- 14 Ekim 2017
- 93
- 41
- Konu Sahibi Maraldeniz
Herkese selam. Benim düğünüme tam 20 gün var ve ben çok mutsuzum bir yanım evlenmek istiyor ama diğer yarım evlenmek istemiyor. Bir kaç gün evvel nişanlimla şöyle bir sorun yaşadık ; (bundan dolayi düştüm aslında birazda ) . Nişanlim bulunduğumuz ilin köylerinden birinde yaşıyor. Bilirsiniz köylerde yaşayan insanlar daha çok adetlerine düşkün olur. Benim kaynanamda acayip adetci birisi öyle böyle değil ama. Onlarin köyden bir tanıdıklarının düğünü vardi bende düğünleri, oynamayi dans etmeyi sevmiyorum bu sebeple nişanlıma düğüne katılmak istemediğimi söyledim. Sebep olarakta, sen oynamak ve dans etmek istiyorsun bense istemiyorum. Dans etsek oynasak ben mutsuz oluyorum, otursak sen surat asıyorsun en iyisi ben gelmeyeyim ve arada kalmayalım dedim. Tiripli şekilde tamam gelme ama annem duyunca çok üzülecek dedi. Bende ona benim gelipte mutsuz olmam değilde annenin üzülmesi mi senin için önemli yani ben üzülebilirim ama annen üzülmesin öyle mi dedim ve tabikide kavga ettik. Düğüne 20 gün kala farklı kişiler yüzünden bu şekilde davranmasi beni cok kırdı ve onunla 2 gün konuşmadım. Daha sonra bu olayı annesine anlatmış Maral Düğüne gelmeyecek demiş. Anneside beni aradi ( normalde hic kavga ara bozukluğu vs yoktur aramız da). Kaynanam ısrarla düğüne gitmem gerektiğini herkesin beni görmesi gerektiğini gitmezsem üzüleceklerini söyledi. Ama asla gel kızım oynamasanda oturursun demiyor. Ben mutsuz olduğumu ve gitmek istemediğimi Oğuzhanın beni cok kırdığını anlatmaya başladım. Devamlı benim oğlum yapmaz öyle şey benim oğlum demez öyle şey demeye başladı. Sadece saygı duymanizi bekliyorum dedim bu defada benim çocuğum saygisiz değil dedi. Ne desem oğlunu savundu bana söz düşürmedi resmen yaklaşık 30 dk bu şekilde konuştuk artik en sonunda ben daha fazla konuşamayacagim görüşürüz dedim ve kapadım. Sonra nişanlim beni aradi özür diledi, ona artik bir cekirdek aile olduğumuzu ve benim birinci planda olmam gerektiğini söyledim. Haklisin dedi bir daha olmayacak dedi. Ama ben bir tık ailesinden de ondanda soğudum ve cok mutsuzum gerçekten bir çıkmazda hissediyorum. Tüm evimiz dizildi, gelinlik hazır, balayi hersey ama hersey hazır. O kadar ne yapacağımı bilmez haldeyim ki anlatamam..