Kasilacak bir sey yok, dugun sizin eglenecek olan sizsiniz.Mrb kızlar dert mi değil mi bilmiyorum ama son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. Seneye düğünüm olcak ama içimde hep bi korku düğünüme çok az kişi gelicek ve gelenlerede rezil olucam gibi. Babamın tarafından akrabalarla samimi değiliz hatta hiç gorusmuyoruz ama küste değiliz sadece annemle konusmuyorlar benle bi sorunları yok. Zamanında hepsinin dugunune gittik acaba onlar şimdi gelir mi? Bide annemin rahatsizligindan dolayi pek fazla kişiyle gorusmuyoruz ama küste değiliz. Zamanında babam çok kişinin dugunune gitti halada gidiyor annemle biz hiç gitmeyiz malesef.ben dugunlerde çok sıkılıyorum elimde değil bu yüzden gitmiyorum.Sizce babamın gittiği kişiler düğünüme gelir mi? Bide oğlan tarafina ve gelenlere rezil olmamam için en az kaç kişi gelmeli lütfen beni rahatlatan şeyler yazın düşündükçe kasiliyorum
Oyy ne sirinsin senInsallah canım ben yeni üye oldum ankara da olupta gelmek isteyenlerin basimin üstünde yeri var :)
Takıyı üzerinize taktırmayın sizde, küçük sandığa koysunlar takıları, zarf ayarlayın, üstüne yazarlar isimlerini.Abimin sünnetini düşünüyorum çok kalabalıktı ama ozamanlar akrabalarla samimiydik bide hiç takı gelmezse diye endişelendiriyor. Altında parada gözüm yok ama rezil olma korkusu var.En ufak bi ima bi bakış en mutlu günümde bütün motivasyonumu düşürür
ailen hepsinin düğünlerine gidiyormuş gelirler elbet.Mrb kızlar dert mi değil mi bilmiyorum ama son zamanlarda çok kafaya takmaya başladım. Seneye düğünüm olcak ama içimde hep bi korku düğünüme çok az kişi gelicek ve gelenlerede rezil olucam gibi. Babamın tarafından akrabalarla samimi değiliz hatta hiç gorusmuyoruz ama küste değiliz sadece annemle konusmuyorlar benle bi sorunları yok. Zamanında hepsinin dugunune gittik acaba onlar şimdi gelir mi? Bide annemin rahatsizligindan dolayi pek fazla kişiyle gorusmuyoruz ama küste değiliz. Zamanında babam çok kişinin dugunune gitti halada gidiyor annemle biz hiç gitmeyiz malesef.ben dugunlerde çok sıkılıyorum elimde değil bu yüzden gitmiyorum.Sizce babamın gittiği kişiler düğünüme gelir mi? Bide oğlan tarafina ve gelenlere rezil olmamam için en az kaç kişi gelmeli lütfen beni rahatlatan şeyler yazın düşündükçe kasiliyorum
Sizin niçin kötüydühiç bi dugun benimki kadar kotu geçemez :)
bu kadar stres yapma, davetli sayildiigni bilmiyordum kiz tarafiyla erkek tarafinin
baban gittiyse taki takmistir odemeye gelirler ama karisi kizi gelmezse onu bilemiycem
Nerde olacak tarih verInsallah canım ben yeni üye oldum ankara da olupta gelmek isteyenlerin basimin üstünde yeri var :)