- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
- 18
- Konu Sahibi Portobello cadisi
ah ah hayaller isteoley
oley
oley süper bir fikir ,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah ah hayaller isteoley
oley
oley süper bir fikir ,
Hic de oyle biri degilimdir ama olasim geliyo bir de aklima su geliyo. Bu akrabamizin eski esi cok tatli bir kadindi. Ilk zaten onu tanidim yenge diye. Ama onlar yillar once bosandilar ve diyalogumiz bir sekilde koptu. Seytan diyo ki onu bul davet et. Yapmam ama yapasim geliyo.
Ben olsam davet etmek için amcamı herkesin içinde arar ve beni neden facebooktan sildiğini sorardım önce. Eşim silmiş derse de eşini telefona ister, neden böyle bir şey yaptığını, zaten aleni bir soğukluğunun olduğunu, sebebini merak ettiğimi söylerdim. Telefonu hoparlöre almalı ve herkesin duymasını sağlamalısın. Daha sonra düğüne davet ederdim. Bu pisliği yapan bir kadın düğüne gelmek istemez o zaman. Kocasını da göndermezse göndermesin. Gelmeyen onlar olur, küsen siz olursunuz gelmediler diye. İçindekileri de söylemiş olursun böylece, herkes de öğrenir.
tek derdiniz bu olsun :))) takılmayın böyle şeylere yoksa ilerde çok üzülürsünüz. Evlendikten sonra eşinizin tüm akrabaları çok mu seveceksiniz. Şimdiden gıcık olduğunuz insanlarla beraber nasıl vakit geçirilir onu öğrenmiş olacaksınız sizin içinde bir alıştırma olur
Düğün telasesinden onu fark etmesin bile .bence bugünlerin tadını çıkar böyle gereksiz şeylerle kafamı meşgul etme.mutluluklar
Sen düğününe geleni gideni görmeyeceksin bile o telaşla. Heycandan mutluluktan saf gibi oluyo insan :) düşünüp havanı bozma bence şimdiden.
şaka bir yana düğüne tabiki çağıracaksın adama çok yakın davran kadınada sadece elini uzat ,
o gereken mesajı alır zaten
En mantıklısı o aslında. Tanıdığın sevdiğin biriyse tabiki onu çağır. Adama da şöyle eski hanım da gelecek sen bilirsin diye o ayarlasın bir şekilde. Ama yeni yenge öğrenirse gelir bence
Gelse ne olur ki oturacaklar bir köşede belki de görmeyeceksiniz bile siz düğününüzle ilgileneceksiniz yani onu çağırıp eşin gelmesin demek zaten olmaz yoksa yüz göz olmanıza gerek yok olmayacaksınız da siz çağırın ister gelir ister gelmezler ama diğer türlüsü ayıp olur en azından akrabanıza yapılmış bir ayıp olur
Bende kaynanamı davet etmedi
Açıkca kınaya gelme dedim
Nişanlımda babasına sen gel karın gelmesin onsuz gelemem dersen sende gelme dedi.
Kısacası açıkca söyleyin
peki sonuç ne oldu? kayınvalideniz gelmedi mi? babası peki?Bende kaynanamı davet etmedi
Açıkca kınaya gelme dedim
Nişanlımda babasına sen gel karın gelmesin onsuz gelemem dersen sende gelme dedi.
Kısacası açıkca söyleyin
peki sonuç ne oldu? kayınvalideniz gelmedi mi? babası peki?
Evet ikinci eşi üvey yani
Çok büyük terbiyesizlikler yaptı
Eski konularımda da var
Para için dinini satar o derece de çirkeftir.
Nikah olmadı henüz
Bakalım gelecek mi
Merakla bekliyoruz
düğün yapacak olsam uzak akrabanın karısı dert edeceğim en son mesele olur heralde. kardeşinizin eşi filan olsa anarım ama dıdının dıdısı yani size tepki almış almamış hayatınızda ne önemi var. davetiye gönderin. gelen gelir gelmeyen gelmez.
Annen baban cagirir zaten
Adam tek mi gelir karisiyla mi bilinmez
Bosver sen
Gelse ne olacak ki?
Ben kendi düğünümde sadece kendi yakınlarımla eğlendim, uzaktan olanlar masadan kalkmadı zaten. Bi takı töreninde görüşmüş oldum onlarla o kadar. Sizin de o heyecanla ve mutlulukla gözünüz görmeyecek o kadını merak etmeyin.
Hem alt tarafı sosyal medyadan sizi sildi diye bu kadar kin güdüp de düğün öncesi kendinize stres yapmaya değmez ki.
sosyal medyadan silmesi sadece bir detay. nasıl gıcık olduysa düğünden döndük, bir süre sonra kocasının hesabından beni sşldi. neyse bu değil önemli olan. kin gütmek vs de değil. normal zamanda aklıma bile gelmeyen biri. şimdi düğün yaklaşınca davetli vs konuları olunca düşündüm ve bu hanımefendinin düğünümde bulunmasını istemedim.
Ooo daha ne insanlar göreceksin, bu yaninda hafif kalir..Iste ben de istiyorum.ki dugunumde yalnizca sevdigim deger verdigim insanlar olsun.