düğünüme 6 ay kala çeyiz hazırlığım

Mihri şimdiden hayırlı olsun canım. Ben kahvaltı takımının markasını birde çatal bıçak takımının marka ve fiyatını sorabilir miyim?:38:

sağol canım. kahvaltı takımı olarak almadım 12 düz tabak aldım züccaciyeden 30 lr verdi
çatal bıçak tak. karaca ama bikaçsene oldu alalı fiyatını inan hatırlamıyorum ama sadece hatırldığım 200 fazla vermemiştim

huzurlu güzel günlerde kullanın inşallah :):)kahvaltı için aldığın tabakları çok beğendim çok şekerlerr

Son düzenleme:
sağol canım. kahvaltı takımı olarak almadım 12 düz tabak aldım züccaciyeden 30 lr verdi
çatal bıçak tak. karaca ama bikaçsene oldu alalı fiyatını inan hatırlamıyorum ama sadece hatırldığım 200 fazla vermemiştim

Anladım canım, çok güzellermiş, bende sen gibi alırım olmazsa, takım olarak almak gereksiz gibi geliyor çünkü. Teşekkürler...

Anladım canım, çok güzellermiş, bende sen gibi alırım olmazsa, takım olarak almak gereksiz gibi geliyor çünkü. Teşekkürler...

bence alma kahvaltı takımları para tuzaklarından başka birşey değil
önce düşündüm niye bukadar para vericem neye vericem diye
porselen çaydanlığınamı zaten sevmem porselen çaydanlığı 2 tane celik var zaten
yada sütlüğünemi hiç kullanmam reçellik dersen gererksiz onun yerine sosluk için kullanılanlar varya onlardan aldım fincan desen 2 takım var fincanda çay içmeyide sevmem çay bard. olucak benim için
dolaplarda yer kaplamaktan başka birşey değil

bence alma kahvaltı takımları para tuzaklarından başka birşey değil
önce düşündüm niye bukadar para vericem neye vericem diye
porselen çaydanlığınamı zaten sevmem porselen çaydanlığı 2 tane celik var zaten
yada sütlüğünemi hiç kullanmam reçellik dersen gererksiz onun yerine sosluk için kullanılanlar varya onlardan aldım fincan desen 2 takım var fincanda çay içmeyide sevmem çay bard. olucak benim için
dolaplarda yer kaplamaktan başka birşey değil

aynen katılıyorum sana canım fuzuli yer kaplıyor..illaki alıncaksa bir kahvaltı tabagı alınabilir ama ona da gerek yok bence..:1:

aynen katılıyorum sana canım fuzuli yer kaplıyor..illaki alıncaksa bir kahvaltı tabagı alınabilir ama ona da gerek yok bence..:1:

kahvaltı tabağı belki lazım olabilir özel misafirin olunca gerçe yemek takımın içindede var
ben 12 adet aldım ama hem kahvaltı hemde pasta tabağıo olarak kullanıcam

canım boyutları gayet iyi.. boyutlarını yukledıgın yerde kücültebilirsin..
aldıklarında cok güzel.. tabaklarına bayıldım :)tuzluklar zaten cok tatlı
güle güle kullan cnm :nazar:

saol sinoplum
tabaklarımı aldığım gün annem moralimi bozmak için elinden geleni yaptı aldığım hiçbirşeyi beğenmez
allahtan annem kaynanam olmadı:)

Back
X