DÜĞÜNÜME 3AY KALDI BANA DA YARDIM EDİN LÜTFEN

Yani surekli urasmak zor oluyor hic yapamiyorsam probiyotik alip bi sase sini suyuma atip tuketiyorm ilk bi lac gun gaz yapti ama rahatladim

Sabah 1 su bardağı ılık suya birkaç kuru kayısı yada kuru incir atar içine attıklarınız yumuşayana kadar bekler ve kahvaltıdan 15 dakika kadar önce suyu içip içine attıklarınızı yerseniz kabızlık için faydasını görürsünüz.bol lifli beslenmeylede desteklerseniz kabızlık sorunundan kurtulabilirsiniz.

inşallah vericeksin sıkıntı yapma akşam yemeyi kesinlikle yeme sabah kahvaltı istediğin kadar ye öğle yemeğinin yarısını bir arkadaşına ver ancak akşamları çok acıkırsan meyveli gevrek light süt yiyebilirsin.

Insallah canim yarin iti bariyle basliycam dedigine 1.bucuk aydr yedigime ictigime dikkat ediyorm spor hep var 1 bucuk aydr 6 kilo anca verebildim

Insallah canim yarin iti bariyle basliycam dedigine 1.bucuk aydr yedigime ictigime dikkat ediyorm spor hep var 1 bucuk aydr 6 kilo anca verebildim

Nasil gidiyor? Ne kadar kaldi dugunune.

Benim de 2,5 ay sonra nisanim olacak. 81 kiloyum, boyum 173. Ben de 10-15 kilo vermek istiyorum..

Nasil gidiyor? Ne kadar kaldi dugunune.

Benim de 2,5 ay sonra nisanim olacak. 81 kiloyum, boyum 173. Ben de 10-15 kilo vermek istiyorum..
Suan cok iyi gidiyor artik diyetisyene gidiyorm kendim yaparak zor olacak dedim sagliklisi budur die dusundm ve daha duzgun ve hizli veriyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…