• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğünüme davet etmek istemediğim biri

Hic de oyle biri degilimdir ama olasim geliyo:KK48: bir de aklima su geliyo. Bu akrabamizin eski esi cok tatli bir kadindi. Ilk zaten onu tanidim yenge diye. Ama onlar yillar once bosandilar ve diyalogumiz bir sekilde koptu. Seytan diyo ki onu bul davet et. Yapmam ama yapasim geliyo.

En mantıklısı o aslında. Tanıdığın sevdiğin biriyse tabiki onu çağır. Adama da şöyle eski hanım da gelecek sen bilirsin diye o ayarlasın bir şekilde. Ama yeni yenge öğrenirse gelir bence

Gelse ne olur ki oturacaklar bir köşede belki de görmeyeceksiniz bile siz düğününüzle ilgileneceksiniz yani onu çağırıp eşin gelmesin demek zaten olmaz yoksa yüz göz olmanıza gerek yok olmayacaksınız da siz çağırın ister gelir ister gelmezler ama diğer türlüsü ayıp olur en azından akrabanıza yapılmış bir ayıp olur

Ben olsam davet etmek için amcamı herkesin içinde arar ve beni neden facebooktan sildiğini sorardım önce. Eşim silmiş derse de eşini telefona ister, neden böyle bir şey yaptığını, zaten aleni bir soğukluğunun olduğunu, sebebini merak ettiğimi söylerdim. Telefonu hoparlöre almalı ve herkesin duymasını sağlamalısın. Daha sonra düğüne davet ederdim. Bu pisliği yapan bir kadın düğüne gelmek istemez o zaman. Kocasını da göndermezse göndermesin. Gelmeyen onlar olur, küsen siz olursunuz gelmediler diye. İçindekileri de söylemiş olursun böylece, herkes de öğrenir.

en sevdiğim dizi gelmiş:KK68:

fikir güzel ama uygulama sıkıntılı.şimdi şöyle ki, herkes annem babamsa zaten onlara söylemiştim, baba x amcam gelsin karısını gerçekten istemiyorum diye. o da nasıl denir öyle şey mi olur dedi. baba gerçekten istemiyorum kadın aileni şekilde benden hoşlanmıyor dedim. babam geçiştirdi, konu öyle kaldı. bir de kadınla gerçekten telefonla konuşmam. muhatap bile olmak istemiyorum. bakalım bi çözüm bulucam. nişanlım diyor ki istemediğin kimseyi davet etme. ama işte bazen öyle olmuyor, çok arada kalıyor insan.

tek derdiniz bu olsun :))) takılmayın böyle şeylere yoksa ilerde çok üzülürsünüz. Evlendikten sonra eşinizin tüm akrabaları çok mu seveceksiniz. Şimdiden gıcık olduğunuz insanlarla beraber nasıl vakit geçirilir onu öğrenmiş olacaksınız sizin içinde bir alıştırma olur

evet naif olmamak lazım çok haklısınız. bir çok ortamda gerek akrabalar gerekse iş ortamında diyelim istemediğimiz insanlara maruz kalmıyor muyuz? ama işte kendimce en özel günümde bir seçim hakkım varsa eğer hoşlanmadığım bir insanın gelmesini istemezdim.

Düğün telasesinden onu fark etmesin bile .bence bugünlerin tadını çıkar böyle gereksiz şeylerle kafamı meşgul etme.mutluluklar:KK68:

teşekkür ederim:KK200: valla gözlerim şahin gibi heryerden görürüm kesin:KK48::KK48:

Sen düğününe geleni gideni görmeyeceksin bile o telaşla. Heycandan mutluluktan saf gibi oluyo insan :) düşünüp havanı bozma bence şimdiden.

teşekkürler:KK68:evet telaş oluyodur gerçekten. neyse bi yolunu bulucam. düşüncelerdeyim:bicak:

şaka bir yana düğüne tabiki çağıracaksın adama çok yakın davran kadınada sadece elini uzat ,

o gereken mesajı alır zaten :KK45:

zaten gelirlerse aynen öyle yapıcam:KK52: inşallah gelmez:dua:

En mantıklısı o aslında. Tanıdığın sevdiğin biriyse tabiki onu çağır. Adama da şöyle eski hanım da gelecek sen bilirsin diye o ayarlasın bir şekilde. Ama yeni yenge öğrenirse gelir bence

eski eşiyle diyalogumuz yok çünkü baya zaman oldu boşandılar. ne tatlı kadındı ahh. şimdi o kadını bulsam düğüne davet etsem çok samimiyetsiz olur , bunca yıl konuşmamışız. neyse çözücem bu işi:KK55:

Gelse ne olur ki oturacaklar bir köşede belki de görmeyeceksiniz bile siz düğününüzle ilgileneceksiniz yani onu çağırıp eşin gelmesin demek zaten olmaz yoksa yüz göz olmanıza gerek yok olmayacaksınız da siz çağırın ister gelir ister gelmezler ama diğer türlüsü ayıp olur en azından akrabanıza yapılmış bir ayıp olur

tabiiki çok ayıp olur. zaten o yüzden elim kolum bağlı.

