- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
- 18
- Konu Sahibi Portobello cadisi
-
Sen gel karın gelmesin denmez, karısının gelmesini istemiyorsaniz adamida davet etmeyin,davet ederseniz de kadinla cok konusmazsiniz olur biter.Sadece hosgeldin yeter baska söze gerek yok.
Ya ikisi de gelmeyecek ya da beraber gelecekler başka yolu yok maalesef..
Hic de oyle biri degilimdir ama olasim geliyoMaalesef bu durumda yapabileceğiniz bir şey yok adam gelirse karısı illa ki gelir (hasta olmazsa tabii) kadın sizi kıskanmış belli ki. Sizde o yokmuş gibi davranın tınlamayın suratına bakmayın gelince resmen bakışlarınızla belli edin istemediğinizi anlasın
Büyük ihtimalle gelir çünkü babamla aralari iyiSize o kadar tepkiliyse eşini de göndermez zaten. Bence düğününüzde bu kadar da kafanıza takmayın.Gelir yada gelmez
Vaaay senin plan daha hinmiş bravoHic de oyle biri degilimdir ama olasim geliyobir de aklima su geliyo. Bu akrabamizin eski esi cok tatli bir kadindi. Ilk zaten onu tanidim yenge diye. Ama onlar yillar once bosandilar ve diyalogumiz bir sekilde koptu. Seytan diyo ki onu bul davet et. Yapmam ama yapasim geliyo.
Evet öylesi de guzel olurdu ama kadin zaten beni yok saydi gordugu andan beri. Benim dugunume sirf babama iyi gorunmek icin gelecek ve benden zerre kadar hazetmeyen biri. Hic istemiyorun inanin.ben olsam davet eder masalarına gittiğimde adama sarılır hoşgeldin derdim kadını es geçerdim. iyice gıcık olsun.
Ayy heyecanlandim simdiVaaay senin plan daha hinmiş bravoNe manyak olurdu yaa kadının suratı görmek isterdim
Evet de miAllah aşkına dıdının dıdısı bir kadın için en güzel zamanlarınızı stres yaparak mı geçireceksiniz?
Düğüne kim gelmiş kim gitmiş boşver. Sen eğlenmeye bakşimdiden mutluluklar.
Tesekkur ederim iyi dileklerinizeAllah aşkına dıdının dıdısı bir kadın için en güzel zamanlarınızı stres yaparak mı geçireceksiniz?
Düğüne kim gelmiş kim gitmiş boşver. Sen eğlenmeye bakşimdiden mutluluklar.
Ailemi seven butun es dost gelsin tabiki. Fakat beni sevmeyen insanin benim dugunumde isi yok, bunu demek istiyorum.Abartmayın bence.
Gelirse gelsin sizin telaştan gözünüz görmeyecek bile.
Düğün bu doğumgünü değil.
Ailenizi seven bütün eş dost akraba gelmeli. Kapris yapacak konu arıyorsunuz sanki..
Ne büyük olay sosyal medyadan silmişmiş..
Tamam da sen gel karın gelmesin diyemeyeceğine göre yapacak birşey yok. Takılma hiç.Tesekkur ederim iyi dileklerinizecok kalabalik kimin kimseyi gormeyecegi bir dugun yapiyor olsak hadi neyse arada kaynasin diycem ama dugunu yemekli konaklamali ve belli sayida insanla yapicaz ve beni kalkip da esinin sosyal medyasindan silecek kadar bana gicik olmus bir insanin gelip benim dugunumde o konforu yasamasini istemiyorum.
Yok gibi gorunuyor gercekten. Iki ucu seyli degenekTamam da sen gel karın gelmesin diyemeyeceğine göre yapacak birşey yok. Takılma hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?