düğünüme 6 ay kala çeyiz hazırlığım

hepsi çok güzell :nazar: inşallah huzurla kullanmak nasip olur. yalnız benim anlamadığım 3 tane beyaz eşya var, onları da sen mi aldın?

Son düzenleme:
canım ben aldım bekonun 7 kg 1000 devir.. devir olarak 1000 devir iyi dendi bana iyiecede arastırdım..
birde uzerınde zaman gostergesi var benım aldıgımın..ben denedım bir kere cok begendım bunlara dıkkat edebilirsin.

sinoplu teşekkür ederim hemen senin topiğe geliom sormaya :):9:

[url=http://urlal.com/dqqf][/URL]pasta tabaklarını aldım sadece kahvaltı takımı almıycam gereksiz buluyorum aynı zamanda kahvaltı tabağı olarakta kullanmayı düşünüyorum 12 büyük düz aldım

Çok iyi fikir. :8:
Ben de kahvaltı takımını gereksiz buluyorum
Güle güle kullan. Mutluluklar dilerim.

Son düzenleme:
evet limelomon hepsini ben aldım normalde bizdede erkek tarfı alır ama ben yatak odasını almıycağım için hepsini aldım
buzdolabını hariç öbürlerini daha öncelerden aldığım için sıkşmadım

Son düzenleme:
Çok iyi fikir. :8:
Ben de kahvaltı takımını gereksiz buluyorum
Güle güle kullan. Mutluluklar dilerim.

12 tane aldım düz tabak 30 tl markası yok ama olsun
reçellik içinde küçük sosluklar var onlara koyucam recelimi sorada tabağın kenarına koyup servis edicem
kimse almasın kızlar çok gereksiz

anladım canım valla bravo o zaman, bi de üstüne mobilya almak ağır olurdu zaten ki aldıkların da külfetli şeyler. Allah ağzınızın tadını bozmasın. :nazar:

anladım canım valla bravo o zaman, bi de üstüne mobilya almak ağır olurdu zaten ki aldıkların da külfetli şeyler. Allah ağzınızın tadını bozmasın. :nazar:

amin caım inşallah şimdi diyorum iyikide almışım beyaz eşyamı yoksa almasaydım şuan ne yatak odası alabilirdim nede beyaz eşya bir bağulumla giderdim heralde:)

Hayırlı olsun canım benım de 8 ay var bende bu kadar hazrılık yok güle güle kullan
saol canım plaka 61 bende 61 zamanla olur canım
ben bukadar hazırlığımı yapana kadar üstüme kıyafet almadım canım nerdeyse ama şükür güzel günlerde ilerde hepimiz için

güle güle kullan hepsini. çok güzeller.
piko annemde bana yapacak bende kullanmam diye düşünüyordum ama pikocuya kendin git gör o kadar güzel dikiyorlar ki bizim aldığımız nevresimler, pikeler yanında hiç kalır. en kötü ileride doğum yapınca yatağına serersin ya da hatıra olarak saklarsın ama o kadar para verilen emek verilen takımları bohçaya koymaya benim içim elvermez:)
o tarz pikeleri ben sevmiyorum
ablamlar bana yapıyor ama diyorum yapmayın kullanma diye dinlemiyorlar hazırlar var şimdi çok güzel uygün fiyat hemde kayınvalidemde hazır aldı koydu bohçaya yarın inşallah resmini çekip koyarım
belki hatıra diye saklayabilirm hesapladım nerdeyse 100 lr tutucak pikolar yazık günah ya kolay kazanmıyoruz parayı

Back
X