Gelinlik Modelleri düğünüme 16 gün kaldı.ortada gelinlik yok :(

evet canımm ısıklar caddesıne de güllüğede baktımm..ama tek basına da gelınlıge bakılmıo kii

Evet canım, ama ben tek bakmıştım ilk seferinde, ikincide arkadaşımla gittim o da benimle hemfikir oldu. Kız kardeşim yok, görümcelerde başka şehirlerde ancak maille fikir alış verişi yapabiliyoruz, geriye de arkadaşlar kalıyor bire bir yardımcı olacak.
Bir de arkadaşlarımın deneyimlerinden de faydalandım moda evi seçimi konusunda. Vakıflar sarayına ise hiç gitmedim, çok karışık geliyor oralar bana. Bu arad Ziyapaşa'daki Paris Moda Evi'ni tavsiye etmem, arkadaşımın provasına gittim, kızcağız çıkışta "Bu benim gelinliğim değil yaaa" dedi, modelle alakası olmayan bir şey dikmişlerdi. Sergiledikleri gelinlikleri de pek beğenmedim işçilik olarak. Bir de ben modelimi gösterdiğimde bir türlü fiyat vermek istemedi bana, orada diktirmeye karar verirsem fiyat konuşuruz gibisinden laflar etti bayan, o tutumunu da sevmedim.

Bu arada çok az zamanım kaldı falan da deme tam anlaşmadan gelinlik için, pazarlık şansını azaltabilir.

Kolay gelsin, eminim çok güzel bir gelin olacaksın.

canımm benım saooll o senın gusellıgınn...oh beeeee:)hihoyyyt

eğer antalyadan bakmayı düşünürsen sana tecrübeli bi tavsiye veryim birlik gelinliğe hiçç uğrama bile. hayal kırıklığına uğrarsın :1no2:

merhaba canımmm mesajını okudumm..ben 9 ağustosta evlendim ve inan herkes gelinliğime hayran kaldı.şu an satışta olan gelinliğime bakmak istersen linkine bir bak derim.gelinliğim bir kişiyi daha mutlu etsin istiyorum.3000 tl gerçek değeri.ben 1650 ye satıcam.kurutemizlemesi yapıldı mis gibiii daha ayrıntılı fotoğrafta gönderbilirim.XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Mersinde sakkallı moda evini önerebilirim güsel gelinlikler var kücük hamam sokagında 2. Yeride özgünr cocuk parkının orda tabi sırasıyla baska gelinlikcilerde var aynı yerde :)):):) hepsine gir bak :)

Mersinde sakkallı moda evini önerebilirim güsel gelinlikler var kücük hamam sokagında 2. Yeride özgünr cocuk parkının orda tabi sırasıyla baska gelinlikcilerde var aynı yerde :)):):) hepsine gir bak :)

canımbenım evet sakkalıyıı bı arkadas daha tavsıye etmıstı ılk ısım orası olacak ve carsamba sabahı mersındeyım ınsallah hemen gıdıp bakıcamm..sonrada kucuk hamam ıstıkamet...:)opuyorumnanaktan

Bende Adanadan Mersine gelin geldim o yüzden Adanayı daha iyi biliyorum.

Şöle diyeyim orjinal olarak istiyorsan Adana derim çünkü hepsi gerçekten el emeği ile yapılıyor işlemeler yani.
Ama Mersin daha çok yapıştırma.

Tercihini bilemiyorum o yüzden fazla kafana takma zaten bu saatten sonra diktirmen olmaz düğününe az kalmış hazır bakacaksın sanırım onun içinde sorun etme bir şekilde kafana yatanı bulursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…