama çevremdekilerin konuşmalarına çok takarim.. Sizce en az kaç tane takı gelmeli aaa ne kadar az geldi dememeleri için?

Sizin taraftan en az 500 kişi gelir ağırlığınca da altın takarlarsa rezil olmazsın.

500 değil 450 olur, ağırlığından 2-3 kilo eksik altın olur bittin. Ömür boyu toplum içine çıkma derim...

hic uzulme canim cok kisinin gelmesi iyi degil hele problem cikaracak kisiler hic gelmesin dugunde kavga cukaracak hic gelmesin benin dugununde cok kisi gelmedi hele annemin gittigi kisilerin cogu gelmedi ana sakin huzurlu bir dugunum oldu cok eglendik

bence nikah yap kurtul düğün işinden eğer ailen gittiyse samimi olduğu kişiler gelir . artık bekar çocuğu kalmayan gelmiyor çünkü =) düğünler nikahlar eskisi gibi dolup taşmıyor takılar da öyle canım hep 50 100 gram altın takılıyor artık sadece amca hala dayı tezde dede abi ne takıyorsa onlar takıyor abim yeni evledi çok alabalık bir nikahtı ama pek bir şey birikmedi

Nikah yaptık izdiham oldu :)
Ama bizim akrabalar degildi yani.
Megersem belediyenin full günü full saatleriymiş.
Hayretler ettik
Siz de öyle mi yapsanız

Seneye kim ole kim kala daha 1sene var. Gelirler baban gitmis. Rezil olmazsin Insallah niye olasin. Dusunme boyle seyler.

Cenazalere ağlama ekibi, düğünlere oynama ekibi gönderiyoruz. Facebook'ta beğenileri çoğaltıcı beğeni ekibimiz de mevcut. Müracaat için no:... :))

Şaka bir yana ne kadar kişi gelecekse salonu o kadar boyutta tutarsınız. Hatta yemekli, pahalı düğünlere az kişi makbul oluyor. "Şekerim ben öyle her önüme geleni çağırmadım bu özel düğünüme. Belirli sayıda seçilmiş kişiler vardı sadece" diye hava bile atarsın. :)

Bencede nikah yap kurtul hem gereksiz bence düğün yaa. Benim de eşim ilk olduğundan kv ve kp düğün istediler. Ben ikna edemedim. Düğüne bizden kimse gelmez dedim onlar da bizdende nikaha kimse gelmez dedi ki akrabalar hep trabzon eskişehirde olduğundan nikaha kalkıp gelmezler dediler. Düğün yaptık mecburen. Idare ederdi kalabalık herkes iyiydi diyor ama o kadar yaygaraya bence azdı :p
Benimde kınam çok kalabalıktı kadınlar arasında olduğundan çağırdığımiz hemen hemen herkes vardı. Kına ve düğünümde aynı takı toplandı diyebilirim yani :-)

En temizi nikah yap hem masrafsiz hemde çok göze batmaz.

Benimde düğünüm için içimde kalan tek sey salak kameraman hiç eşimle beni çekmemiş yaa okadar da oynadım yaa :-) doğru düzgün hiç çekmemiş hele sona doğru baya da güzel oynadım arkadaşlarımla. Gıcık yaa. :mad:

Istanbul anadolu yakasındaki kına gecelerine gelirim oynamaya kalkarım ortada dönerim organizasyonlara yardımcı olurum. Davetiyelerinizi çekinmeden yollayiniz efenim. :-D :p

Bende seninle ayni endiseyi yasiyorum.biz cagrildigimiz her dügüne gittik.abim iki kere evlendigi icin takilari topladigi icin artik benimkine kimse gelmez gibi geliyor

Babami da kaybettik yasasaydi onun hatırına gelen cok olabilirdi bekleyip gorecegim artik

X