Bende kaynanamı davet etmedi
Açıkca kınaya gelme dedim
Nişanlımda babasına sen gel karın gelmesin onsuz gelemem dersen sende gelme dedi.

Kısacası açıkca söyleyin

allahım bu yorum gözlerimi kamaştırdı:skandal::skandal::skandal: hemen bişeyler sormalıyım. kayınvalideniz kayınpederinizin ikinci eşi miydi? nişanlınız sen gel karın gelmesin dediğine göre, öz annesi için öyle demez sanırım. bir de baya büyük sorunlar olmuş olmalı ki çağırmamışsınız. hem üzüldüm hem de güçlü tavrınıza hayran kaldım.

düğün yapacak olsam uzak akrabanın karısı dert edeceğim en son mesele olur heralde. kardeşinizin eşi filan olsa anarım ama dıdının dıdısı yani size tepki almış almamış hayatınızda ne önemi var. davetiye gönderin. gelen gelir gelmeyen gelmez.

Gelse ne olacak ki?
Ben kendi düğünümde sadece kendi yakınlarımla eğlendim, uzaktan olanlar masadan kalkmadı zaten. Bi takı töreninde görüşmüş oldum onlarla o kadar. Sizin de o heyecanla ve mutlulukla gözünüz görmeyecek o kadını merak etmeyin.
Hem alt tarafı sosyal medyadan sizi sildi diye bu kadar kin güdüp de düğün öncesi kendinize stres yapmaya değmez ki.

Evet ikinci eşi üvey yani
Çok büyük terbiyesizlikler yaptı
Eski konularımda da var
Para için dinini satar o derece de çirkeftir.

Nikah olmadı henüz
Bakalım gelecek mi
Merakla bekliyoruz

o zaman davet edilmemeyi hakediyor:sinirli: dilerim gelmez de sizin de sinirleriniz bozulmamış olur..

düğün yapacak olsam uzak akrabanın karısı dert edeceğim en son mesele olur heralde. kardeşinizin eşi filan olsa anarım ama dıdının dıdısı yani size tepki almış almamış hayatınızda ne önemi var. davetiye gönderin. gelen gelir gelmeyen gelmez.

aslında bakacak olursak tabiki öyle. hani 10 yılda bir göreceğim bir insan. ama nasıl anlatsam içim hiç istemiyor. off..

Annen baban cagirir zaten
Adam tek mi gelir karisiyla mi bilinmez

Bosver sen

peki:cry:

Gelse ne olacak ki?
Ben kendi düğünümde sadece kendi yakınlarımla eğlendim, uzaktan olanlar masadan kalkmadı zaten. Bi takı töreninde görüşmüş oldum onlarla o kadar. Sizin de o heyecanla ve mutlulukla gözünüz görmeyecek o kadını merak etmeyin.
Hem alt tarafı sosyal medyadan sizi sildi diye bu kadar kin güdüp de düğün öncesi kendinize stres yapmaya değmez ki.

sosyal medyadan silmesi sadece bir detay. nasıl gıcık olduysa düğünden döndük, bir süre sonra kocasının hesabından beni sşldi. neyse bu değil önemli olan. kin gütmek vs de değil. normal zamanda aklıma bile gelmeyen biri. şimdi düğün yaklaşınca davetli vs konuları olunca düşündüm ve bu hanımefendinin düğünümde bulunmasını istemedim.

sosyal medyadan silmesi sadece bir detay. nasıl gıcık olduysa düğünden döndük, bir süre sonra kocasının hesabından beni sşldi. neyse bu değil önemli olan. kin gütmek vs de değil. normal zamanda aklıma bile gelmeyen biri. şimdi düğün yaklaşınca davetli vs konuları olunca düşündüm ve bu hanımefendinin düğünümde bulunmasını istemedim.

Hayatımız boyunca sevmediğimiz insanlarla pek çok ortamda bir arada olmak zorunda kalabiliyoruz. He düğün benim en özel günüm sevmediğim insanı görmek istemiyorum diyorsanız da amca yarınızı da davet etmeyeceksiniz.
Ama dediğim gibi, kadını takıntı haline getirmezseniz düğün günü aklınıza bile gelmez öyle bir insan. Bambaşka telaşlarınız ve heyecanınız olacak çünkü. Bana kalırsa çok ufak bir ayrıntıyı gereksiz büyütüp dert etmişsiniz kendinize. Sevdiğiniz bir insan için eşine katlanabilirsiniz, ya da sevmediğiniz bir insan için sevdiğiniz birini düğüne çağırmazsınız. İnanın düğün günü yaptığınız bu seçim aklınıza bile gelmeyecek.

Seni sildi diye,kıskandı anlamına gelmiyor
Iyi elektrik almamış olabilir,senden hoşlanmamış olabilir vs vs silmesi normal
Eminim gelirse o da ayila bayila gelmez doğal olarak ....oluruna birak

Back