• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme davet etmek istemediğim biri

En güzeli aslında nikâh. Nikâhtan sonra da sevdiğin arkadaşlarınla bir yerde eğlenmek. Böylece istemediğin insanla aynı ortamda eğlenmek zorunda kalmıyorsun.

ah keşke.. bizde düğün ve nikah ayrı olacak ama bu akrabamı sadece nikaha çağırmamız demek başka bir küslük demek. çünkü diğer kardeşleri düğüne gelecek. neyse bakalım, kafama takmayayım ve şarkımı söyleyeyim. çav bella çav bella çav çav çav:KK50:

Dugunumde heyecan ve mutluluktan kim gelmiş kim gelmemiş kim davet edilmiş (akrabalardan) hiç ilgilenmedim öncesi ve sonrası . Düğünde gelin ve damadın gözü kimseyi gormezki

Bence ikisinide çağır amcan gibi gördüğün adama sarılır öpersin kadınada bir hoşgeldin deyip en kötü tokalaşırsın olur biter. Tavrınıda anlamış olur.

Dugunumde heyecan ve mutluluktan kim gelmiş kim gelmemiş kim davet edilmiş (akrabalardan) hiç ilgilenmedim öncesi ve sonrası . Düğünde gelin ve damadın gözü kimseyi gormezki

işte ben şuna üzülüyorum. düğün günüm ve sadece sevdiğim insanlar olsun. ama olmuyor. nişanlım da sevmediğin kimseyi davet etmezsin olur biter diyor.

ailenizle paylaşın durumu... düğün günü modunuzu düşürmesin...

babama söyledim olmaz öyle çok ayıp olur dedi.

Bence ikisinide çağır amcan gibi gördüğün adama sarılır öpersin kadınada bir hoşgeldin deyip en kötü tokalaşırsın olur biter. Tavrınıda anlamış olur.

ben ilk tanıştığımızda o kadar sıcak davranmıştım ki oysa,. kadın daha beni tanımadan sevmedi:) o da büyük ihtimalle kocasının ilk eşini tanıyoruz biliyoruz diye olabilir.

işte ben şuna üzülüyorum. düğün günüm ve sadece sevdiğim insanlar olsun. ama olmuyor. nişanlım da sevmediğin kimseyi davet etmezsin olur biter diyor.

babama söyledim olmaz öyle çok ayıp olur dedi.

ben ilk tanıştığımızda o kadar sıcak davranmıştım ki oysa,. kadın daha beni tanımadan sevmedi:) o da büyük ihtimalle kocasının ilk eşini tanıyoruz biliyoruz diye olabilir.
Boşver işte sen o güne odaklan neden şimdiden onun stresine gitiyorsun. Kim geliyorsa gelsin salla gitsin emin ol o gün gözün kimseyi görmeyecek heyecan ve mutlulukta ;))))

Back