Gelinlik Modelleri düğünümde giymek istediğim gelinliğimi buldum =)

DegisikRuhHali

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.200
2.769
398
arkadaşlar bu gelinlik pronoviasın bir modeli. ilk gördüğüm anda aşık oldum diyebilirm. bu gelinliği giymem için tabi öncelikle bir damat adayı bulmam lazım ama olsun gelinliğim hazır olsunda damat bulunur =) yorumlarınızı bekliyorum ..

harika çok zariff forumda gördüğüm en iyi gelinlik diyebilirim

çok çok güzell özellikle böyle ince ve uzun boyluysanız harika durucaktır

Çok güzel. Bende gelinliğimi pronovias'ın 2011 koleksiyonundan beğendim :) Benim de evlenmeme daha çok var ama olsun ne giyeceğimi biliyorum. Forumda gördüğüm en şık gelinlik. Kabarık etekli gelinlikleri hiç sevmem çünkü.

süperrr etine dolgun olmasam bende böyle bişeyi tercih ederdim
tez zamanda beyaz atlı prensini bulman dileğiyle :))

tek kollu gelinliklere bayiliyorum...
benim arsivimde de var bu gelinlik...
gercekten cok güzel bir model...

ewt pahalılar ama ben diktirtmek istiyorum. bu gelinlik modelinin aynısını dikecek bir yer bulurum işllahh

diktirmek bir çözüm ama orjinali gibi görünmesini beklemeyin.pro. nun kumaşları çok kaliteli dikimi çok profesyonel çok araştırma yapmalısınız.zaten o kalite kumaştan diktirince nerdeyse orjinali kadar oluyor fiyatı.inş dilediğiniz gibi olur herşey.

bu model benimde pronovias'ta en beğendiklerimin arasında canım..inşallah allah hayalindeki gelinliği giymeyi nasip eder sana en kısa zamandaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…