- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
- 18
- Konu Sahibi Portobello cadisi
-
Ben sadece bir insana yonelik duygumu paylastim. Bedava yemek icmek vs bunlar sizin yorumlariniz. Dunya benim etrafimda donmuyor evet, ama o gun donebilir mumkunseKonfor derken? Gelenler geldikleri yolda siz ya da ailenizin hatri oldugu icin geliyor yoksa kimsenin bedava yemek ya da konaklama gibi bir derdi oldugunu sanmiyorum. Ustelik herkes misafirlerinin masraflarini karsiliyor, en azindan bizde oyle olmustu.
Bu kadar buyutmeyin olayi ve nacizane, kendinizi bu kadar dunyanin merkezinde dusunmeyin; dunya sizin etrafinizda donmuyor maalesef.
Haklisiniz, tesekkur ederimBen olsam takmam. Bir kere dıdısının dıdısı, hani yakın değil ki, beni sevse nee, sevmese ne, çok da tın.
İkincisi bu tipler zaten kendi kendileriyle sorunlu oluyor. Kıskanç bir tip belli ki, hani tüm dişileri kocasını kapacak sanangillerden. O kadın düğüne gelse bile kendi huzursuzluğu ve nemrutluğu ona yetecektir. Sizden tavır görmesine gerek yok. Aksine siz normal davranarak tabiri caizse onu kibarlığınızla dövebilirsiniz. Bırakın oturduğu yerde ister kızsın, ister kızarsın. Siz akrabanıza eskisi gibi davranın, keyfinize bakın. Herkes kendine yakışanı yapar sonuçta. Ona özel tavır alsanız onun seviyesine düşmüş olursunuz.
Soyleyecegim gercekten. Gereksiz ve kirici bir davranisti.Bence bir bahaneyle amcaya f.book olayını söyle. Yenge beni sevmedi ama yine de davetlisiniz gibi birşey söyle.
Gelsin ve gıcık ver, mutlu mutlu düğününü yap, sen mutlu oldukça o patlar:) ben birine öyle yaptım da :)))))
Ailemi seven butun es dost gelsin tabiki. Fakat beni sevmeyen insanin benim dugunumde isi yok, bunu demek istiyorum.
Napalim şeyetmiycez artik, yapacak bisey yokBana göre düğünlere arkadaşları dışında gelin damat için değil anne baba için geliniyor zaten.
Sizlik bir şey yok. Dediğim gibi telaştan gözünüz görmeyecek.. Çok da şeyetmeyin..
Ben sadece bir insana yonelik duygumu paylastim. Bedava yemek icmek vs bunlar sizin yorumlariniz. Dunya benim etrafimda donmuyor evet, ama o gun donebilir mumkunse
Tesekkur ederim iyi dileklerinizecok kalabalik kimin kimseyi gormeyecegi bir dugun yapiyor olsak hadi neyse arada kaynasin diycem ama dugunu yemekli konaklamali ve belli sayida insanla yapicaz ve beni kalkip da esinin sosyal medyasindan silecek kadar bana gicik olmus bir insanin gelip benim dugunumde o konforu yasamasini istemiyorum.
Buradaki essek ben mi oluyorumDuygularınız ve düşünceleriniz karşılıklıdır büyük ihtimalle.O kadın da sizin düğune katılmamak için ne yapabilirim diye düşünüyordur muhtemelen..Her iki taraf icinde yapacak pek bir şey yok gibi amca dediğiniz akrabanız oldukça yapıcı biri ve onun hatırına dügünde karşılaşacaksınız.En güzeli kabullenmek bu durumu.Hani bir soz var ya bu konuya ağır kaçar mı bilemedim ama yazacağım gene de;eşeğin hatırı yoksa sahibinin de mi hatırı yok diue,siz böyle bakın bu olaya bence ve en güzel gunlerinizin tadını çıkarin.
Çık sen olmuyosun, o kadın oluyo bu durumda :)Buradaki essek ben mi oluyorumbaska benzetme bulaydiniz iyiydi.
Bana gicik olan ve artik benim de gicik oldugum bir insan icin o ifadeyi kullandim. Baska ifade edecek sozcuk bulamadim cunkuBedava yeme icme yorumumu asagida alintiladigim yorumunuza gore yapmistim. Kim neden bir dugune geliyor diye “o konforu yasamasini istemiyorum” denir ki
Tabii ki de siz olmuyorsunuz bu anlamı nasıl çıkardınız amca dediginiz kişinin hatrına eşini idare edin demek istedim. Neyse..Buradaki essek ben mi oluyorumbaska benzetme bulaydiniz iyiydi.
Sabah sabah algilarim acilmamis, anlayamadim afedersinizTabii ki de siz olmuyorsunuz bu anlamı nasıl çıkardınız amca dediginiz kişinin hatrına eşini idare edin demek istedim. Neyse..
Hic de oyle biri degilimdir ama olasim geliyobir de aklima su geliyo. Bu akrabamizin eski esi cok tatli bir kadindi. Ilk zaten onu tanidim yenge diye. Ama onlar yillar once bosandilar ve diyalogumiz bir sekilde koptu. Seytan diyo ki onu bul davet et. Yapmam ama yapasim geliyo.
Herkese iyi akşamlar. Birkaç ay sonra düğünüm olacak kısmetse. Benim danışmak istediğim şey şu: nispeten yakın akrabam sayılan amca yarısı bir tanıdığım var. Ayrı şehirlerde olduğumuz için uzun yıllar görüşemediğimiz oldu ama beni, annemi babami sever, biz de onu severiz. En son birkaç yıl önce bir akraba düğününde biraraya geldik. Gayet sıcak ve içtenlikli sarıldık ettik. Bu arada ikinci eşini ilk kez o zaman gördüm. Kendinden en az 15 yaş kadar genç ve soğuk bir kadındı. Ve beni hic tanımayan bu kadın o kadar güleryüzlü ve sevecen davranmama rağmen bana tuhaf bir cephe aldı. Fakat bunu o kadar caktırmadan yaptı kı kimse anlayamaz. Ben fazlasıyla hissettim ve anlam veremedim. Neyse. Düğün evinde birkaç gün kalındı ve sonra hepimiz evlerimize döndük. Döndükten bir süre sonra bu hanımefendi beni eşinin sosyal medyasından silmiş. Az sayıda arkadaşım olduğu için farkettim. Onun sildiğini de nerden anladım, düğün günü bir facebook muhabbeti olmuştu, akrabam da ben hiç anlamam, benim hanım bakıyor o işlere demişti gülerek.
Neyse çok uzatmayayım. Kadının bana karşı antipatisini anlayamadım. Ve o silme olayindan sonra da bende ona karşı antipati duyuyorum. Şimdi bu akrabamızı düğüne elbette davet edicez ama ben bu kadının gelmesini kesinlikle istemiyorum. Belki gelmez diye düşünebilirsiniz ama babamın onlarla arası iyi. Gelirse de babama iyi görünmek için gelir. Ama düğün benim düğünümse istemediğim ve aileni şekilde bana gıcık olmus birini de düğünümde istemiyor olmam doğal degil mi? Fakat işte nasıl olacak? Sen gel karın gelmesin denemeyeceğine göre..
Benzer bir durumu yasamis olan ya da ben olsam şöyle yapardım diyen arkadaşlar,fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?