Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben aldım bekonun 7 kg 1000 devir.. devir olarak 1000 devir iyi dendi bana iyiecede arastırdım..
birde uzerınde zaman gostergesi var benım aldıgımın..ben denedım bir kere cok begendım bunlara dıkkat edebilirsin.
[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]pasta tabaklarını aldım sadece kahvaltı takımı almıycam gereksiz buluyorum aynı zamanda kahvaltı tabağı olarakta kullanmayı düşünüyorum 12 büyük düz aldım
Çok iyi fikir.
Ben de kahvaltı takımını gereksiz buluyorum
Güle güle kullan. Mutluluklar dilerim.
Tamamlamışsın ne güzel ben daha uğraşıyomm. ALLAH mutlulukla kullanmayı nasip etsin...
anladım canım valla bravo o zaman, bi de üstüne mobilya almak ağır olurdu zaten ki aldıkların da külfetli şeyler. Allah ağzınızın tadını bozmasın.![]()
Hayırlı olsun topiğin benimde 6 ayım var.
Aldıklarını güle güle kullan inşallah![]()
saol canım plaka 61 bende 61 zamanla olur canımHayırlı olsun canım benım de 8 ay var bende bu kadar hazrılık yok güle güle kullan
.......................Hayırlı olsun canım benım de 8 ay var bende bu kadar hazrılık yok güle güle kullan
teşk sinoplum davamı başa güne kaldı bugün işyerimden geç çıktım halima kalmadı:::canım güle güle kullan hepsini.. devamını bekliyoruz![]()
o tarz pikeleri ben sevmiyorumgüle güle kullan hepsini. çok güzeller.
piko annemde bana yapacak bende kullanmam diye düşünüyordum ama pikocuya kendin git gör o kadar güzel dikiyorlar ki bizim aldığımız nevresimler, pikeler yanında hiç kalır. en kötü ileride doğum yapınca yatağına serersin ya da hatıra olarak saklarsın ama o kadar para verilen emek verilen takımları bohçaya koymaya benim içim elvermez:)