- 10 Nisan 2018
- 416
- 506
- 18
- Konu Sahibi Portobello cadisi
Herkese iyi akşamlar. Birkaç ay sonra düğünüm olacak kısmetse. Benim danışmak istediğim şey şu: nispeten yakın akrabam sayılan amca yarısı bir tanıdığım var. Ayrı şehirlerde olduğumuz için uzun yıllar görüşemediğimiz oldu ama beni, annemi babami sever, biz de onu severiz. En son birkaç yıl önce bir akraba düğününde biraraya geldik. Gayet sıcak ve içtenlikli sarıldık ettik. Bu arada ikinci eşini ilk kez o zaman gördüm. Kendinden en az 15 yaş kadar genç ve soğuk bir kadındı. Ve beni hic tanımayan bu kadın o kadar güleryüzlü ve sevecen davranmama rağmen bana tuhaf bir cephe aldı. Fakat bunu o kadar caktırmadan yaptı kı kimse anlayamaz. Ben fazlasıyla hissettim ve anlam veremedim. Neyse. Düğün evinde birkaç gün kalındı ve sonra hepimiz evlerimize döndük. Döndükten bir süre sonra bu hanımefendi beni eşinin sosyal medyasından silmiş. Az sayıda arkadaşım olduğu için farkettim. Onun sildiğini de nerden anladım, düğün günü bir facebook muhabbeti olmuştu, akrabam da ben hiç anlamam, benim hanım bakıyor o işlere demişti gülerek.
Neyse çok uzatmayayım. Kadının bana karşı antipatisini anlayamadım. Ve o silme olayindan sonra da bende ona karşı antipati duyuyorum. Şimdi bu akrabamızı düğüne elbette davet edicez ama ben bu kadının gelmesini kesinlikle istemiyorum. Belki gelmez diye düşünebilirsiniz ama babamın onlarla arası iyi. Gelirse de babama iyi görünmek için gelir. Ama düğün benim düğünümse istemediğim ve aileni şekilde bana gıcık olmus birini de düğünümde istemiyor olmam doğal degil mi? Fakat işte nasıl olacak? Sen gel karın gelmesin denemeyeceğine göre..
Benzer bir durumu yasamis olan ya da ben olsam şöyle yapardım diyen arkadaşlar,fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler..
Neyse çok uzatmayayım. Kadının bana karşı antipatisini anlayamadım. Ve o silme olayindan sonra da bende ona karşı antipati duyuyorum. Şimdi bu akrabamızı düğüne elbette davet edicez ama ben bu kadının gelmesini kesinlikle istemiyorum. Belki gelmez diye düşünebilirsiniz ama babamın onlarla arası iyi. Gelirse de babama iyi görünmek için gelir. Ama düğün benim düğünümse istemediğim ve aileni şekilde bana gıcık olmus birini de düğünümde istemiyor olmam doğal degil mi? Fakat işte nasıl olacak? Sen gel karın gelmesin denemeyeceğine göre..
Benzer bir durumu yasamis olan ya da ben olsam şöyle yapardım diyen arkadaşlar,fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler..